- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.301
çamaşır makınm bozulmus sanırım dönmuyo bende hiç bakmadım calıstırdım banyo kapısını kapattım hiç dönmeden fln almıs deterjanı yumusatıcıyı tam durulamada yapmamış tabı hepsı sıkır sıkır ıslak offffff offf benım gibi kadının basına gelcek iş miydi buuu
çamaşır makınm bozulmus sanırım dönmuyo bende hiç bakmadım calıstırdım banyo kapısını kapattım hiç dönmeden fln almıs deterjanı yumusatıcıyı tam durulamada yapmamış tabı hepsı sıkır sıkır ıslak offffff offf benım gibi kadının basına gelcek iş miydi buuu
senin bat ne zamandı kuzu geçtimi???sana afiyet olsun kuzummm ben rahatım no şüphe no stres bu ay taca attım topu
senin bat ne zamandı kuzu geçtimi???
alla allaaaaaa benimde yumulatıcıyı çalışır çalışmaz alıyo çamaşırlarda ne kokusu var ne yumuşaklığı bende çalıştırdıktan sonra ortlarında fln koyuyorum yumuşatıcıyı uuuuuuuuuuufffffffffffff hiç uğrasılıcak şeyler değilll zaten bugunlerde ne işte nede evde hiçbişi yapasım yok
alla allaaaaaa benimde yumulatıcıyı çalışır çalışmaz alıyo çamaşırlarda ne kokusu var ne yumuşaklığı bende çalıştırdıktan sonra ortlarında fln koyuyorum yumuşatıcıyı uuuuuuuuuuufffffffffffff hiç uğrasılıcak şeyler değilll zaten bugunlerde ne işte nede evde hiçbişi yapasım yok
yok bebeğimmm 3 ocakk ama içimde hiç umut yok nedense kırmızıyı bekliyorum ben ihtimal vermiyorum gebeliğe bu ay
uff aynen öyle olcak aksam bi dünya camasır yıkıcm sanırımbebis hepsini küvete at üstünede detenjanı dök bolcana şincik şoppeni aç paçalarını sıva gir küvete gırç gırrrç ohhhhh missss
sevo hadi ama seni bekliyoz keyif yapmanın sırası mı ayol
hoşgeldin canım aramızaaa
çalışır çalışmaz yumuşatıcı mı alır kız, yanlış yere koyma yumuşatıcıyı aç bir daha bak kullanma kılavuzuna
evt ya neden öyle oluyo valla bende herkes gbi yapcam bascam teterjanı yumuş mumoş işlemiyo bizim çamaşırlara kokuda kalmıyo valla kuruyunca
hoşbulduk canım,benide listeye ekleyin:)
birşey sorucam, 2gündür akıntı gibi birşey oluyor,su gibi sanki çişimi kaçırmışım gibi birden akıyor çamaşırım ıslanıyor.
ayrıca karnımda şişkinlik var hafifi sancı var, gaz varmış gibi.
bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi.
hoşbulduk canım,benide listeye ekleyin:)
birşey sorucam, 2gündür akıntı gibi birşey oluyor,su gibi sanki çişimi kaçırmışım gibi birden akıyor çamaşırım ıslanıyor.
Ayrıca karnımda şişkinlik var hafifi sancı var, gaz varmış gibi.
Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi.
Neyse gamyoncunun haliiiiiiii o çıksın faliiiiiii hehehe kapattım valla
falına bakmadım ama ben umutluyum nedense senden
alıyo valla şizofren makinaaa tekme tokat dalıcammm bi gün ama bakalım ne zaman çalışıyoruz evded e yokuz servis çağırayımmm makinada bende kafamıza göre takılıyoruz işte
Işte kuzum bende yıkamanın ortalarında falan koyuyorum yumusatıcıyı şimdi mis gibim oluyolar buram buram kokuyo bi dene istersen dediğim gib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?