• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

BENİM KOCİŞİMDE YARDIM EDER ÇOK ŞÜKÜR MAŞALLAHHH DİYİM SENİN KOCİŞİNEDE BENİM KOCİŞİMEDE:nazar::nazar::nazar:

MAŞŞALLAHHH KOÇİŞLEREEEEEEE :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Kızlar kocişim bugün erzuruma gitti pazara kadar yok :106::106: Benimde resmen hayat enerjim bitti yawww , çok canım sıkılyoo ...............

BEBEĞİMM BEN ÇOK YOĞUNUM SIKICI STRESLİ Bİ GÜNNN BANA YARDIM ET İSTERSEN DİCEM DE DAHA ÇOK SIKILICAN GEL BAN SANA Bİ KAHVE ISMARLIYIMMM :29::29::29::29::29:

çenesi düşük hatunlar siziiii :16::16::16::16: döktürmüşsünüz yineee :34:

Sabah sabah nerde bu reçel duhtura gidiydi, naptı acep :44::44::44:
anca geldim bacımmm. doktora gittim eve gidince de iyi bi işlendim :9::9::9:

Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari .

bak soytarıya anasına babasına laf atarmışşş. sen bi gel bak biz sana neler edicez. o dolma bacaklarını tombik ellerini ısırmayan ne olsun. o kadar uğraştır bizi ha geldin ha gelcen diye sora da böle dalga geç. sen bi gel daha bunlar başlangıç. bak nasıl sevicez hamur gibi yoğurucaz seni :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar yaa 6 gün var test yapsam çıkarmı acep :(( gerçi karnım falanda ağrıyo adet olcam gibi ama merak ediyorum çatlıcam ya
canım daha çok erken, biraz daha bekle bence. benim ilk hamişliğimde de karın ağrım vardı adet olcam diye ped takmıştım hatta.
sakın ağrı kesici falan içme eğer hamişsen bebişe zarar vermesin..

oh oh havadisler çok güzel maşallah allah aranızı bozmasın kuzum :52::52::52:

ha haaa dün elimde doktorun yazdıkları geçtim karşısına. dedim ki:
ya laptopu atarım camdan ya da sen kuzu kuzu yatarsın aşşağı. bak ona göreeee :47::47::47:
dedim sonuç pozitifff :27::27::27:
inşallah 15-20 gün sonra da sonuç pozitif olur :49:

öncelikle sen hiç üzülme kim ne derse desin en yakının bile olsa ateş düştüğü yeri yakar seni çok iyi anlıyorum o yüzden mesela ben en yakınlarıma aileden vs kimseye bişey söylemiyorum çünkü alıcağım olumsuz bişey beni dahada çok yıkar biliyorum sende öyle yap içini burda dök emin ol burdaki herkes seni çok iyi anlar elimizden bişey gelmesede paylaşmak konuşmak bile insanı biraz olsun rahatlatır canım,benim durumuma gelincede ben kafayı yemek üzereyim evdeyim yapcak bişeyim yok düşünmeyim diyorum aklıma takılıveryo bi anda eşimin işi sebebiyle yaşadığım büyüdüğüm şehirden uzaktayım işimden istifa etmek zorunda kaldım evde otur otur bir boşluk içindeyim bebiş için uğraşıyoruz oda olmuyo,aktivite sıfırın ötesinde bulunduğum yer allahın terkettiği bi yer yani offf napsam bilmiyorum yani kafa dağıtcak bişey yok

mtfağa geçemedim bi türlü,bildirimlere bakmaktan.. mtfak buraya gelse olurmu, smdi pc nin onca kablosunu kim tasıycak içerii :9:
neyse..
insan sürekli evde olupta, etrafında yabancı kisiler olduğu sürece illa ki kafayı takıyo ister istemez..
benmed öyle, bi dağ bası giib yerdeyiz bizde. esimin görev icabı..
ama yeterinden fazla sıkıldımm..burada 2buçuk sne oldu oturalı, ve kimseyley paylasmıyorum..çocuğun var mı diyolar yok diyorum..
ne kadarlık evlisin diyolar.. oldu biraz diyorum..öylece yüzüme bakıyolar..
tam senesini söylesem, artık soruların ardı arkası kesilmeeycek.. en sonnuda birini kıracam..snra kötüye çkcak adım..o kisiler kenid ettiği lafı bilmez, benm dediğimi kötüye çeker..
insan gerçekten küçük bi yered oturmanın sıkıntısını daha çok yaşıyo..
esime sürekli tasınalım burdan diyorum.. bisiler yap bizde tayinciyiz bu arada ama iste devlet gönderirse gidebliyosun..
insaAllah yeniyılda birseyler değsirde..bizde rahat bir ortama gitmemiz lazım..cünkü esime sürekil driyorum, ben kendimi rahat hissetmedikçe, benm hamile kalmam çok zorr..senn demen gib kafa dağıtcak hiçbisey yok..
Rabbim yardımcımız olsun..

