• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bencede erken ama psikolojik olarak kendimi hamile gibi hissediyom:))
az önce sehpayı kaldırdım sonra ayyy ben hamile olabilirim diyerek karnımı tutup yattım:)))

aramıza hoşgeldin canım.
evet bu aralar kendimize dikkat etmemiz lazım ne olur ne olmaz diye. ama çok abartma olur mu. sora kırmızılar gelince üzgünlüğümüz daha çok oluyo...

alıyo valla şizofren makinaaa tekme tokat dalıcammm bi gün ama bakalım ne zaman çalışıyoruz evded e yokuz servis çağırayımmm makinada bende kafamıza göre takılıyoruz işte :1::1::1:

Işte kuzum bende yıkamanın ortalarında falan koyuyorum yumusatıcıyı şimdi mis gibim oluyolar buram buram kokuyo bi dene istersen dediğim gib :27::27:

o zaman hesaplamalarıma göre 8 ay süre veriyorum doğum izninde yaptırırsın makineni :16::16::16::16::16::60::60::60:

Senin bebeğin erkek olcak cnm bi 6 sayısı çıkmış ama 6 günmü 6 haftamı 6 aymı bilemem ama 6 ayı geçmez maximum... Doğuruyosun kuzu :16: :16: Bi mutluluk gözyaşın var tatlım falın çok güzel çıkmış... Kocan seni kucağına almış elinde bi mum havalara hopluyo oooo falın süper bebeiş.... Canım yalnız bişi söylüycem iki tane sevinç görüyorum sana ya ikiz olcak yada bebek kısmetiyle gelcek iyi bişey daha olcak kuzu... çok güçlü bişey çıkmış fil iyidir güvenilir biri sürekli destekçin senin hep arkanda eşinin tarafından çok büyük değil ama bi sıkıntıolcak ama eşin anında uzaklaştırıryor hanenizden sıkıntıyı senin yakınına bile yakşatırmıyor yakın zamanda birini ailece ayak altı yapmışsınız hayatınızdan çıkarmışsınız yani.... Canım yine gördüm bu kez başka biyerde karnın şişmişşş ama nasıl offff.... Annene yanlış yapan biri ayaklarına kapanmış resmen özür dilemek için kapısında çıkmış kim bilemem..... Güzel bide yola gidiyosun cnm sen temiz ama yolun ferah..... E harfinde birindende haber geliyor sana... Bu kadar bebeğim umarım bilebilmişimdir uzaktan bu kadar oluyo ;)

yemeğimi yedim, masamdaki evrakları azcık temizledim geldim kızlarrr.
ayyy kusura bakmayın ne olur. yoğunlaşınca hoşçakal demeden düşüyorum topikten.

aammiiinnnnn :49::49::49:
bu arada kocan duymasın laf atıyorum sana:
heyyy yawruumm gözlere bakışlara bak, bak bak hele için açılsınnn :34::34::34:

afiyet olsun bebeğimmmm ben daha yine hiç bişey el sürmedim ehehehehehehe :1::1::1::1:

kocam bu aralar pek bi kıskanç rüyalarına giriyorum ahahahahaha

şaka bi yana da evlendiktens onra heleki düşükten sonra çok bakmadım kendime ilk defa bugun makyaj yaptım :1::1::1::1:

kendime bi tuhaf geliyorummm :9::9::9::9::9:

bu arada iltifatlarınız için teşekkürederim hatunlarımmmm :16::16::16::16:

Sevoooooooo benim için hiçbişey hissetmıo musun:43::43::43::43:

ben düşünüyorummm guzummmmmm bir mucize doğacak 3 ocaktaaaaaa minnak gelicek gör bak :16::16::16::16:

