Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kayganam demişleyi tak günahına gülüm sen umursamayınca onun kafasına dank ediyo bende maçtan çok çekiyodum, ama şimdi en önemli maç benle olan maç

kayganam demişleyi tak günahına gülüm sen umursamayınca onun kafasına dank ediyo bende maçtan çok çekiyodum, ama şimdi en önemli maç benle olan maç

işte bu yöntemi uyguluyorum şimdi. umursamamak. belki kafasına dank eder.
anlar onun iyiliği için yaptığımı. diyorum çok sigara içme (günde en az 1 paket içer) içiyo. diyorum ki ben bebiş düşünüyorum yanımda içme içiyo. bilgisayara bu kadar takılma azcık onla oyna çokça benle oyna ama oynamıyo
işte böleee burda yazıp çizdiğime bakmayın canım çok sıkkın aslında

üzerlerine gittikce çocuk gibi inatlarına yapıyorlar.. hiç birşey yokmuş gibi davran bakalım analayacakmı tab başarabilirsen bir yerden sonra insanın sinir kat sayısı yükseliyo kafa göz dlmak istiyor:113::113:

anacıım sen bu işi çözmüşsün bide ben becerebilseydim

ben çok çabuk alınırım, demiyomuydu yorgunum yarın olsa olmaz mı diye çıldırıyodum sen hesap kitap yap adam öyle desin, hemen vazgeçiyodum bende, ama kırmızı kartı yiyince hep senin yüzünden deyince bozulmaya başladı, bide bir kere oldu olur sanıyodu baktı 6. ayı doldurduk hala gelen giden yok kafa dank etti.....

double beğen seçeneği olsa tıklıcam şekerim bu yorumuna o kadar anlattı beni yani. teşekkür ederim.

kendini stres edersin anca normal stresi zaten yetiyor insanın bide koca stresi çekilmiyo, boşver bencede ama en küçük lafında lafı soku sokuver

geldim yawruular kocaman bır tabak sphagettiyide aldım yanımaa:125::125::125::125::125:

tabağın dibini mi sıyırayım boşlarımı toplayayım sanırım kayıntıya yetişemedimmm

tatlım benim kıyamam ben sana böyle sen anlattıkça deliriyorum resmen şeytan dio at bilgisayarı camdan

bebeğim ona fena ders olmuş benim kocişte olucak die çok rahat tövbe tövbeee her çalışmadan sonra verdim ayarı die dalga geçiyo kırmızı görüncede al sana ayar diyorum bende

karnındayken de böyle yapck bebişin kızım resmen elini yumruk yapıp karnıma dayıyordu dışarıdan bariz bir sekilde parmaklarını sayıyordkrabbim hepinize yasatsn bu güzelliği mucizeyi

ayyyyyyyyyyyyyyy ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM aminn inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhh

aşkolsun kızlarrr birinizde şu kızın işinin ucundan tutimm demiyooo

neyze zaten az kaldı

beni bekleyin anacımmmmmmmmmmmmm

ha haa bi kere dedim zaten atıcam o bilgisayarı camdan diye o zaman (masa üstü vardı) saydıydım tam 6 gün oynamadı sora tekrar başladı. şimdi laptopu mu atsam kablosuz internet modemini mi bilemedimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…