• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

işte bu zorunluluk insanın canını acıtıyo eksik gibi hissettiriyo yoksa rabbim sağlıklı zamanlarda versin hayılrı evlatlar versin inşallahh ama olmayınca insan kendini yarım hissediyo :(((

asıl zoruma giden ne biliyor musun :14:
hani bunların hiçbirini yapmayıpta, normalden hamile kalanlara ne diyeceğimi bilmiyorumm.. :50:
zoruma gidiyor iste.. artık midem allak bullak oldu.. :14:
Allahın bunları yapıyım derken sağlığımdan olmasamm insaAllahh, Allahım sen koru beni.. bizlere melekler nasip ett :14::14::14:

arkadaşlar hepimize hayırlı bir yıl diliyorum. Allah dualarımızı kabul etsin hayırlı evlatlar versin, o evlatlar için hayırlı anne babalar olmamızı nasip etsin...
Bu sabah bir arkadaşımın daha gebelik müjdesini aldım, hiç kıskanmıyorum, allah sağlıcakla nasip etsin... Ama kendim ve eşim için de üzülüyorum, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi... Yeni yıla neşe ile giremiyorum malesef :(((

ben öyle haber alınca hissettiğim şeyi açıkça söylüyorumda, kıskanma değil imrenme hissettiğimiz, haset değiliz ki bizde olsun onlarda olmasın diyelim, hem onlarda hem bizde olsun yawww :16::16::16:

çakşır otu kökü faydaları

seda sayanın proğramına katılan aktarlar der.bşk. Ayhan ercan sperm sayısını artırıcı"çakşır otu kökü" kürünü önerdi.
çakşır; yurdumuzun güney (genellikle hatay) bölgesinde bolca yetişmektedir. Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır. Bunu gören alman ve amerikalı bilim adamları bu bitkinin bileşimini araştırmaktadır. Bölgede afrodizyak ve meni artırıcı olarak kullanılmaktadır. çakşır'ın köklerinden su buharı distilasyonu ile damıtılmış çakşır suyu elde edilmektedir. Bilinen bir yan etkisi yoktur. Bileşiminde; nişasta, kateşik tanen, saponin, alkaloit, rezin ve uçucu yağ taşımaktadır.

çakşır otu (ferula communis): 2 metreye kadar uzayabilen, sarı renkte çiçekler açan otsu bir bitkidir. Içerisinde tanen, reçine, nişasta, alkaloit, saponin ve uçucu yağ bulunur.
çakşır otunun faydaları ve etkileri: cinsel gücü ve isteği arttırıcı, etkili bir afrodizyaktır. Aynı zamanda sperm sayısını ve hareketliliğini de arttırıcı etkilere sahiptir. Kasları kuvvetlendirir ve kas ağrılarını gidermeye yardımcı olur. Sinirleri rahatlatır. Astım ve bronşitte faydalıdır.
çakşır otu ve kökü nasıl kullanılır? çakşır otu kökü kurutulup toz haline getirildikten sonra 500 gr bal ile 100 gr çakşır otu macun yapılarak kullanılır. 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı çakşır kökü olacak şekilde hazırlanan çay da içilebilir. çakşır otu düzenli kullanıldığında olumlu etkileri görülmektedir.

kızlar çaksır otu diye birsey duydunuz mu.. ? :26:
Burada ki anlatılana göre : Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır..

Yorumlarınız :51:

şimdi senin yazınla okudum kuzummm hiç bilgim yokkk :26::26::26:

şimdi senin yazınla okudum kuzummm hiç bilgim yokkk :26::26::26:

bnde yeni duydum cnm. dün öğrendim..
erkek infeltilite de kürlere bakim dediydim..
ve bunu buldum.. netten baktığımda da bu yazıyı buldumm..
esime söyledim, he duymustum onu dedi ama, hiç alıp yaptığını göremdim ..
banada bska kür bul hep keçiboynuzu kaynatıp içiyorum, sen değisik yapıyosun dedi..
buldum onada bi laf dedi..
ufff bazen gına geliyoo :31:

haydi kızlar, eslerinize çaksır otu suyu içirin, 2013 te ikiz-üçüz görelim :52::52::52:
en yakın zamanda bulup içircem onuda, ben içiyorum onu bunu,, o da bos durmayacak, madem dktara gitmeye ihmalkar bakıyo..:31:

kızlarrrr herkese günaydınnnn... :16: .Bu yeni yılda Allah dualarımızı kabul etsin inş,sağlıklı bebişler nasip etsin bize,en kısa zamanda hamiş kalalım inş canlarım,benim batım bugün ama daha bişey yok bakalım belirtimi bilmiyorum ama kızlar göğüslerim çok acıyo özellikle uçları ve akıntın son 10 gündür çoğaldı,hayırlısı diyorum artık... :16: :16: :16: :16: hepinize şimdiden MUTLU YILLARRR :16: :16: :16: öpüyorum sizleriii :16: :16: :16:

mevlam hayırlara çıkarsın insallah..
Insallah bebisin seninledir bu ay cnm :16:
inşallah canım hepimiz için inşallah

hayır olsun... Bence çok güzel bir rüya, zaten beyaz temiz görmek hayırlıdır :)
her gece rüyamda bebeğim olduğunu göreyim diye dua ediyorum. şimdiye kadar bir kere gördüm... Rüyada bile olsa o nasıl güzel bir mutluluktur...

