- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.021
kahraman kolday--tınaztepe hastanesi aylin hanım sana önerebileceklerm bunlar
hoşbuldum bitanemmm daha tam gelemedim yarım yatağın içinde sankiii bide bat yaklaştıkça üzülüyomuyum ne temzi bi dayağa ihtiyacım var sanırım
hoşbuldum bitanemmm daha tam gelemedim yarım yatağın içinde sankiii bide bat yaklaştıkça üzülüyomuyum ne temzi bi dayağa ihtiyacım var sanırım
canım çok teşekkür ederim
ben istanbuldayım canım hiç izmiri bilmiyorum
sanada yaldızlı günaydın ballı lokmammmmAyakta uyuyom ben yaaa görmedimm
günaydınn iremimmmm iiyi dielim iyi olsun yoğun bir gün olucak nedense keyifsizim dünde akşam için bi dünya ymk yaptım h.sonu hiç dinlenmedim yani ayakta uyuyorum şimdiSen nasılsın bebeğimmm
ücretlisi mi 6 ay olacak süpermiş memurlara mı tüm çalışanlara mı
çalışıyomusun bugün bebeğim
3 ocaktı dimi ne oldu senin yumurtlaman
bu arada valla benimde içim uyuyorr düğünden geldim çok feciyimm
şekerrr senin bata az kadı dimi. batasıca gelmez inşallah
ooh hamarat hatun yemekleri de yapmış. ben bütün hafta sonu ev temizliği dışında tembellik ettim. daha doğrusu çalıştım da başka şeye çalıştımekşın ekşınnnn yanii
bu akşam eve gidince hazırlıcam herşeyi. kocişimle yalnızız zaten. ama afilli bir sofra var planımda
selamlar kızçelerimm..gunaydınlarr.. patron geldi ayağa kalkın ..
ben temizlik yemek işini bıraktım kocişe dedim açsan aşaıda annen alır yersin senle işim bittiHaftasonu eve girmedim bendede onun yorgunluğu ........
işçi memur ayrılmaz herkese aynı izin olur ki .....
Esmiras bir hafta önce öğrenenler bile kolay kolay idrar testiyle öğrenemez kandır, sebebide bebek bir hafta kala anca yerleşiyo rahme erken döllenme olursa belki öyle öğrenilir, en iyisi batı beklemek, ve dayanabiliyorsan batın geçmesi
Test yapmadım ama hissediyorum biliyorum ben hamileyim dr a gitmeyeceğim reglim 10 gün geçti ufak ufak lekelenmeler yaşıyorum kahverengi böyle ama bili,yorum hamileyim rüyamdada gördüm ikizlerim olacak eminim dualarım kabul oldu
gamyoncu nerde patron nerde sevo nerde daha da adını hatırlayamadığım gacılar nerde???
Gamyoncunun batı bugun çok mrk ediyorum insallah batmaz batasıca
Test yapmadım ama hissediyorum biliyorum ben hamileyim dr a gitmeyeceğim reglim 10 gün geçti ufak ufak lekelenmeler yaşıyorum kahverengi böyle ama bili,yorum hamileyim rüyamdada gördüm ikizlerim olacak eminim dualarım kabul oldu
valla ya test yanlış ya yumurtlamadımm ama :44::44::44: bilmiyorum ama feci şişti karnımm miğdemmm tuhafım ya bilmiyorumm
evet kuzum 3 ocak içim bi tuhaf nedendir bilmiyorummm bende c.tesi temizlik biz bebek için çalışmayı bıraktık ama essek kocamın eksını tuttu tabı onca işi arasında
pazar günü de yemeklerimi mezelerimi tatlımı yaptım bizde basbasa olucaz ama bugun çok yoğun olucağım için bi sofra hazırlama derdm olsun dedimm
canım memurların mesela 2 yıl ücretsiz izni var ben işçiyim mesela benim ücretsizim 6 ay
gunaydın yawrummmm hazıroldayız valla
selamlar kızçelerimm..gunaydınlarr.. patron geldi ayağa kalkın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?