Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bebis hepsini küvete at üstünede detenjanı dök bolcana şincik şoppeni aç paçalarını sıva gir küvete gırç gırrrç ohhhhh missss

alla allaaaaaa benimde yumulatıcıyı çalışır çalışmaz alıyo çamaşırlarda ne kokusu var ne yumuşaklığı bende çalıştırdıktan sonra ortlarında fln koyuyorum yumuşatıcıyı uuuuuuuuuuufffffffffffff hiç uğrasılıcak şeyler değilll zaten bugunlerde ne işte nede evde hiçbişi yapasım yok

senin makinede mi çocuk düşünyo onunda devreleri şaşmışş Birde 90 da boş çalıştır belki normale döner

çalışır çalışmaz yumuşatıcı mı alır kız, yanlış yere koyma yumuşatıcıyı aç bir daha bak kullanma kılavuzuna

evt ya neden öyle oluyo valla bende herkes gbi yapcam bascam teterjanı yumuş mumoş işlemiyo bizim çamaşırlara kokuda kalmıyo valla kuruyunca

bebis hepsini küvete at üstünede detenjanı dök bolcana şincik şoppeni aç paçalarını sıva gir küvete gırç gırrrç ohhhhh missss
uff aynen öyle olcak aksam bi dünya camasır yıkıcm sanırım

benimdeeee sinir oluyorum şimdiki hiçbir aletin uzun süre dayandıgını görmedim zaten gecen günde tost makınası gittiiii

sevo hadi ama seni bekliyoz keyif yapmanın sırası mı ayol

hoşgeldin canım aramızaaa

hoşbulduk canım,benide listeye ekleyin:)
birşey sorucam, 2gündür akıntı gibi birşey oluyor,su gibi sanki çişimi kaçırmışım gibi birden akıyor çamaşırım ıslanıyor.
ayrıca karnımda şişkinlik var hafifi sancı var, gaz varmış gibi.
bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi.

çalışır çalışmaz yumuşatıcı mı alır kız, yanlış yere koyma yumuşatıcıyı aç bir daha bak kullanma kılavuzuna

alıyo valla şizofren makinaaa tekme tokat dalıcammm bi gün ama bakalım ne zaman çalışıyoruz evded e yokuz servis çağırayımmm makinada bende kafamıza göre takılıyoruz işte

evt ya neden öyle oluyo valla bende herkes gbi yapcam bascam teterjanı yumuş mumoş işlemiyo bizim çamaşırlara kokuda kalmıyo valla kuruyunca

işte kuzum bende yıkamanın ortalarında falan koyuyorum yumusatıcıyı şimdi mis gibim oluyolar buram buram kokuyo bi dene istersen dediğim gib

anti ekler canım listeye sanırım kaçırdım bat ne zamandıı

ekledim canım inşallah hamişsindir yaaa

hımmmmmmmmmmm mantıklııııı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…