ben 2 dir görüyorum bi kerede kocam görmüştü askerdeyken kızımız varmış çok güzel bi kız

aminnn bitanemmm hiç umudum olmamakla bilrikteeee aminnnnn

ayyyy ne güzelll rabbim gönlüne göre versin kuzucummmm bebişin seninledir inşalahhhh canım benimmmm
kan görmek rüyayı bozar die biliyorum ben sen görmemişsin rabbim hayırlara vesie etsin inşallahhhh:16::16::16:

Kuzucum anneciği ve kardeşi onda sıkça giremeye bilir die düşünüyorummm

amin canım iyi olur inşallah hepimiz bebekleniriz

$200210_398579136903225_283691284_n.webp

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

kızlar benim uykum geldi sanki.. uyusam mı ne :26:bu kürler ne hale getiriyo beni bilmiyorum ki.. insallah iyi bi hale gelirim ayın 21den sonra insallah..
öyle bi halsizlik gibi bisey var vücudumda.. Allahım sen hayırlara çıkar yarabbimm.. :(

günaydın kızlar ,herkese çocuklu ,sağlıklık,mutlu yıllar olsun inşallah :16: benimde bu aydan pek umudum yok ,karınımda ve kasığımda ara ara ağrılar oluyo ama biliyorumki adet olucam

ben öyle haber alınca hissettiğim şeyi açıkça söylüyorumda, kıskanma değil imrenme hissettiğimiz, haset değiliz ki bizde olsun onlarda olmasın diyelim, hem onlarda hem bizde olsun yawww :16::16::16:

Bundan bir sene önce bana deselerdiki bebekten bu kadar korkma korunmayı bırak hemen olmaz, inanmazdım. Ne salakmışım!
Ben istediğim zaman olur sanıyordum, Allah istediği zaman olacak biliyorum...
En acısı da ya hiç olmazsa diye kendime içten içten soruyorum, eşime bile çaktırmadan içim yanıyor o zaman.
Ne duysam yapasım var, saçma sapan şeyler içiyorum, kendimden korkmaya başladım... Kimse ile paylaşmadığım için daha da geriliyorum, kk da olmasa ben nepardım?

Bundan bir sene önce bana deselerdiki bebekten bu kadar korkma korunmayı bırak hemen olmaz, inanmazdım. Ne salakmışım!
Ben istediğim zaman olur sanıyordum, Allah istediği zaman olacak biliyorum...
En acısı da ya hiç olmazsa diye kendime içten içten soruyorum, eşime bile çaktırmadan içim yanıyor o zaman.
Ne duysam yapasım var, saçma sapan şeyler içiyorum, kendimden korkmaya başladım... Kimse ile paylaşmadığım için daha da geriliyorum, kk da olmasa ben nepardım?

aynı bende canım ya senin yaşadığın korkuları yaşıyorum ve keşke ilk baştan korunmasaydım diyorum

bundan bir sene önce bana deselerdiki bebekten bu kadar korkma korunmayı bırak hemen olmaz, inanmazdım. Ne salakmışım!
Ben istediğim zaman olur sanıyordum, allah istediği zaman olacak biliyorum...

ne zamandır korunmuyorsun, birde belirli bir sıkıntın var mı pco gibi falan .....

ben ve eşim öyle yanıyoruzki niye korundok diye,zamanında büyükmü konuştuk diyorum bazen ondanmı Allahım vermiyo diyorum herşey geliyo aklıma ,amann ne bileyim olur zaaarrr,neyse ben evimi temizleyeyim biraz kafam dağılır belki ,Allaha emanet olun kızlar inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız öpüyorum

aynı bende canım ya senin yaşadığın korkuları yaşıyorum ve keşke ilk baştan korunmasaydım diyorum

İnançlı bir insanım, bir şey geç ve güç oluyorsa da isyan etmem bunda bir hayır vardır derim ama artık gerçekten üzülmeye başladım. Korkuyorum. Düşünüyorum bebek benim için bu kadar önemli mi?
- evet önemli :(
Korunmasaydım keşke de bir sorun varsa baştan fark etseydim...

ne zamandır korunmuyorsun, birde belirli bir sıkıntın var mı pco gibi falan .....

Aşağı yukarı 8- 9 aydır korunmuyorum ama, günlerimi takip ederek 6-7 aydır düzenli uğraşıyorum. 9 ay önce ilk karar verdiğimde doktora gitmiştim sadece smear testi yaptı ve ultrasonla baktı bir sıkıntı yok falan dedi. Bi hormon kan tahlili bişey yapmayacakmıyız diye sorduğumda gerek yok dedi. Benim gebelik uğraşılarımda sağlığımla ve kendimle alakalı bildiğim tek şey bu...
Bir kerede sağlık ocağında gizli şeker ve tiroid ölçtürdüm o değerler de normaldi...
İlk düşünmeye başladığımda mahalleden bir arkadaşta biz bu ay deneyelim istiyoruz demişti; bir ay sonra doğumu var. Ben başladığım noktadayım. Allah senelerce uğraşan bekleyen insanlara sabır ve güç kuvvet versin, çok üzücü her yeni bat :((

Back