- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 35
- Konu Sahibi antidepresif
- #4.321
neyyyyyyyyyyyyyyyy benden miii
hadi bakalım görücez kuzum inşallah güzel yüreğine doğmuştur ama ben yine de kırmızıda ısrarlıyımm![]()
kızıyorum ama yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım görücez kuzum inşallah güzel yüreğine doğmuştur ama ben yine de kırmızıda ısrarlıyımm![]()
eheheheeh hadi hayırlısı bakalım kız öyle olur mu benim yerime sen içtin yaa![]()
hımmmmmmmmmmm mantıklııııı :)
kızıyorum ama yaaçağırma kötü şeyleri iyi düşünelim iyi olsunnn
![]()
[sıze=3]eheheheeh hadi hayırlısı bakalım kız öyle olur mu benim yerime sen içtin yaa[/sıze]![]()
ben bi kaç kez duymuştum öyle senin niyetine için kapadımı çıkabilir belki guzzuummmmm![]()
bebeemmm valla bilmiyom bende ilk kez deniycem kuzum inşallak oluuuu![]()
![]()
inşallah tatlımm ya bekliyom sabırsızlıklaaa![]()
anti ekler canım listeye sanırım kaçırdım bat ne zamandıı
ekledim canım inşallah hamişsindir yaaa![]()
bende bekliyorum valla sabırsızlıkla ne cıkacak die kızzz tutarsa dayanırım ben sevonun kapısınaaa![]()
Sevoya kahve içiminde yardım ederim artık hepinizin niyetine içeriz sevoda fallara bakar bende not tutarım![]()
bende bekliyorum valla sabırsızlıkla ne cıkacak die kızzz tutarsa dayanırım ben sevonun kapısınaaa![]()
sevoya kahve içiminde yardım ederim artık hepinizin niyetine içeriz sevoda fallara bakar bende not tutarım![]()
AY DEME KIZ ÖYLE OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU OLSUN DUALARIM HEPİMİZ İÇİN KIZLAR![]()
![]()
DU ŞİNCİK FALI AÇIYM :d:d AY BENDE HEYCAN YAPTIM KIZZZZ
bat 15 ocak tatlım,ama ovulasyon testi yaptım internetten,9 ocakta gebelik testi yaparsanız belli olur yazıyor.
inşallah canım ya:))
AY DEME KIZ ÖYLE OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU OLSUN DUALARIM HEPİMİZ İÇİN KIZLAR![]()
![]()
DU ŞİNCİK FALI AÇIYM :d:d AY BENDE HEYCAN YAPTIM KIZZZZ
tamam tamam olumlu düşünüyorummm
benimde dualarım hepimiz için rabbim nerede varsa duysun inşallaahhhhhh![]()
canım yanlış anlama belirtiler için biraz erken sanki:44::44::44:
bencede erken ama psikolojik olarak kendimi hamile gibi hissediyom:))
az önce sehpayı kaldırdım sonra ayyy ben hamile olabilirim diyerek karnımı tutup yattım:)))
tamam tamam olumlu düşünüyorummm
benimde dualarım hepimiz için rabbim nerede varsa duysun inşallaahhhhhh![]()
ay allah canını almasın hemiii hihihihiKız parayı oturduğumuz yerden kırarız valla kapıya cama bakkalın camına kağıt yapıştırırız çatır çatır doğurtulur müraacat sevo 24 diye ahahaha
![]()