Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar şu anda sela veriliyor Rabbim okunan ezanların yüzü suyu hürmetine Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin cümlemize Amin

öğrenmeseydim çatlardıımayy cok fenayım yaa

aynen vallaa keşke yapmasaydım zaten eşim gelince kızdı bana saçmalıklara inanma gününü bekleyelim diyee

olsun bebeğim yapmış bulundunnnn sıkma canını bi daha böyle şeyler içinnn

ağlamak yok patronnn

kızlar şu anda sela veriliyor Rabbim okunan ezanların yüzü suyu hürmetine Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin cümlemize Amin

AMİNNNNNN

Wallah öyle sekerimm
bnde 1.70 boyunda manken gibi gacı ykenn.. ana hep kilo al biraz kilo al biraz.. derdim onlara yok ben hamis olunca, hamislikten kilo alıcam deyip susturuyodum, tabi onlarda sinir oluyordu, kendileri sisko olunca benide öyle kendilerine benzetmek istiyorlar gibi halleri vardı..
aam iste gel gelelim, kullandığım ilaçlar, hormon iğneleri vs. tüp bebek zmanlarımda biraz aldım kilocuklarıı..
ama tipime yine hastalarr DDAllah'tan boydan kurtarıyorum her sekildeee
senin demen gibi az da bal- fındık-fıstık derken, abur cuburuda çok severim alısveriste sepetin yarısı doluyoo derken eccük aldık kiloyu ne edem simdi ölek mii ölmeden hele bi çocuk yapakk

Son düzenleme:

valla sorma kuzummm benimde 1.73 boyumm ama boydan kurtarmasam hamile kaldığımda doğuma yuvaranarak gidebilriim çok müsaitim kilo almaya nişandan bu yana 10 kg almışım

valla sorma kuzummm benimde 1.73 boyumm ama boydan kurtarmasam hamile kaldığımda doğuma yuvaranarak gidebilriim çok müsaitim kilo almaya nişandan bu yana 10 kg almışım

hmm kaç senelik evliydin cnm ?
ben 15 senede, 2005 ten bu yana aldım o kilocuklarıı e tabi honmon ilaçlarını sayarsak, 10kilo gibi var..evlendiğimde 57 kiloydumm

sağol bebem mesajın gelmedi hala yoksa vaz mı geçtin

hmm kaç senelik evliydin cnm ?
ben 15 senede, 2005 ten bu yana aldım o kilocuklarıı e tabi honmon ilaçlarını sayarsak, 10kilo gibi var..evlendiğimde 57 kiloydumm

1 senelik evliyim 10 kg yide 2 yılda aldımmm 87 olmuşumm yaaa dojsana merdiven dayadımmmm birde iri yapılıyım ben kemiklii denen cinsten ayıptır söylemesi bir bilek var basparmağım ve orta parmağım birbirine deymedi için yaklaşık 1 parmak daha şarttt sen incecikmişşşsin ayollll ben kara kara düşünüyorumm bu aydan umudum yok kırmızılar gelsin acil diyete başlıyorummm kestim zaten 3-4 gundur bal fındık fıstıkk aburcuburuda kestim böyle hamile kalsam 110 la doğururum yazık çocuk içmde ezilicek

bende seninle aynı sayılırım canım
yaaa resimde hiç öyle durmuyorsun ama
bebeğimm sende patlat adınııııı olmuyo böyleeee birde patron lütfederse adını iyide olur haniii

bencede çok güzel olur

bende seninle aynı sayılırım canım
yaaa resimde hiç öyle durmuyorsun ama

bencede çok güzel olur

yawrumm diyorum ya iri kemikli geniş omuzlu bişeyimmm bana bakan 87 olmazsın der tatrıya bi çıkarım alırlar cvbınııı bebiş gelene kadar dikkatli beslenme ve sporla çözeriz biz bu işi gerçi kilolular çok kilo almaz diyo çevremdeki herkez ama bilemiycem işi garantiye almak lazımm

o zaman sana benden

kızlar bende dün test yaptım tabikide negatif moralim hem bozuldu hemde sevindim ,içimdeki heyecanı durdurdu biraz artık hamilemiyim diye içim içimi bi nepzede olsa yemiyo

Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.

Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.
...
Fotoğraf makinesine benzeyen birşeylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım pipimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.
Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismini koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.
Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari .

okumuştum bunu daha önce ve gül gül ölmüştüm güç bela kısmına

gerçek ismini öğrenmek güzel oldu yelizcim :)

inşallah hepimiz önce hamile kalırız sonra da sorunsuz geçiririz o hamileliği

her ay yeni bi moda çıkıyo iğne de ilginçmiş haaa güldüm :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…