Son düzenleme:
merhaba, benimde şuan 32 aylık bir kızım. ikinci bebeğimizi istiyoruz ama 1 senedir malesef olmuyor. en son ilaç kullanıp progesteron tahlili yaptırdım ve sonucu 21 çıktı. bakalım bekliyoruz. hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum. 2 günden beri acayip uyku hali var bende kafam çok karışıkkkk

mtfağa geçemedim bi türlü,bildirimlere bakmaktan.. mtfak buraya gelse olurmu, smdi pc nin onca kablosunu kim tasıycak içerii :9:
neyse..
insan sürekli evde olupta, etrafında yabancı kisiler olduğu sürece illa ki kafayı takıyo ister istemez..
ama yeterinden fazla sıkıldımm..burada 2buçuk sne oldu oturalı, ve kimseyley paylasmıyorum..çocuğun var mı diyolar yok diyorum..
tam senesini söylesem, artık soruların ardı arkası kesilmeeycek.. en sonnuda birini kıracam..snra kötüye çkcak adım..o kisiler kenid ettiği lafı bilmez, benm dediğimi kötüye çeker..
esime sürekli tasınalım burdan diyorum.. bisiler yap bizde tayinciyiz bu arada ama iste devlet gönderirse gidebliyosun..
insaAllah yeniyılda birseyler değsirde..bizde rahat bir ortama gitmemiz lazım..cünkü esime sürekil driyorum, ben kendimi rahat hissetmedikçe, benm hamile kalmam çok zorr..senn demen gib kafa dağıtcak hiçbisey yok..

ahhh o mahalle baskısı yokmuuuu. hayır henüz çocuğum yok dediğimde gözümün içine bakarak devamını anlatmamı beklerler. anşatsan hamile kaldım ama devam etmedi diye felaket tellaı gibi bi ton kötü örnek gösterirlerr. hele bazıları varkiii kucağında veya karnında bebekleri olup kendi anaçlığıyla övünüp sana eksikmişsin kusurlumuşsun becerememişsin gibi bakarlarrr...

Son düzenleme:
neyse..

burda daha 2 senemiz var nasıl geçicek bilmiyorum küçük yerlerin insanları daha bi betermiş bunu anladım burda ama şuan elimden bişey gelmiyo valla ben istnbuldan geldim buraya bazen kaçasım geliyo geri ama eşime bırakmaya kıyamıyorum çok sıkılıyorum ve sıkılıncada herşey tepe taklak oluyo bilmiyorum şuan o kadar doluyumki ne yapcam gerçekten bilmiyorum umarım yeni yıl bize yeni umutlar olur.

evet bende çok severimmm ayrıca volkan konak hayyranıyımdır ama sarpta hakkını verdi parçnın :16::16::16:

gel bebeğimmmm ballı lokmammm en köpüklüsündennn yaparımmmm :29::29::29:

ya sarp gerçekten güzel söylüyor mimikleri falan da çok hoşş çok beğeniyorum gerçi 2. kıtayı yaşıyor ama olsunn
:16::16::16:
ayrıca bende sütlü gayfe istiyomm
:19::19::19:

çenesi düşük hatunlar siziiii :16::16::16::16: Döktürmüşsünüz yineee :34:

Anca geldim bacımmm. Doktora gittim eve gidince de iyi bi işlendim :9::9::9:

Bak soytarıya anasına babasına laf atarmışşş. Sen bi gel bak biz sana neler edicez. O dolma bacaklarını tombik ellerini ısırmayan ne olsun. O kadar uğraştır bizi ha geldin ha gelcen diye sora da böle dalga geç. Sen bi gel daha bunlar başlangıç. Bak nasıl sevicez hamur gibi yoğurucaz seni :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım daha çok erken, biraz daha bekle bence. Benim ilk hamişliğimde de karın ağrım vardı adet olcam diye ped takmıştım hatta.
Sakın ağrı kesici falan içme eğer hamişsen bebişe zarar vermesin..

