Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah becerikli hatuna dört gözle bekliyoruz fuli butik ürünlerini :54:

hihihihihi gaz verin bana gazzz bu mevzuda gazla çalışıyorum :9::9::9::9:

şimdi listemi yeniledim hazır olanlar ve alınacaklar die kalıplarım hazır sayılır az eksiğim kaldı kumaşlarımıda aldımm mııı oludu bu iş yapıp bitireyim paylaşıcam sizinleee :52::52::52::52::52:

hem kendi zevkim hem el emeğim olsun :49::49::49:

(biliyomusunuz ben kendi düğünümde kına için bindallımı kendim yapmıştım:1::1::1::1: bununda üstesinden gelirim herhalde)

ben geçen gidişimde (29 mayıs) 2'li testi oldum. bizim dr. 3'lü tarama testini yapmadan direk 4'lüyü yaptırıyor. 3'lünün yanılma payı çok fazlaymış. ben de o ne derse okey diyom :1:

canım ben rüyamda 2 kez eşim de 1 kez kızımız olmuş olarak gördük. ama bu ikili tarama testinden ve dr. cinsiyet tahmini yapmadan önceydi. dr. erkek diyince cinsiyetle ilgili hiçbir şey görmedim. sadece bu gece mavi bebek kıyafetleri olan bi dükkandan alışveriş yapyodum. o da hamile arkadaşımdan etkilendiğim için öle görmüş olabilirim.
dr. erkek tahmini yaptı ama ben hala kızım olcakmış gibi hissediyom, garibim yani:27::27::27::27:

bende kız gibi hissediyorum seninkini bakalım ne olacak:16::16:

Kızçeler napıosunuz ben uzun bi araştırmadan sonra oğluşumun kapı süsünü hediyelik magnetini anı defterini altın yastığını ve peşine aynı konseptte isimli battaniyesini kendim yapma kararı aldım sabahtan beri bunlar için kalıp çıkarıyorum :9::9::9::9::9:

Birde keçe kumaşçı bulsam deymeyin keyfime eminönüne inmem gerekicek sanırım :52::52:

gel gel geldiğinde ara bende geliyim senle :27::27::27:

Başkent hastanesini bilyiorum fiyatı da dediğin gibi uygunmuş peki sezeryan kaç lira? bir de muayene ücreti ne kadar? Doğuma kadar 2-3 kez muayeneye giderim heralde diye düşünüorum. Aslında devlet hastanesinde doğum yaparım diye düşünüyordum ama bilmiyorum o anki duruma bağlı.

sezaryan doğum 445 lira,muayene de 54 lira laboratuvar testlerinden fark almıyorlar bence uygun canım :)))

bu arada nazaboncuğu arkadaş hoşgeldin adını söyle sanada isminle hitap edelim sakıncası yoksa ben fatma kızların tabiri ile fatmik:52::52:

bende kız gibi hissediyorum seninkini bakalım ne olacak:16::16:

gel gel geldiğinde ara bende geliyim senle :27::27::27:

fatmikimmmm eğer kocamı ekip annemle gelirsem seni mutlaka haberdar edicemmm :52::52::52::52::52::52:

bu arada nazaboncuğu arkadaş hoşgeldin adını söyle sanada isminle hitap edelim sakıncası yoksa ben fatma kızların tabiri ile fatmik:52::52:

evet nazarboncuğuuuuuuu hoşgeldinnnn fuli bende :D kızların tabiriyle :9::9::9::9:

hihihihihi gaz verin bana gazzz bu mevzuda gazla çalışıyorum :9::9::9::9:

şimdi listemi yeniledim hazır olanlar ve alınacaklar die kalıplarım hazır sayılır az eksiğim kaldı kumaşlarımıda aldımm mııı oludu bu iş yapıp bitireyim paylaşıcam sizinleee :52::52::52::52::52:

hem kendi zevkim hem el emeğim olsun :49::49::49:

(biliyomusunuz ben kendi düğünümde kına için bindallımı kendim yapmıştım:1::1::1::1: bununda üstesinden gelirim herhalde)

aslansın kaplansın sen yaparsınnn :46::46::46::46::46: halledersin kız ya ben gibi tembel yada kendimize güvenmiyoz yoksa dışardan aldıkların mükemmel mi yaptığına göre sanki, ben anladım ki yarını bir atlatayım % 100 ü duyayım duramaycam anneme gitmeden alcam bişeyler aşı olalı yormayım kolumu diye örmedim ama bende battaniyenin yarısını bitirdim bende belki yarın kızıma yatak örtüsü için kumaş alırım :52::52::52::52:

aslansın kaplansın sen yaparsınnn :46::46::46::46::46: halledersin kız ya ben gibi tembel yada kendimize güvenmiyoz yoksa dışardan aldıkların mükemmel mi yaptığına göre sanki, ben anladım ki yarını bir atlatayım % 100 ü duyayım duramaycam anneme gitmeden alcam bişeyler aşı olalı yormayım kolumu diye örmedim ama bende battaniyenin yarısını bitirdim bende belki yarın kızıma yatak örtüsü için kumaş alırım :52::52::52::52:

yaparım valla yoksa bu saydıklarımı dısARDA YAPTIRMAYA KALKSAM 500 TL TUTUYO EN AZ BEN TAŞ ÇATLASIN 100-150 TL YE MALZEME PARASI VERİR KENDİM YAPARIM :9::9::9::9::9:

BEBİKOM SENDE YARINDAN SONRA KAPTIR KENDİNİ ALIŞVERİŞE BATTANİYENİN BİTMİŞ HALİNİ MERAK EDİYORUM :52::52::52::52:

haftaiçi olursa tabi burda oluyorum :52::52:

AAAAA ANCA C.TESİ OLUR O İŞ BİZDE H.İÇİ OLURSA ANNEM OLMAZ EŞİM OLUR :1::1::1::1:

yaparım valla yoksa bu saydıklarımı dısARDA YAPTIRMAYA KALKSAM 500 TL TUTUYO EN AZ BEN TAŞ ÇATLASIN 100-150 TL YE MALZEME PARASI VERİR KENDİM YAPARIM :9::9::9::9::9:

BEBİKOM SENDE YARINDAN SONRA KAPTIR KENDİNİ ALIŞVERİŞE BATTANİYENİN BİTMİŞ HALİNİ MERAK EDİYORUM :52::52::52::52:

AAAAA ANCA C.TESİ OLUR O İŞ BİZDE H.İÇİ OLURSA ANNEM OLMAZ EŞİM OLUR :1::1::1::1:

inan bende çok merak ediyorum bitmiş halini :9::9::9: motif motif ya yarısı bitti birleştirsem pek bişeyi kalmayacak ondan sonrasını annemle hallederim alt kumaşını falan onla seçmek istiyom , birde motifli örneği kimisi sevmez uğraştırıcı bulur bebeğim için olduğuna mı ne bende sıkıntı olmadı :16::16::16::16::16: annemde bitirebilirsem bir ya sonra paylaşabilirim sizle :34:

kızlarrrrr bu arada ayrıntılı buldum dört boyutlusundan 150 tl.ymiş ücreti haftaya büyük bir ihtimal yaptırıyorum...

bizim görüşme başka bahara geldi

bizim görüşme başka bahara kaldı:1::1::1:

Back