- Konu Sahibi antidepresif
- #5.041
oooo masaallah,Darısı bizlere insaallah
![]()
doktora gitmicem moralimi bozuyor ben eminim biliyorum bebeğim olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo masaallah,Darısı bizlere insaallah
![]()
doktora gitmeme sebebin ne
bak lekelenmelerinde oluyormuş, buna göre haplar iğneler var düşük önleyici
folik asit aldın mı
en azından idrar testi yap
test yanlış bence :):)
bu arada geçen senin yaşadığın başıma geldi uyuyodum geçen gece sonra bi baktım çalışmaya başlamışız nasıl oldu anlamadım galiba sana çok güldüm o gün![]()
bak doğru söylüyorsun, bu kadar da rahat olunmaz ki canım
Ben test yapmadan dursam, çatlarım yaww![]()
yaw snde bi alemsin he..
Bska dktara git..o dktor moralni bozuyorsa..
Bari bi tahlil neyin yap..ona göre bak folik asit baslaman lazım..![]()
geldim aşko geldimmm nette sıkıntı vardı benm 3 gündr atlattık çok şükürGamyoncu nerde patron nerde sevo nerde daha da adını hatırlayamadığım gacılar nerde???
Gamyoncunun batı bugun çok mrk ediyorum insallah batmaz batasıca
günaydın bebişlerim 3 günlük aradan sonra hele şükür gelebildim diyorum
![]()
sevo hsgeldin kusum. napıyosn nasılsın bkim![]()
iyi bebişim bata kaldı 5 gün heyecanlıyım gamyoncu naptı haberiniz varmı hatunlar
![]()
haedi bakalım... yeni yıla girerkene patlatın bombalarıı
valla gamyoncu görmedimm, bilmiyorum ki.. :26:
flyrey den haber varmı öldürcek beni cuma günü güya fal bakcaktık ona neyse öyle bi fal bakcamki ona telafi etcem hehehe
![]()
kız sen doktoru arayacaktın noldu o iş, ya ben bu ay olmadı sanki hiç bir belirti yok, 7 sinde öyle veya böyle doktora gitcem kocie dedimki sende 7 sinden önce ürologa git o sonuçla gideyim klomen mi verir aşılama mı der yok çalışın takip mi der dedim ama benim ki yan çizmeye başladı yine :106::106::106::106::106:
test yanlış bence :):)
bu arada geçen senin yaşadığın başıma geldi uyuyodum geçen gece sonra bi baktım çalışmaya başlamışız nasıl oldu anlamadım galiba sana çok güldüm o gün![]()
eferin eferin.Hani spor nerde spor,:44: Yeni yıla sporsuz mu gireceğnizzz..
ben olmasam toto büyütüp durcağnız anlasıldıı
![]()
günaydın bebişlerim 3 günlük aradan sonra hele şükür gelebildim diyorum
![]()
geldim aşko geldimmm nette sıkıntı vardı benm 3 gündr atlattık çok şükür![]()
flyrey den haber varmı öldürcek beni cuma günü güya fal bakcaktık ona neyse öyle bi fal bakcamki ona telafi etcem hehehe
![]()
[ı]arkadaşlar adet gününün 2.yada 3.günü içmeye başlayabilirsiniz günde 2 bardak 1 hayıt 1 civanperçemi 10-12 gün devam edin sonra bırakın çünkü yumurtlama ve [/ı]hamile[ı] kalma zamanı.yumurtlama zamanından sonra içmeye gerek yok bir de mutlaka bal çörek otu tarçın karışımı sabah aç karnına ve akşam.bu da aynı şekilde 10-12 gün yumurtayı gerçekten geliştiriyor bunlar.hayırlısı olsun herkes için.[/ı][ı]kızlar bunu bi topikte hamile olan arkadasımız yazmısta..
Bnde bu ay bunu uyguluyorum..
Hani hayıt suyu almıstım,. Sisede.. Onu içiyorum ..öle tadı fln da çok kötü değil.. Içiyoruz bakalım.. Ilk cumartesi başladım iste..
Hatta kendime bi kağıda çizelge bile hazırladım[/ı]ordan takip ediyorum,. Yaptığımın karsısına yıldız koyuyorum..
Yakında bütün yıldızları sayacam
Bakalım artık. Ya o tarafa, ya bu tarafa ne olucak halimm..bazen korkuyorum.. Bu içtiğim seylerden bi zararım olurnmu ki diye :26: