• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

burda daha 2 senemiz var nasıl geçicek bilmiyorum küçük yerlerin insanları daha bi betermiş bunu anladım burda ama şuan elimden bişey gelmiyo valla ben istnbuldan geldim buraya bazen kaçasım geliyo geri ama eşime bırakmaya kıyamıyorum çok sıkılıyorum ve sıkılıncada herşey tepe taklak oluyo bilmiyorum şuan o kadar doluyumki ne yapcam gerçekten bilmiyorum umarım yeni yıl bize yeni umutlar olur.

evt bnde bian önce suradaki kalam süremiz bitsin istiyorum, ama smdilik beklemedeyiz..zaman dolsun diye..
hepte evde otursan bi türlü, dısarı çıksan bi türlü..
çıkarsın .. biri gelir pat diye birsey der.. bnde öle üzülünce birsey diyemiyorum boğazım düğümleniyor..
diyom canım sıkılcağna evde oturayım daha iyi..
cünkü ağızandan laf almaya çalısan insan var..
kendilerinin hiçbir eksiği yok sanki..
insaAllah yeni yılda hersey daha güzell..
senin demen gibi cnm.. bende esime kıyamıyorum.. geçen senelere kadar ben sıkılıyorum diye gezmeleer gönderiyordu beni..e ben gezip tozuyorum yiyip içiyorum.. o ne yiyor diye 2gün geçince düsünüyordum..hazırlayıp giderdim önceleri ısıtıp yerdi.. son senelerde hazır olanı da ısıtmıyordu..geliyordum eve bikaç gün üstüne, aynen duruyor yemekler..
e niye yemedin diyordum.. napim sen yokken canınm istemedi onlardan diyodu..
bned artık bırakamıyorum..insan bazen hakketten ne ypacaıını bilmiyor..

ısmarla canım ya ya ağlaycam ya çatcam birine o kıvamdayım ama bu gidişle eve gider ağlarım ben :14::14::14::14:

ben evlenerek memleket değiştirdim kcişimin ailesi dışında yakında kimsem yok ki :43::43::43::43::43:

Reçelim ben sana dediydim sizin günaşırılar başlar deyi çarp kız adamını ağzı yüzü yamulsun :60::60:

ağlama bize gel değişiklik olur sana istanbulu gezeriz z:10::10::10:

ısmarlarım kuzumm benim sen yeterki keyiflennn

kızzzzzzzzzzzzzz hepiniz takılıp gitmişiniz kocişinizin peşineeee bi benmi çekip almışımm herifi anasının dibinden :27::27::27::27::27::27:

çok fenayım heee burda imkanlar daha iyi die die iş buldum ona heheheheheh gabtım çıtırı yaptık düğünü :16::16::16::16::16:

ben ailemle aynı şehirde değildim, 5 senedir free takılıyodum, üstüne eşim özelde çalışıyo 15 yıllık emeği bırak sana iş bulayım burda deseydim babam yüzüme tükürürdü muhakkak :60::60:

kızzzzzzzzzzzzzz hepiniz takılıp gitmişiniz kocişinizin peşineeee bi benmi çekip almışımm herifi anasının dibinden :27::27::27::27::27::27:

çok fenayım heee burda imkanlar daha iyi die die iş buldum ona heheheheheh gabtım çıtırı yaptık düğünü :16::16::16::16::16:

devlet memuru olunca yapcak bişeyimiz kalmıyo canım mecbur peşine takılıyoruz ve sonra gittiğimiz yerde kafayı yiyoruz sen istnbuldasın bilirsin azcık tahmin et kadıköyden elbistana gelmek ve yaşamaya çalışmak nasıl bir duygudur :((

devlet memuru olunca yapcak bişeyimiz kalmıyo canım mecbur peşine takılıyoruz ve sonra gittiğimiz yerde kafayı yiyoruz sen istnbuldasın bilirsin azcık tahmin et kadıköyden elbistana gelmek ve yaşamaya çalışmak nasıl bir duygudur :((

ah ah en büyük pişmanlığım aileme arkadaşlarıma uzak oluşum, yoksa herifimden ailesinden allah razı olsun ama :50::50::50:

ay sen elbistandamısın benim çok yakın bi arkadaşımda elektirik kurumunda oda izmitten gitti oraya çok mutsuzz:52::52::52:

bende koca için geldim buraya ahh memleketim gibisi yok ama :25::25:

bebeğimmm benim tuzum kuruydu memur olsa bende seve seve peşine düşücektim :27::27::27:

ben ailemle aynı şehirde değildim, 5 senedir free takılıyodum, üstüne eşim özelde çalışıyo 15 yıllık emeği bırak sana iş bulayım burda deseydim babam yüzüme tükürürdü muhakkak :60::60:

eee tabi denmezzz :27::27::27: En mantıklısını yapmışsın kuzummm :29::29::29:

haklısın cnm anlayabiliyorum çok zor rabbim sabırlar versin hepiniz yuvanız için fedakarlıklar yapmıssınız işte rabbim gülsün yüzünüze benimki memur olmadığı için kolay oldu öyle denk geldi işte latife yapıyorum sizlere nolur yanlış anlaşılmasınnn :54::54::54::54:

bende koca için geldim buraya ahh memleketim gibisi yok ama :25::25:

flyrey... senin şansın baskaymıs be kuzum..alıp gitmişsin.. işde bulmuşsun.. ama bizim ki öyle deği lki..
bizi devlet gönderiyo.. alıp alıp basımızı gidemiyoruzz maalesefff isteğidimiz yeree :31::31:
buradan devlete sesleniyorum.. elin kızı gelip böyle hava atıyo..
:47: bizde hava atmak istiyoreeeeee :51::52::52::52:

--..
ahh anticimm... bnde sendenim, sende bendensin.. koca için geldik buralara,, ama gezip ederken iyi de .. memleket gibisi yok katılıyorum sana :29:

evt bnde bian önce suradaki kalam süremiz bitsin istiyorum, ama smdilik beklemedeyiz..zaman dolsun diye..
hepte evde otursan bi türlü, dısarı çıksan bi türlü..
çıkarsın .. biri gelir pat diye birsey der.. bnde öle üzülünce birsey diyemiyorum boğazım düğümleniyor..
diyom canım sıkılcağna evde oturayım daha iyi..
cünkü ağızandan laf almaya çalısan insan var..
kendilerinin hiçbir eksiği yok sanki..
insaAllah yeni yılda hersey daha güzell..
senin demen gibi cnm.. bende esime kıyamıyorum.. geçen senelere kadar ben sıkılıyorum diye gezmeleer gönderiyordu beni..e ben gezip tozuyorum yiyip içiyorum.. o ne yiyor diye 2gün geçince düsünüyordum..hazırlayıp giderdim önceleri ısıtıp yerdi.. son senelerde hazır olanı da ısıtmıyordu..geliyordum eve bikaç gün üstüne, aynen duruyor yemekler..
e niye yemedin diyordum.. napim sen yokken canınm istemedi onlardan diyodu..
bned artık bırakamıyorum..insan bazen hakketten ne ypacaıını bilmiyor..

çok zor bir durum bırakıp gitsem aklım hep onda olacak yedimi içtimi ne yaptı diye gönlüm el vermiyor yoksa benim tüm ailem istnbulda eşime desem git kafan dağılsın der ama gidemem ki aklım onda kalır bir kez gittim kalamadım geri geldim mecbur katlanıyorum ne yapıyım birde istnbula çok uzağım elbistandan istnbul 15 saat otobüsle yakında değilki gidip 2 güne geri geleyim öyle olunca gidilmiyor işte,her gün dışarı çıkıp bi tur atıyım desen komşular etraftakiler der her gün nereye gidiyo bu ? ondan sonra kulaktan kulağa allah bilir neler konuşurlar,çok fenalar ya bunlar varya adamı gözleriyle bakışlarıyla öldürürler öyle söyliyim sana,dostlardan ırak yani.. allah sonumuzu hayır etsin biran önce zaman geçsinde kurtulalım hep birlikte inş

