• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

doktora gitmeme sebebin ne
bak lekelenmelerinde oluyormuş, buna göre haplar iğneler var düşük önleyici
folik asit aldın mı
en azından idrar testi yap

bak doğru söylüyorsun, bu kadar da rahat olunmaz ki canım :19:
ben test yapmadan dursam, çatlarım yaww :52::52::52:

Son düzenleme:
doktora gitmicem moralimi bozuyor ben eminim biliyorum bebeğim olacak

bu kadar eminsen hamile olduğundan moralin neden bozulsunki
10 gün geçtiyse 6. haftandasındır
keseni görürsün, bazı testler yapman lazım
bu kadar istiyorsun madem, riske atma
doğum zamanına kadar mı doktora gitmeyeceksin

bak doğru söylüyorsun, bu kadar da rahat olunmaz ki canım :19:
Ben test yapmadan dursam, çatlarım yaww :52::52::52:

:) genel olarak rahat bir insanımdır ama bu konuda iyice yayıldım test yapmadım hiç birşey yapmadım 2 gün daha beklemek istiyorum ama hamile olduğuma eminim kendi kendimi de muayene ettim yanlış bir cevap beni bitirir

Arkadaşlar adet gününün 2.yada 3.günü içmeye başlayabilirsiniz günde 2 bardak 1 hayıt 1 civanperçemi 10-12 gün devam edin sonra bırakın çünkü yumurtlama ve hamile kalma zamanı.yumurtlama zamanından sonra içmeye gerek yok bir de mutlaka bal çörek otu tarçın karışımı sabah aç karnına ve akşam.bu da aynı şekilde 10-12 gün yumurtayı gerçekten geliştiriyor bunlar.hayırlısı olsun herkes için.

kızlar bunu bi topikte hamile olan arkadasımız yazmısta..
bnde bu ay bunu uyguluyorum..
hani hayıt suyu almıstım,. sisede.. onu içiyorum ..öle tadı fln da çok kötü değil.. içiyoruz bakalım.. ilk cumartesi başladım iste..
hatta kendime bi kağıda çizelge bile hazırladım
:1:ordan takip ediyorum,. yaptığımın karsısına yıldız koyuyorum..
yakında bütün yıldızları sayacam:9::9:
bakalım artık. ya o tarafa, ya bu tarafa ne olucak halimm..bazen korkuyorum.. bu içtiğim seylerden bi zararım olurnmu ki diye :26:

:16::16:flyrey den haber varmı öldürcek beni cuma günü güya fal bakcaktık ona neyse öyle bi fal bakcamki ona telafi etcem hehehe:16::16::16:

heya inim inim inliyodu... sevooo nerdesin fal bakıcaktın diye :9::9::9:
artık ne atıp tutacaksan, bian önce atıp tutuveerrrr :9::9::9:

kız sen doktoru arayacaktın noldu o iş, ya ben bu ay olmadı sanki hiç bir belirti yok, 7 sinde öyle veya böyle doktora gitcem kocie dedimki sende 7 sinden önce ürologa git o sonuçla gideyim klomen mi verir aşılama mı der yok çalışın takip mi der dedim ama benim ki yan çizmeye başladı yine :106::106::106::106::106:

bende kırmızıyı görim gitcem aramdım dru 3 ozakta kırmızılar gelir o zamanda dr gidince anlatırım böyle böyle die :31::31::31::31: Benimde hiç umudum yok

test yanlış bence :):)
bu arada geçen senin yaşadığın başıma geldi uyuyodum geçen gece sonra bi baktım çalışmaya başlamışız nasıl oldu anlamadım galiba sana çok güldüm o gün:1::1::1::1:

inşallah öyledir bebeğim yaaa :31::31::31: Eksın eksın eksınnn h.sonu bebnim koca beni rahat bırakmadı ulan dedim çocuk yapalım derken böyle isterik değildin noluyo gece gunduz bi koca eyle bi yemek yappp :27::27::27::27::27:

eferin eferin.:51: Hani spor nerde spor,:44: Yeni yıla sporsuz mu gireceğnizzz..:8:ben olmasam toto büyütüp durcağnız anlasıldıı :9::9::9:

valla totomu kaldırmayı bırak kafamı kaldıramıyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa
:16::16:günaydın bebişlerim 3 günlük aradan sonra hele şükür gelebildim diyorum :16::16::16:

geldim aşko geldimmm nette sıkıntı vardı benm 3 gündr atlattık çok şükür :16::16::16:

gunaydın kuzuuu çatlattın bizi meraktannnnnn

[ı]arkadaşlar adet gününün 2.yada 3.günü içmeye başlayabilirsiniz günde 2 bardak 1 hayıt 1 civanperçemi 10-12 gün devam edin sonra bırakın çünkü yumurtlama ve [/ı]hamile[ı] kalma zamanı.yumurtlama zamanından sonra içmeye gerek yok bir de mutlaka bal çörek otu tarçın karışımı sabah aç karnına ve akşam.bu da aynı şekilde 10-12 gün yumurtayı gerçekten geliştiriyor bunlar.hayırlısı olsun herkes için.[/ı][ı]kızlar bunu bi topikte hamile olan arkadasımız yazmısta..
Bnde bu ay bunu uyguluyorum..
Hani hayıt suyu almıstım,. Sisede.. Onu içiyorum ..öle tadı fln da çok kötü değil.. Içiyoruz bakalım.. Ilk cumartesi başladım iste..
Hatta kendime bi kağıda çizelge bile hazırladım[/ı]:1:ordan takip ediyorum,. Yaptığımın karsısına yıldız koyuyorum..
Yakında bütün yıldızları sayacam:9::9:
Bakalım artık. Ya o tarafa, ya bu tarafa ne olucak halimm..bazen korkuyorum.. Bu içtiğim seylerden bi zararım olurnmu ki diye :26:

hayırlısı olsun kuzummm bebeiş için her yol mubah diyip sarılıyoruz işte inşallah rabbim gönlüne göre versinnn canım benimmmm

Kızlaaaaar Günaydın,

uzunca bir aradan sonra girip yeni yılınızı kutlamak istedim....
İnşallah 2013 hepiciğimiz için çok güzel bir yıl olur. Kucaklarımız dolar...
çok öpüyorum sizleri...

Back