- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 35
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.321
neyyyyyyyyyyyyyyyy benden miii
hadi bakalım görücez kuzum inşallah güzel yüreğine doğmuştur ama ben yine de kırmızıda ısrarlıyımm
eheheheeh hadi hayırlısı bakalım kız öyle olur mu benim yerime sen içtin yaa
hımmmmmmmmmmm mantıklııııı :)
kızıyorum ama yaaçağırma kötü şeyleri iyi düşünelim iyi olsunnn
[sıze=3]eheheheeh hadi hayırlısı bakalım kız öyle olur mu benim yerime sen içtin yaa[/sıze]
ben bi kaç kez duymuştum öyle senin niyetine için kapadımı çıkabilir belki guzzuummmmm
bebeemmm valla bilmiyom bende ilk kez deniycem kuzum inşallak oluuuu
inşallah tatlımm ya bekliyom sabırsızlıklaaa
neyyyyyyyyyyyyyyyy benden miii
hadi bakalım görücez kuzum inşallah güzel yüreğine doğmuştur ama ben yine de kırmızıda ısrarlıyımm
anti ekler canım listeye sanırım kaçırdım bat ne zamandıı
ekledim canım inşallah hamişsindir yaaa
bende bekliyorum valla sabırsızlıkla ne cıkacak die kızzz tutarsa dayanırım ben sevonun kapısınaaa
Sevoya kahve içiminde yardım ederim artık hepinizin niyetine içeriz sevoda fallara bakar bende not tutarım
bende bekliyorum valla sabırsızlıkla ne cıkacak die kızzz tutarsa dayanırım ben sevonun kapısınaaa
sevoya kahve içiminde yardım ederim artık hepinizin niyetine içeriz sevoda fallara bakar bende not tutarım
AY DEME KIZ ÖYLE OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU OLSUN DUALARIM HEPİMİZ İÇİN KIZLARDU ŞİNCİK FALI AÇIYM :d:d AY BENDE HEYCAN YAPTIM KIZZZZ
bat 15 ocak tatlım,ama ovulasyon testi yaptım internetten,9 ocakta gebelik testi yaparsanız belli olur yazıyor.
inşallah canım ya:))
AY DEME KIZ ÖYLE OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU OLSUN DUALARIM HEPİMİZ İÇİN KIZLARDU ŞİNCİK FALI AÇIYM :d:d AY BENDE HEYCAN YAPTIM KIZZZZ
tamam tamam olumlu düşünüyorummm
benimde dualarım hepimiz için rabbim nerede varsa duysun inşallaahhhhhh
canım yanlış anlama belirtiler için biraz erken sanki:44::44::44:
bencede erken ama psikolojik olarak kendimi hamile gibi hissediyom:))
az önce sehpayı kaldırdım sonra ayyy ben hamile olabilirim diyerek karnımı tutup yattım:)))
tamam tamam olumlu düşünüyorummm
benimde dualarım hepimiz için rabbim nerede varsa duysun inşallaahhhhhh
ay allah canını almasın hemiii hihihihiKız parayı oturduğumuz yerden kırarız valla kapıya cama bakkalın camına kağıt yapıştırırız çatır çatır doğurtulur müraacat sevo 24 diye ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?