- Konu Sahibi antidepresif
-
- #4.001
kayganam demişleyi tak günahına gülüm sen umursamayınca onun kafasına dank ediyo bende maçtan çok çekiyodum, ama şimdi en önemli maç benle olan maçyok bi tanem. yine oyuna takılıp benden sora yattı dün gece. çok affedersin her akşam kös kös kendim gidiyorum yatağa. o gelene kadar uyyup kalıyorum zaten. bu sefer çok dargınım.
yemin ettim zeten bi daha karışmıcam ona. yok sigara çok içme, yok erken yat, yok şu ilacı iç... çocuk gibi...
bakalım sonu nereye varcak
anacıım sen bu işi çözmüşsün bide ben becerebilseydimkayganam demişleyi tak günahına gülüm sen umursamayınca onun kafasına dank ediyo bende maçtan çok çekiyodum, ama şimdi en önemli maç benle olan maç
iyiyim yavrum sen nasılsın? uşaklarla uğraşıp duruyordum toplantı varmış salıverdik çocukları toplantıyı bekliyorum göz atayım dedim...serom hoşgelmişin nasılsın baby
aslında uzun zamandan sonra ilk defa yiyorum hergün sebze fln yapıodum off tırstım
canın çekti demiii, ben yemiyom oda yemesin diyon
ohhh ohh afiyet olsun sizede kuzumaynen canım canım istedi ama anticim yesin afiyet olsun
Bende akşama protein yapıcam çalışma öncesi
kayganam demişleyi tak günahına gülüm sen umursamayınca onun kafasına dank ediyo bende maçtan çok çekiyodum, ama şimdi en önemli maç benle olan maç
üzerlerine gittikce çocuk gibi inatlarına yapıyorlar.. hiç birşey yokmuş gibi davran bakalım analayacakmı tab başarabilirsen bir yerden sonra insanın sinir kat sayısı yükseliyo kafa göz dlmak istiyor:113::113:yok bi tanem. yine oyuna takılıp benden sora yattı dün gece. çok affedersin her akşam kös kös kendim gidiyorum yatağa. o gelene kadar uyyup kalıyorum zaten. bu sefer çok dargınım.
yemin ettim zeten bi daha karışmıcam ona. yok sigara çok içme, yok erken yat, yok şu ilacı iç... çocuk gibi...
bakalım sonu nereye varcak
ohhh ohh afiyet olsun sizede kuzum
anacıım sen bu işi çözmüşsün bide ben becerebilseydim
üzerlerine gittikce çocuk gibi inatlarına yapıyorlar.. hiç birşey yokmuş gibi davran bakalım analayacakmı tab başarabilirsen bir yerden sonra insanın sinir kat sayısı yükseliyo kafa göz dlmak istiyor:113::113:
işte bu yöntemi uyguluyorum şimdi. umursamamak. belki kafasına dank eder.
anlar onun iyiliği için yaptığımı. diyorum çok sigara içme (günde en az 1 paket içer) içiyo. diyorum ki ben bebiş düşünüyorum yanımda içme içiyo. bilgisayara bu kadar takılma azcık onla oyna çokça benle oynaama oynamıyo
işte böleeeburda yazıp çizdiğime bakmayın canım çok sıkkın aslında
ayy bebek ne güzel takla atıyorr
aminn canım inşallahhkarnındayken de böyle yapck bebişinkızım resmen elini yumruk yapıp karnıma dayıyordu dışarıdan bariz bir sekilde parmaklarını sayıyordk rabbim hepinize yasatsn bu güzelliği mucizeyi
geldim yawruular kocaman bır tabak sphagettiyide aldım yanımaa:125::125::125::125::125:
işte bu yöntemi uyguluyorum şimdi. umursamamak. belki kafasına dank eder.
anlar onun iyiliği için yaptığımı. diyorum çok sigara içme (günde en az 1 paket içer) içiyo. diyorum ki ben bebiş düşünüyorum yanımda içme içiyo. bilgisayara bu kadar takılma azcık onla oyna çokça benle oynaama oynamıyo
işte böleeeburda yazıp çizdiğime bakmayın canım çok sıkkın aslında
ben çok çabuk alınırım, demiyomuydu yorgunum yarın olsa olmaz mı diye çıldırıyodumsen hesap kitap yap adam öyle desin, hemen vazgeçiyodum bende, ama kırmızı kartı yiyince hep senin yüzünden deyince bozulmaya başladı, bide bir kere oldu olur sanıyodu baktı 6. ayı doldurduk hala gelen giden yok kafa dank etti.....
karnındayken de böyle yapck bebişinkızım resmen elini yumruk yapıp karnıma dayıyordu dışarıdan bariz bir sekilde parmaklarını sayıyordk rabbim hepinize yasatsn bu güzelliği mucizeyi
karnındayken de böyle yapck bebişinkızım resmen elini yumruk yapıp karnıma dayıyordu dışarıdan bariz bir sekilde parmaklarını sayıyordk rabbim hepinize yasatsn bu güzelliği mucizeyi
karnındayken de böyle yapck bebişinKızım resmen elini yumruk yapıp karnıma dayıyordu dışarıdan bariz bir sekilde parmaklarını sayıyordk rabbim hepinize yasatsn bu güzelliği mucizeyi
aşkolsun kızlarrr birinizde şu kızın işinin ucundan tutimm demiyooo
neyze zaten az kaldı
beni bekleyin anacımmmmmmmmmmmmm
tabağın dibini mi sıyırayım boşlarımı toplayayım sanırım kayıntıya yetişemedimmm
Tatlım benim kıyamam ben sana böyle sen anlattıkça deliriyorum resmen şeytan dio at bilgisayarı camdan
Bebeğim ona fena ders olmuş benim kocişte olucak die çok rahat tövbe tövbeee her çalışmadan sonra verdim ayarı die dalga geçiyo kırmızı görüncede al sana ayar diyorum bende
Ayyyyyyyyyyyyyyy allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aminn inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?