Senin bebeğin erkek olcak cnm bi 6 sayısı çıkmış ama 6 günmü 6 haftamı 6 aymı bilemem ama 6 ayı geçmez maximum... Doğuruyosun kuzu :16: :16: Bi mutluluk gözyaşın var tatlım falın çok güzel çıkmış... Kocan seni kucağına almış elinde bi mum havalara hopluyo oooo falın süper bebeiş.... Canım yalnız bişi söylüycem iki tane sevinç görüyorum sana ya ikiz olcak yada bebek kısmetiyle gelcek iyi bişey daha olcak kuzu... çok güçlü bişey çıkmış fil iyidir güvenilir biri sürekli destekçin senin hep arkanda eşinin tarafından çok büyük değil ama bi sıkıntıolcak ama eşin anında uzaklaştırıryor hanenizden sıkıntıyı senin yakınına bile yakşatırmıyor yakın zamanda birini ailece ayak altı yapmışsınız hayatınızdan çıkarmışsınız yani.... Canım yine gördüm bu kez başka biyerde karnın şişmişşş ama nasıl offff.... Annene yanlış yapan biri ayaklarına kapanmış resmen özür dilemek için kapısında çıkmış kim bilemem..... Güzel bide yola gidiyosun cnm sen temiz ama yolun ferah..... E harfinde birindende haber geliyor sana... Bu kadar bebeğim umarım bilebilmişimdir uzaktan bu kadar oluyo ;)

anammm ağzına sağlık gözleirm dolduu gııı okurkennnnnn rabbim hayırla versin inşallah gamyoncumaaaaaaaa bebişini :16::16::16::16:

tabii cümlemizeeeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım ağzına yüreğine sağlık bidenem
evet canım doğru birini çıkardık hayatımızdan ailece eşimin amcasının oğlu
evet eşim aynen öyledir bana hiç belli etmez ailesinden uzak tutar ayy inanmıyorum % 80 i doğru
inşallah o 6 gündür canım bebiş için tekrardan ağzına yüreğine sağlıkk

o zaman hesaplamalarıma göre 8 ay süre veriyorum doğum izninde yaptırırsın makineni :16::16::16::16::16::60::60::60:

ayyyyy ben sana ne diyimmmmm baklava börek ne ikram ediyim bilemedimmmm :16::16::16::16::16:

16:00da randevum. iş durumuna göre 15-15:30 gibi çıkarım yola.

ballılokmammm güzel haberlerle gel inşallahhh :48::48:
hehehe benim falımı yabana atma tanımadığım kişilerde daha çok çıkar benim falım bebeişim :16: :16:

sevoşummmmm bize ne zaman bakıyosunnnn :27::27::27::27:

yada dur soruyu değiştiriyorum :28::28::28::28: ne zaman geliyim kahveye :27::27::27::27::27:

anammm ağzına sağlık gözleirm dolduu gııı okurkennnnnn rabbim hayırla versin inşallah gamyoncumaaaaaaaa bebişini :16::16::16::16:

tabii cümlemizeeeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

valla benimde gözlerim doldu biliyor musun canım inşallah inşallah cümlemize sevo tekrardan teşekkürler

[sıze=3]canım ağzına yüreğine sağlık bidenem
evet canım doğru birini çıkardık hayatımızdan ailece eşimin amcasının oğlu
evet eşim aynen öyledir bana hiç belli etmez ailesinden uzak tutar ayy inanmıyorum % 80 i doğru
inşallah o 6 gündür canım bebiş için tekrardan ağzına yüreğine sağlıkk
[/sıze]

tatlım bat kaçtı senin??

ayyyyy ben sana ne diyimmmmm baklava börek ne ikram ediyim bilemedimmmm :16::16::16::16::16:

Ballılokmammm güzel haberlerle gel inşallahhh :48::48:

Sevoşummmmm bize ne zaman bakıyosunnnn :27::27::27::27:

Yada dur soruyu değiştiriyorum :28::28::28::28: Ne zaman geliyim kahveye :27::27::27::27::27:

benim bebişimle oynayacak mümkünse aynı zamanda ve ilk 9 ayda doğacak bir yeğen istiyorum senden :16::16::16::16::16::16::16:

Back