- Konu Sahibi antidepresif
-
- #5.001
kızlar hepinize günaydın
yeni yılın hepimize sağlık mutluluk kazanç ve bebiş getirmesi dileğiyle
hepinizin yeni yılını şimdiden kutlarım
hepinizi öpüyorum
günaydııııın bayanlar, yeni yıl hepimize bebiş versin:)) ayın 15'ini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bebiş haberini veririm size.
Benden sana izin eve git dinlen yavyuuuu
topiğimin güzel bayanları nasıllsınız. yılın son günü son saatleri.
umarım yeni yıl 2012'den çoook çoookkk daha güzel geçer, özlemini çektiğimiz bebeklerimizi bize getirir.
yeni hamiş haberleri var bu sabah topiğimizde. topiğe ayağınızı iyice sürün kızlar, bize de bulaşsın
ben bugün çok yoğunum. çok buralarda olamam. dana kuzu ne varsa kuyruğunu kopartıyorum bugün iş yerindebu günü güzel organize edersem yarın başım ağrımaz, işe gelmek zorunda kalmam
şimdilik öpüyorum sizi.
BAT zamanı gelen çok hatun var topikte. umarım hiçbirinizinki gelmez.yeni yıla bebiş haberleri alırız...
beni özleyin anacığğğıııımmm
kızlar aranızda izmirde olan varmı
benim izmirde doktora ihtiyacım var ve ben kimseyi tanımıyorum
eski bir istanbullu olarak
kızlar aranızda izmirde olan varmı
sevoooooo benim fal ne olduu
kızlar merhaba ,
doğum kontrol hapımı 2 ay önce bıraktım , bgn güzel haberi aldık:)çok şaşkınız ama çooook mutluyuz:)
darısı isteyen herkesin başınaa:):)
günaydın kızlar yılın son gününden ve haftanın ilk gününden merhaba :):)
bugün batı olan çok fıstık var inşallah gelmez batlarınız
günaydın
arkadaşlar merhaba bende bu ay hamile kalmak için herşeyi yaptım.ama çok ayakta durdum gün içinde bir kaç gün misafirlerimiz vardı yordum kendimi o yüzden bilemiyorum kalıp kalmadığımı bugün dayanamayıp idrar testi yaptım adet günüme 5 gün var negatifçıktı çok üzüldüm ama kasıklarım çok ağrıyordu bu ay ve sarı akıntım oluyordu acaba tuttuda çok ayakta durduğum için gittimi.bilemiyorum erkenmi yaptım testi sizce hamile olabilirmiyim
ayy yok ya izin haklarım bitti yeni yıl gelsin izin haklarım gelsin
arkadaşlar merhaba bende bu ay hamile kalmak için herşeyi yaptım.ama çok ayakta durdum gün içinde bir kaç gün misafirlerimiz vardı yordum kendimi o yüzden bilemiyorum kalıp kalmadığımı bugün dayanamayıp idrar testi yaptım adet günüme 5 gün var negatifçıktı çok üzüldüm ama kasıklarım çok ağrıyordu bu ay ve sarı akıntım oluyordu acaba tuttuda çok ayakta durduğum için gittimi.bilemiyorum erkenmi yaptım testi sizce hamile olabilirmiyim
canım ben izmirliyim ama 4 yıldır orda yaşamıyorum. o yüzden bilemiyorum. ama arkadaşlarıma sorarım eğer iyi bi tane duyarsam haber veririm sana...kızlar aranızda izmirde olan varmı
canım benim ayakta durmak vs. hamişliği etkilemez. etkilemesi için düşük tehlikenin çok yüksek oranda olması gerekir. ben ilk gebeliğimin 1 hafta öncesinde tatildeydim. atladım zıpladım denize girdim. adet gününden 5 gün öncesi çok erken canım. evde gebelik testleri adet günün geçtikten sora sonuç verir. yinede sen hamiş gibi dikkatli ol. ağır iş yapma ne olur ne olmaz...arkadaşlar merhaba bende bu ay hamile kalmak için herşeyi yaptım.ama çok ayakta durdum gün içinde bir kaç gün misafirlerimiz vardı yordum kendimi o yüzden bilemiyorum kalıp kalmadığımı bugün dayanamayıp idrar testi yaptım adet günüme 5 gün var negatifçıktı çok üzüldüm ama kasıklarım çok ağrıyordu bu ay ve sarı akıntım oluyordu acaba tuttuda çok ayakta durduğum için gittimi.bilemiyorum erkenmi yaptım testi sizce hamile olabilirmiyim
hıııhhh sevodan hbr alana aşkolsunnnn benim falda güme gittti şaka maka iyidir inşallahhh kızzzcağızz
tebrik ederim cnm hayırlı olsunnnnnn
gunaydınnnn kuzzuuummmmmmmmmmmmmmmmm
gunaydın babbyyyy
hani bana günaydınnn
Naber fulyam nassın bacımmmm
hıııhhh sevodan hbr alana aşkolsunnnn benim falda güme gittti şaka maka iyidir inşallahhh kızzzcağızz
tebrik ederim cnm hayırlı olsunnnnnn
gunaydınnnn kuzzuuummmmmmmmmmmmmmmmm
gunaydın babbyyyy
günaydın fıstığım hoşgeldinnn
kızım normal izin hakkından geçtim yılbaşıdan sonra doğum izni çıkıyo 6 aya hamile kalmamız lazım hamileeee
ayakta durmanın nasıl bir sakıncası olacak anlamadım :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?