öncelikle sen hiç üzülme kim ne derse desin en yakının bile olsa ateş düştüğü yeri yakar seni çok iyi anlıyorum o yüzden mesela ben en yakınlarıma aileden vs kimseye bişey söylemiyorum çünkü alıcağım olumsuz bişey beni dahada çok yıkar biliyorum sende öyle yap içini burda dök emin ol burdaki herkes seni çok iyi anlar elimizden bişey gelmesede paylaşmak konuşmak bile insanı biraz olsun rahatlatır canım,benim durumuma gelincede ben kafayı yemek üzereyim evdeyim yapcak bişeyim yok düşünmeyim diyorum aklıma takılıveryo bi anda eşimin işi sebebiyle yaşadığım büyüdüğüm şehirden uzaktayım işimden istifa etmek zorunda kaldım evde otur otur bir boşluk içindeyim bebiş için uğraşıyoruz oda olmuyo,aktivite sıfırın ötesinde bulunduğum yer allahın terkettiği bi yer yani offf napsam bilmiyorum yani kafa dağıtcak bişey yok

roseiscim seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim çünkü büyükşehirden gel küçük bi yerde yaşa. aile yok akraba yok kimse yok iş imkanı yok evde otur otur oyalan şu internette olmasa kafayı yerim yani.

Kızlar kocişim bugün erzuruma gitti pazara kadar yok :106::106: Benimde resmen hayat enerjim bitti yawww , çok canım sıkılyoo ...............

atla gel bize kızz ben kocayı gönderirim takılırız kız kıza

mtfağa geçemedim bi türlü,bildirimlere bakmaktan.. mtfak buraya gelse olurmu, smdi pc nin onca kablosunu kim tasıycak içerii :9:
neyse..
insan sürekli evde olupta, etrafında yabancı kisiler olduğu sürece illa ki kafayı takıyo ister istemez..
benmed öyle, bi dağ bası giib yerdeyiz bizde. esimin görev icabı..
ama yeterinden fazla sıkıldımm..burada 2buçuk sne oldu oturalı, ve kimseyley paylasmıyorum..çocuğun var mı diyolar yok diyorum..
ne kadarlık evlisin diyolar.. oldu biraz diyorum..öylece yüzüme bakıyolar..
tam senesini söylesem, artık soruların ardı arkası kesilmeeycek.. en sonnuda birini kıracam..snra kötüye çkcak adım..o kisiler kenid ettiği lafı bilmez, benm dediğimi kötüye çeker..
insan gerçekten küçük bi yered oturmanın sıkıntısını daha çok yaşıyo..
esime sürekli tasınalım burdan diyorum.. bisiler yap bizde tayinciyiz bu arada ama iste devlet gönderirse gidebliyosun..
insaAllah yeniyılda birseyler değsirde..bizde rahat bir ortama gitmemiz lazım..cünkü esime sürekil driyorum, ben kendimi rahat hissetmedikçe, benm hamile kalmam çok zorr..senn demen gib kafa dağıtcak hiçbisey yok..
Rabbim yardımcımız olsun..

sana da Allah yardım etsin canım tayinciliğin en iyi tarafı belli bi sene bekliyosun sonra gidiyosun o gitme umuduyla geçiyo zaman .

biz yeni bi topic mi açsak gurbetçiler diye. Baya bi kişi ailesini bırakıp kocası için şehir değiştirmiş.

ısmarla canım ya ya ağlaycam ya çatcam birine o kıvamdayım ama bu gidişle eve gider ağlarım ben :14::14::14::14:

ben evlenerek memleket değiştirdim kcişimin ailesi dışında yakında kimsem yok ki :43::43::43::43::43:

Reçelim ben sana dediydim sizin günaşırılar başlar deyi çarp kız adamını ağzı yüzü yamulsun :60::60:

önümüzdeki 10 gün yamultucam zaten kocişi. gerçi benim yamulma olasılığım da fazla ama neyseeee :60: :60: :60:

Back