Ha haaa dün elimde doktorun yazdıkları geçtim karşısına. Dedim ki:
Ya laptopu atarım camdan ya da sen kuzu kuzu yatarsın aşşağı. Bak ona göreeee :47::47::47:
Dedim sonuç pozitifff :27::27::27:
Inşallah 15-20 gün sonra da sonuç pozitif olur :49:

özlemiştir seni zaten :16::16::16:

ahhh o mahalle baskısı yokmuuuu. hayır henüz çocuğum yok dediğimde gözümün içine bakarak devamını anlatmamı beklerler. anşatsan hamile kaldım ama devam etmedi diye felaket tellaı gibi bi ton kötü örnek gösterirlerr. hele bazıları varkiii kucağında veya karnında bebekleri olup kendi anaçlığıyla övünüp sana eksikmişsin kusurlumuşsun becerememişsin gibi bakarlarrr...

aslında o gururlananlara diceksin ki.. :

"""o çocuğunun yarına çıkacağını biliyor musun ???
veren de Allah, alan da Allah .."""

bunu diceksin bak bakim sana öyle ağzını açabiliyor muu :31:
de iste yapamıyoruz.. ama yapmadığımız içinde üstüne gelen oluyor maalesef..

Son düzenleme:
maşşallahhh koçişlereeeeeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bebeğimm ben çok yoğunum sıkıcı stresli bi günnn bana yardım et istersen dicem de daha çok sıkılıcan gel ban sana bi kahve ısmarlıyımmm :29::29::29::29::29:

ısmarla canım ya ya ağlaycam ya çatcam birine o kıvamdayım ama bu gidişle eve gider ağlarım ben :14::14::14::14:

yakında akraban filan yokmu yada yakın arkadaşın ev çağır kafan dağılırr

ben evlenerek memleket değiştirdim kcişimin ailesi dışında yakında kimsem yok ki :43::43::43::43::43:

Reçelim ben sana dediydim sizin günaşırılar başlar deyi çarp kız adamını ağzı yüzü yamulsun :60::60:

[sıze=3]
ya sarp gerçekten güzel söylüyor mimikleri falan da çok hoşş çok beğeniyorum gerçi 2. Kıtayı yaşıyor ama olsunn
[/sıze]
:16::16::16:[sıze=3]
ayrıca bende sütlü gayfe istiyomm
[/sıze]
:19::19::19:

süüpppsüüütllüüüüüüüü yaparım sana bennnnnn :16::16::16::16::16::16:

ne kadar cok konusmussunuz ve benım bunları okumamın imkanı yook umarım cok bişey kacırmamısımdr:31:

hihihihhihihahahahahahahohohohohohoh :27::27::27::27::27::27::27:

ısmarla canım ya ya ağlaycam ya çatcam birine o kıvamdayım ama bu gidişle eve gider ağlarım ben :14::14::14::14:

Ben evlenerek memleket değiştirdim kcişimin ailesi dışında yakında kimsem yok ki :43::43::43::43::43:

Reçelim ben sana dediydim sizin günaşırılar başlar deyi çarp kız adamını ağzı yüzü yamulsun :60::60:

ısmarlarım kuzumm benim sen yeterki keyiflennn

kızzzzzzzzzzzzzz hepiniz takılıp gitmişiniz kocişinizin peşineeee bi benmi çekip almışımm herifi anasının dibinden :27::27::27::27::27::27:

çok fenayım heee burda imkanlar daha iyi die die iş buldum ona heheheheheh gabtım çıtırı yaptık düğünü :16::16::16::16::16:

ısmarlarım kuzumm benim sen yeterki keyiflennn

kızzzzzzzzzzzzzz hepiniz takılıp gitmişiniz kocişinizin peşineeee bi benmi çekip almışımm herifi anasının dibinden :27::27::27::27::27::27:

çok fenayım heee burda imkanlar daha iyi die die iş buldum ona heheheheheh gabtım çıtırı yaptık düğünü :16::16::16::16::16:

bende koca için geldim buraya ahh memleketim gibisi yok ama :25::25:

Back