- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.341
bencede erken ama psikolojik olarak kendimi hamile gibi hissediyom:))
az önce sehpayı kaldırdım sonra ayyy ben hamile olabilirim diyerek karnımı tutup yattım:)))
alıyo valla şizofren makinaaa tekme tokat dalıcammm bi gün ama bakalım ne zaman çalışıyoruz evded e yokuz servis çağırayımmm makinada bende kafamıza göre takılıyoruz işte
Işte kuzum bende yıkamanın ortalarında falan koyuyorum yumusatıcıyı şimdi mis gibim oluyolar buram buram kokuyo bi dene istersen dediğim gib
aramıza hoşgeldin canım.
Evet bu aralar kendimize dikkat etmemiz lazım ne olur ne olmaz diye. Ama çok abartma olur mu. Sora kırmızılar gelince üzgünlüğümüz daha çok oluyo...
yaa nereye kayboıldunuz tek kaldım burda sevo senin yüzünden hamile kalmadan doğurdumm benn
kız sen ne zaman gidiyon duhtura
yemeğimi yedim, masamdaki evrakları azcık temizledim geldim kızlarrr.
ayyy kusura bakmayın ne olur. yoğunlaşınca hoşçakal demeden düşüyorum topikten.
aammiiinnnnn
bu arada kocan duymasın laf atıyorum sana:
heyyy yawruumm gözlere bakışlara bak, bak bak hele için açılsınnn
Sevoooooooo benim için hiçbişey hissetmıo musun
[sıze=3]yaa nereye kayboıldunuz tek kaldım burda sevo senin yüzünden hamile kalmadan doğurdumm benn[/sıze]
bence kendini öyle şartlama sonunda çok üzülüyorsun tecrübeyle sabitt
aramıza hoşgeldin canım.
evet bu aralar kendimize dikkat etmemiz lazım ne olur ne olmaz diye. ama çok abartma olur mu. sora kırmızılar gelince üzgünlüğümüz daha çok oluyo...
Senin bebeğin erkek olcak cnm bi 6 sayısı çıkmış ama 6 günmü 6 haftamı 6 aymı bilemem ama 6 ayı geçmez maximum... Doğuruyosun kuzuBi mutluluk gözyaşın var tatlım falın çok güzel çıkmış... Kocan seni kucağına almış elinde bi mum havalara hopluyo oooo falın süper bebeiş.... Canım yalnız bişi söylüycem iki tane sevinç görüyorum sana ya ikiz olcak yada bebek kısmetiyle gelcek iyi bişey daha olcak kuzu... çok güçlü bişey çıkmış fil iyidir güvenilir biri sürekli destekçin senin hep arkanda eşinin tarafından çok büyük değil ama bi sıkıntıolcak ama eşin anında uzaklaştırıryor hanenizden sıkıntıyı senin yakınına bile yakşatırmıyor yakın zamanda birini ailece ayak altı yapmışsınız hayatınızdan çıkarmışsınız yani.... Canım yine gördüm bu kez başka biyerde karnın şişmişşş ama nasıl offff.... Annene yanlış yapan biri ayaklarına kapanmış resmen özür dilemek için kapısında çıkmış kim bilemem..... Güzel bide yola gidiyosun cnm sen temiz ama yolun ferah..... E harfinde birindende haber geliyor sana... Bu kadar bebeğim umarım bilebilmişimdir uzaktan bu kadar oluyo
16:00da randevum. iş durumuna göre 15-15:30 gibi çıkarım yola.
Senin bebeğin erkek olcak cnm bi 6 sayısı çıkmış ama 6 günmü 6 haftamı 6 aymı bilemem ama 6 ayı geçmez maximum... Doğuruyosun kuzuBi mutluluk gözyaşın var tatlım falın çok güzel çıkmış... Kocan seni kucağına almış elinde bi mum havalara hopluyo oooo falın süper bebeiş.... Canım yalnız bişi söylüycem iki tane sevinç görüyorum sana ya ikiz olcak yada bebek kısmetiyle gelcek iyi bişey daha olcak kuzu... çok güçlü bişey çıkmış fil iyidir güvenilir biri sürekli destekçin senin hep arkanda eşinin tarafından çok büyük değil ama bi sıkıntıolcak ama eşin anında uzaklaştırıryor hanenizden sıkıntıyı senin yakınına bile yakşatırmıyor yakın zamanda birini ailece ayak altı yapmışsınız hayatınızdan çıkarmışsınız yani.... Canım yine gördüm bu kez başka biyerde karnın şişmişşş ama nasıl offff.... Annene yanlış yapan biri ayaklarına kapanmış resmen özür dilemek için kapısında çıkmış kim bilemem..... Güzel bide yola gidiyosun cnm sen temiz ama yolun ferah..... E harfinde birindende haber geliyor sana... Bu kadar bebeğim umarım bilebilmişimdir uzaktan bu kadar oluyo
o zaman hesaplamalarıma göre 8 ay süre veriyorum doğum izninde yaptırırsın makineni
16:00da randevum. iş durumuna göre 15-15:30 gibi çıkarım yola.
hehehe benim falımı yabana atma tanımadığım kişilerde daha çok çıkar benim falım bebeişim
anammm ağzına sağlık gözleirm dolduu gııı okurkennnnnn rabbim hayırla versin inşallah gamyoncumaaaaaaaa bebişini
tabii cümlemizeeeee
valla benimde gözlerim doldu biliyor musun canım inşallah inşallah cümlemize sevo tekrardan teşekkürler
hehehe benim falımı yabana atma tanımadığım kişilerde daha çok çıkar benim falım bebeişim
[sıze=3]canım ağzına yüreğine sağlık bidenem
evet canım doğru birini çıkardık hayatımızdan ailece eşimin amcasının oğlu
evet eşim aynen öyledir bana hiç belli etmez ailesinden uzak tutar ayy inanmıyorum % 80 i doğru
inşallah o 6 gündür canım bebiş için tekrardan ağzına yüreğine sağlıkk
[/sıze]
ayyyyy ben sana ne diyimmmmm baklava börek ne ikram ediyim bilemedimmmm
Ballılokmammm güzel haberlerle gel inşallahhh
Sevoşummmmm bize ne zaman bakıyosunnnn
Yada dur soruyu değiştiriyorumNe zaman geliyim kahveye
sevooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo yarın bana bakıosun ben saksı değiliiim patron beniim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?