- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.301
10 lu hastane çıkışını biliyorum da 20 lide ne varmış kii içinde ekstradan merak ettim?
ya ben bugün o programı izleyecektim unuttumm :))
10lusu bitmiş 20li vardı ben alıp karar verene kadar o da bitti :):) 20lide herşeyden iki tane var 2 şapka 2 eldiven vs
30 liralık indirim çeki kazandım ben ama 125 tl alışveriş yapmak lazımmış alacak bişeyin varsa kodu veriyim sana
üfff ütü deme bana yaa benimde duruyo ütüm ama yapacak adam arıyorumbu sıcakta gözüm kesmiyo hiç
o 20 li hastane çıkışına baktım da onu alırsan hastanede başka bir şeye ihtiyaç duymazsın bence zaten iki takım alayım desen aynıya geliyo
Ordaki ürünler biraz pahalı geliyor bana o yüzden almıyorum ama 100 lira üzerine bebek bezi molfiks 5 lira o uygun geldi :)
biz bi takım aldık babası için bjkli 3lü takım :)
10lu yeter diyodum ama bu 20linin fiyatı iidi ama maalesef bitmiş
3lü takım dediğin alt üst ve şapkası mı?
19 lu hastane çıkışı gördüm bir de istersen ona bak :)
indirime giren güzel ürünler hemen tükeniyor zaten kalmıyor :)
3lü derken onu ben uydurdum tulum , şapka ve eldiven :) eşim doğar doğmaz bjklı giysin istiyordu 10lu takımda ben almak istedim gerek yok battaniyeye filan ani bjkli olmasınaböyle bi yol bulduk
bu arada bi arkadaşım doğar doğmaz tulum giysin dedi alt üst takımlarda lastik oluyor ya göbeğine gelir dedi hatta tehdit etti gelir o lastiği bebeğin belinde görürsem seni parçalarım
19lu da mı varmış bi bakıyım
Benim eşim de bjk li bir şeyler almak istiyordu bebeğe. bak tulum iyi fikirmiş :) Battaniye alabilirim diye düşünüyordum ama tulum aklıma yattı bakalım kanına girersem o şekilde gönlünü yapmış olurum
beklersen fotosunu çekiyim gör sende
Eki Görüntüle 736844 işte böyle kendi buluşum hastane çıkışı
çok şekermiş bu yaaa annesiii çok beğendimm bende istiyorum :) Alışverişe çıktığımızda alabilirim :)
teşekkür ederiz teyzesi sende al oğluşuna beraber giysinler bebişlerimiz
hemde babanızın gönlü olur ayrıca lisanslı ürün olmadığı için çok pahalı değil
Tulum almayı düşünüyordum zaten bir kaç tane bu fikir güzel oldu artık oğluşlarımız doğunca resimlerini koyarız bu tulumlarla sonra kızlara sorarız hadi ayırt ediin bakalım hangisi benim hangisi fatmanın
senin tosun önde ama anlar bizim cin kızlar
canım ben çok acıktım ufaktan çıkıyorum oğluşumu doyurayımm
bu arada yarın yokum kardeşimin kep töreni var ona gidicem kızlar merak ederse sen söylrsin öpüyorum kocaman seni bebişine ii bak
sıkıldım canm ama yapcak bişey yok....oğlusum için yatıyorum işte...evimi,kocişimi özledim ama ben....Fİtoş nasılsın? yat yat yat canın sıkılmadı mı??
iyiyiz fatmikim siz napıyosunuz?bende burdayım yavrular napıyosunuz
sıkıldım canm ama yapcak bişey yok....oğlusum için yatıyorum işte...evimi,kocişimi özledim ama ben....
iyiyiz fatmikim siz napıyosunuz?
Kendinize dikkat edin kuzular,fazla iş yapmayın...
insanın evi gibisi yok canım tabi özlersinn bu geceyi de atlat oh be evim evim güzel evim dersin
yarın da muayenede bir sıkıntı çıkmaz inşallahh canımm
Günaydın kızlar bugün bizim büyük günümüz.... Evimize gidiyoruz nasipse....
Önce bi ultrasonla bakıcaklar sonra evimize.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?