• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar hepinize günaydın

yeni yılın hepimize sağlık mutluluk kazanç ve bebiş getirmesi dileğiyle
hepinizin yeni yılını şimdiden kutlarım
hepinizi öpüyorum

günaydııııın bayanlar, yeni yıl hepimize bebiş versin:)) ayın 15'ini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bebiş haberini veririm size.

günaydın kızlar hoşgeldniz gününüz güzel olsun

topiğimin güzel bayanları nasıllsınız. yılın son günü son saatleri.
umarım yeni yıl 2012'den çoook çoookkk daha güzel geçer, özlemini çektiğimiz bebeklerimizi bize getirir.
yeni hamiş haberleri var bu sabah topiğimizde. topiğe ayağınızı iyice sürün kızlar, bize de bulaşsın :34: :34: :34:
ben bugün çok yoğunum. çok buralarda olamam. dana kuzu ne varsa kuyruğunu kopartıyorum bugün iş yerinde :52: :52: :52: bu günü güzel organize edersem yarın başım ağrımaz, işe gelmek zorunda kalmam :37:
şimdilik öpüyorum sizi.
BAT zamanı gelen çok hatun var topikte. umarım hiçbirinizinki gelmez.yeni yıla bebiş haberleri alırız...
beni özleyin anacığğğıııımmm :3: :3: :3:

kendini çok özletme bebeğimm işlerinde kolaylık versin allahımm

arkadaşlar merhaba bende bu ay hamile kalmak için herşeyi yaptım.ama çok ayakta durdum gün içinde bir kaç gün misafirlerimiz vardı yordum kendimi o yüzden bilemiyorum kalıp kalmadığımı bugün dayanamayıp idrar testi yaptım adet günüme 5 gün var negatifçıktı çok üzüldüm ama kasıklarım çok ağrıyordu bu ay ve sarı akıntım oluyordu acaba tuttuda çok ayakta durduğum için gittimi.bilemiyorum erkenmi yaptım testi sizce hamile olabilirmiyim

sevoooooo benim fal ne olduu:37::37::37:

hıııhhh sevodan hbr alana aşkolsunnnn benim falda güme gittti şaka maka iyidir inşallahhh kızzzcağızz

kızlar merhaba ,
doğum kontrol hapımı 2 ay önce bıraktım , bgn güzel haberi aldık:)çok şaşkınız ama çooook mutluyuz:)
darısı isteyen herkesin başınaa:):)

tebrik ederim cnm hayırlı olsunnnnnn

günaydın kızlar yılın son gününden ve haftanın ilk gününden merhaba :):)

bugün batı olan çok fıstık var inşallah gelmez batlarınız :52::52::52:

gunaydınnnn kuzzuuummmmmmmmmmmmmmmmm

gunaydın babbyyyy :29::29:

arkadaşlar merhaba bende bu ay hamile kalmak için herşeyi yaptım.ama çok ayakta durdum gün içinde bir kaç gün misafirlerimiz vardı yordum kendimi o yüzden bilemiyorum kalıp kalmadığımı bugün dayanamayıp idrar testi yaptım adet günüme 5 gün var negatifçıktı çok üzüldüm ama kasıklarım çok ağrıyordu bu ay ve sarı akıntım oluyordu acaba tuttuda çok ayakta durduğum için gittimi.bilemiyorum erkenmi yaptım testi sizce hamile olabilirmiyim

hamile kalmak ayakta durmakla gidecek bişey değil
gitmiş olsa kanaman olurdu zaten
ayakta durman yorulman ağrılarını arttırır sadece
5 günde erken zaten, beraz daha bekle bence

ayy yok ya izin haklarım bitti yeni yıl gelsin izin haklarım gelsin :52::52::52:

kızım normal izin hakkından geçtim yılbaşıdan sonra doğum izni çıkıyo 6 aya hamile kalmamız lazım hamileeee :52::52::52::52::52::52:

ayakta durmanın nasıl bir sakıncası olacak anlamadım :44::44:

kızlar aranızda izmirde olan varmı
benim izmirde doktora ihtiyacım var ve ben kimseyi tanımıyorum
eski bir istanbullu olarak
canım ben izmirliyim ama 4 yıldır orda yaşamıyorum. o yüzden bilemiyorum. ama arkadaşlarıma sorarım eğer iyi bi tane duyarsam haber veririm sana...

canım benim ayakta durmak vs. hamişliği etkilemez. etkilemesi için düşük tehlikenin çok yüksek oranda olması gerekir. ben ilk gebeliğimin 1 hafta öncesinde tatildeydim. atladım zıpladım denize girdim. adet gününden 5 gün öncesi çok erken canım. evde gebelik testleri adet günün geçtikten sora sonuç verir. yinede sen hamiş gibi dikkatli ol. ağır iş yapma ne olur ne olmaz...

canım adet geçmeden idrarda çıkmayabilir kanaman başladı mı ki

canım tutup tutmadığını bilmek için erken ayakta kalmakla alakası yok nihayetinde çalışan insanlarız gün oluyo tüm gün koşturmaca buna bağlama 5 gunun varmış daha gebelik varsa bile idrar testind ehenüz çıkmaz içini ferah tut rabbim gönlüne göre versin

çok ayakta durunca tutmama ihtimali oluyor mu bende çok geziyorum ayakta, hatta bugün misafir davet ettim yemeğe,
birazdan kalkıcam Allah ne verdiyse akşama kadar iş yapıcam:(

hani bana günaydınnn :19::19::19::19:

sanada yaldızlı günaydın ballı lokmammmm :29::29::29::29: ayakta uyuyom ben yaaa görmedimm

Naber fulyam nassın bacımmmm :34::34:

günaydınn iremimmmm iiyi dielim iyi olsun yoğun bir gün olucak nedense keyifsizim dünde akşam için bi dünya ymk yaptım h.sonu hiç dinlenmedim yani ayakta uyuyorum şimdi :31::31::31::31::31::31: sen nasılsın bebeğimmm

Back