• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

çamaşır makınm bozulmus sanırım dönmuyo bende hiç bakmadım calıstırdım banyo kapısını kapattım hiç dönmeden fln almıs deterjanı yumusatıcıyı tam durulamada yapmamış tabı hepsı sıkır sıkır ıslak offffff offf benım gibi kadının basına gelcek iş miydi buuu:14::14::14::14::14:

bebis hepsini küvete at üstünede detenjanı dök bolcana şincik şoppeni aç paçalarını sıva gir küvete gırç gırrrç ohhhhh missss :16: :16: :16:

çamaşır makınm bozulmus sanırım dönmuyo bende hiç bakmadım calıstırdım banyo kapısını kapattım hiç dönmeden fln almıs deterjanı yumusatıcıyı tam durulamada yapmamış tabı hepsı sıkır sıkır ıslak offffff offf benım gibi kadının basına gelcek iş miydi buuu:14::14::14::14::14:

alla allaaaaaa benimde yumulatıcıyı çalışır çalışmaz alıyo çamaşırlarda ne kokusu var ne yumuşaklığı bende çalıştırdıktan sonra ortlarında fln koyuyorum yumuşatıcıyı uuuuuuuuuuufffffffffffff hiç uğrasılıcak şeyler değilll zaten bugunlerde ne işte nede evde hiçbişi yapasım yok :19::19::19:

senin makinede mi çocuk düşünyo onunda devreleri şaşmışş :60::60::60: Birde 90 da boş çalıştır belki normale döner :34:

çalışır çalışmaz yumuşatıcı mı alır kız, yanlış yere koyma yumuşatıcıyı aç bir daha bak kullanma kılavuzuna :60::60:
alla allaaaaaa benimde yumulatıcıyı çalışır çalışmaz alıyo çamaşırlarda ne kokusu var ne yumuşaklığı bende çalıştırdıktan sonra ortlarında fln koyuyorum yumuşatıcıyı uuuuuuuuuuufffffffffffff hiç uğrasılıcak şeyler değilll zaten bugunlerde ne işte nede evde hiçbişi yapasım yok :19::19::19:

evt ya neden öyle oluyo valla bende herkes gbi yapcam bascam teterjanı yumuş mumoş işlemiyo bizim çamaşırlara kokuda kalmıyo valla kuruyunca :19: :19:

bebis hepsini küvete at üstünede detenjanı dök bolcana şincik şoppeni aç paçalarını sıva gir küvete gırç gırrrç ohhhhh missss :16: :16: :16:
uff aynen öyle olcak aksam bi dünya camasır yıkıcm sanırım:47::47::47:

benimdeeee sinir oluyorum şimdiki hiçbir aletin uzun süre dayandıgını görmedim zaten gecen günde tost makınası gittiiii:27::27::27:

sevo hadi ama seni bekliyoz keyif yapmanın sırası mı ayol
:9::9::9:

hoşgeldin canım aramızaaa
:16::16::16:

hoşbulduk canım,benide listeye ekleyin:)
birşey sorucam, 2gündür akıntı gibi birşey oluyor,su gibi sanki çişimi kaçırmışım gibi birden akıyor çamaşırım ıslanıyor.
ayrıca karnımda şişkinlik var hafifi sancı var, gaz varmış gibi.
bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi.

çalışır çalışmaz yumuşatıcı mı alır kız, yanlış yere koyma yumuşatıcıyı aç bir daha bak kullanma kılavuzuna :60::60:

alıyo valla şizofren makinaaa tekme tokat dalıcammm bi gün ama bakalım ne zaman çalışıyoruz evded e yokuz servis çağırayımmm makinada bende kafamıza göre takılıyoruz işte :1::1::1:

evt ya neden öyle oluyo valla bende herkes gbi yapcam bascam teterjanı yumuş mumoş işlemiyo bizim çamaşırlara kokuda kalmıyo valla kuruyunca :19: :19:

işte kuzum bende yıkamanın ortalarında falan koyuyorum yumusatıcıyı şimdi mis gibim oluyolar buram buram kokuyo bi dene istersen dediğim gib :27::27:

birşey sorucam, 2gündür akıntı gibi birşey oluyor,su gibi sanki çişimi kaçırmışım gibi birden akıyor çamaşırım ıslanıyor.
ayrıca karnımda şişkinlik var hafifi sancı var, gaz varmış gibi.
bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi.

anti ekler canım listeye sanırım kaçırdım bat ne zamandıı

Ayrıca karnımda şişkinlik var hafifi sancı var, gaz varmış gibi.
Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi.

ekledim canım inşallah hamişsindir yaaa:49::49:

alıyo valla şizofren makinaaa tekme tokat dalıcammm bi gün ama bakalım ne zaman çalışıyoruz evded e yokuz servis çağırayımmm makinada bende kafamıza göre takılıyoruz işte :1::1::1:

Işte kuzum bende yıkamanın ortalarında falan koyuyorum yumusatıcıyı şimdi mis gibim oluyolar buram buram kokuyo bi dene istersen dediğim gib :27::27:

hımmmmmmmmmmm mantıklııııı :)

Back