• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Ya ben belirtilerimi hatırlıyorum ama ne zaman başladığını hatırlamıyorum, sorması ayıptır yeni mi başladı tuvalete sıkışma, şimdi bende yok ya asabiyet yaptım :22::22: Daha benim 11 gününm varda :106::106:
[sıze=3]ben kime söylesem inanmıyordu ama test yapınaca herkes inandııı[/sıze]:16::16::16:

ben bir hafta falan önceden hissetmiştim buraya da konu açmıştım zaten ama oturup saatlerce hamilelik belirtisi arıyordum adet günüme kadar zor bela dayandımm ama ben emindim hamileydim yani test yaptım eşim bekle dedi ama ben beklemedim ve yaptım silik bir çizgi çıkmıştı hemen hastaneye kana değerim çok güzel çıkmıştı ama mutuluğum uzun sürmedi 2.5 aylıkken kalbi durdu aldılar
:14::14::14:

kıyamam cennet meleğine :14::14::14::14: rabbim sağlıklısını versin inşallah canım benimmm daha sağlıklı daha güzel gebelik geçiricez yüreğini ferah tut bak yine bişeyler hissediyosun mucizen seninle olabilirrr:16::16::16:

kızlar gögüslerinizde sızlama oluyormu oluyorsa tam olarak hangi bölgelerde oluo biraz sacma oldu ama :17::17::17:benım daha cok yanlarda ve koltukaltıma dogru olna bölge sızlıyor:18::18::18:

benim normalde adetime bir hafta kala gögüslerim şişer ağrır ,gecen ay ve bu ay hiç ağrı ya da şişlik yok ,vucüdum kafayı yedi :52:

Ya ben belirtilerimi hatırlıyorum ama ne zaman başladığını hatırlamıyorum, sorması ayıptır yeni mi başladı tuvalete sıkışma, şimdi bende yok ya asabiyet yaptım :22::22: Daha benim 11 gününm varda :106::106:

bende öğrendikten sonraki belirtilerimi hatırlıyorum birde o 1 haftalık gecikme sürecinde karnımın üstüne yatamıyodum istem dısı bişey itiyodu beni sanki diğer belirtiler zaten öğrendikten sonra oldu

11 gunun var senin askerliğin daha çokmuş :31::31::31: benim 7 gün :31::31::31:

Son düzenleme:
kızlar gögüslerinizde sızlama oluyormu oluyorsa tam olarak hangi bölgelerde oluo biraz sacma oldu ama :17::17::17:benım daha cok yanlarda ve koltukaltıma dogru olna bölge sızlıyor:18::18::18:

canım benim hafiften var özellikle dokunduğum zamanlarda yanlara koltuk altına doğru ama ben şişlik varmı diye yokluyorum arada bir içinde sert bi oluşum var gibi ama bu her adet dönemimde olan bişeydi birde göğüs uçlarım çok hassas ve bazen inanılmaz kaşınıyo :3:

canım benimkiler çok şişti dokunuca acıyor
:44::44::44:
kıyamam cennet meleğine :14::14::14::14: rabbim sağlıklısını versin inşallah canım benimmm daha sağlıklı daha güzel gebelik geçiricez yüreğini ferah tut bak yine bişeyler hissediyosun mucizen seninle olabilirrr:16::16::16:

inşallah canım inşallah hep beraberr
:29::29::29:

bir hafta diyebilirim canım ama yinede belirtilere çok takılmayalım Rabbim ol diyecek ve olucakkk
:16::16::16:

Hüüüüüüüüüpppp ohhhhhhh hüüüüüüüüüüüüüüüp ohhhhhhhhh biraz hüpürdettim ama kusuruma bakmayın kzılar çokda güzel olmuş yawwww:16::16: Hamilelik şüphesi olupta canı çekenler hemen kayfenizi söyleyin

slm kızlar 1,5 yıllık evliyim korunuyorduk, artık bebek istiyoruz 2 gündür bebek çalışmalarına başladık:)
inşallah bende 15 ocakta bebek haberini veririm sizlere.

çamaşır makınm bozulmus sanırım dönmuyo bende hiç bakmadım calıstırdım banyo kapısını kapattım hiç dönmeden fln almıs deterjanı yumusatıcıyı tam durulamada yapmamış tabı hepsı sıkır sıkır ıslak offffff offf benım gibi kadının basına gelcek iş miydi buuu:14::14::14::14::14:

Hüüüüüüüüüpppp ohhhhhhh hüüüüüüüüüüüüüüüp ohhhhhhhhh biraz hüpürdettim ama kusuruma bakmayın kzılar çokda güzel olmuş yawwww:16::16: Hamilelik şüphesi olupta canı çekenler hemen kayfenizi söyleyin

sevo hadi ama seni bekliyoz keyif yapmanın sırası mı ayol
:9::9::9:
slm kızlar 1,5 yıllık evliyim korunuyorduk, artık bebek istiyoruz 2 gündür bebek çalışmalarına başladık:)
inşallah bende 15 ocakta bebek haberini veririm sizlere.

hoşgeldin canım aramızaaa
:16::16::16:

sana afiyet olsun kuzummm ben rahatım no şüphe no stres bu ay taca attım topu :27::27::27::27::27:

Back