- Konu Sahibi antidepresif
- #30.321
günaydın canım , günaydın kızlarrr![]()
allahın izniyle bişey çıkmaz alırsın oğluşunu doğru eve marş marş![]()
insallah cnm benm...
Bekliyoruzz şimdi....
Siz napıyosunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah cnm benm...
Bekliyoruzz şimdi....
Siz napıyosunuz?
Ki zlar tetenoz asisinda ac veya top fark ediyor mu asiya gidicemde
Günaydın kızlar bugün bizim büyük günümüz.... Evimize gidiyoruz nasipse....
Önce bi ultrasonla bakıcaklar sonra evimize.........
Ki zlar tetenoz asisinda ac veya top fark ediyor mu asiya gidicemde
Günaydınnn canımmm :) Oğluşunu göreceksin bak ne güzel :))
Günaydın iremm ilk aşın hayırlı olsun :) Kolu rahat bir şey giyeydin
GÜnaydın fatmişşş aşı da aç tok farketmiyor canım ama 2 gün su değmeyecek ya ona göre duşunuzuı alsaydınızz unuttuysanız hatırlatayım
altım cıbıldak dermişimiçime kısa kollu giyindim unutmuşum kolun yukarısından iğne olmayı yaw
![]()
Saolun kizlar dus aldim gidiyorumoptum sizi
günaydın annişler ve melekleriii nasılsınızzz
gülücükümmmm nasılsın nasıl oldun evine geçiyormuşsun artık bol bol dinlenirsin Alp paşada rahat eder
kızlar ya haftasonundan beri hülya abla aklımda benim varmı faceden falan hbriniz annesi ne oldu acaba :44::44::44::44::44::44:
GÜnaydın fuliiii iyiyiz bizz ama oğluşum tekme atmıyo dünden beriii evham da yapmak istemiyorum bi sağlık ocağına gideceğim sonraa kalp atışını duyarım en azından..
Sen nasılsınn ???
HÜlya abla benimde aklıma geliyor arada bir uğruyodu uzun zamandır yok inşallah annesi daha iyi olmuştur.
GÜnaydın fuliiii iyiyiz bizz ama oğluşum tekme atmıyo dünden beriii evham da yapmak istemiyorum bi sağlık ocağına gideceğim sonraa kalp atışını duyarım en azından..
Sen nasılsınn ???
HÜlya abla benimde aklıma geliyor arada bir uğruyodu uzun zamandır yok inşallah annesi daha iyi olmuştur.
günaydın fulimm..didoşummmm evham yapma ama git tabiki miskinlik yapıyodur belki paşa hbrdar et bizide bitanemm
hülya ablayı çok merak ettim valla
Sen nasılsınn ???
kızlar günaydın nasılsınızzzz...
çok yağmurlu bi sabaha uyandım bugün, azcuk da ıslandım işe gelirken..
oda arkadaşım da izin aldı, 3 gün hapı yuttum yine
sizler napıyosunuz hafta sonunuz nasıl geçti.
fitoşum taburcu olcaktı galiba bugün inşallah habersiz bırakmaz bizi, merak ediyorum![]()
günaydın fulimm..
hülya ablayı facede görüyom ara ara ben. gezdiği gittiği yerlerin resimlerini falan koyuyo, aile fotoları paylaşıyor. tahminimce kötü bi şey allaha şükür. bu akşam eve gidince yazayım faceden bi ona, azcuk da kızayım cadılık yapayım
günaydın didemim. senin oğluşun tembellik yapıyodur azcık. veya hafta sonu falan eğer yorucu bi iş yaptıysan o da yorulmuştur, dinleniyodur.
ben de hafta sonu genellikle evdeydim, ara ara dinledim kendimi acaba bi kıpırtı hissedermiyim diye. cık, yok bi şey daha. 16 haftalık olduk ya sabırsızlanıyorum![]()
dualarım seninle fitoşum, inşallah çıkarsınız bugün. evceğizine kocişine kavuşursuninsallah cnm benm...
Bekliyoruzz şimdi....
Siz napıyosunuz?
bizde birazdan ebemizi arıycaz büyük ihtimal öğleden sonra cıs olcaz :18::18::18::18:
oy oyy bugün aşı günü, şimdiden geçmiş olsun kızlarKi zlar tetenoz asisinda ac veya top fark ediyor mu asiya gidicemde
Eki Görüntüle 736844 işte böyle kendi buluşum hastane çıkışı
günaydın ballı lokmam buralar çok sıcak yanıyoooo
fitoş ultrason muaynesidnen sonra evine geçicek
haftasonuda çok yoruldum ben yiğenimin anaokulu gösterisi vardı c.tesi iş çıkışı ona gittim dünde hiç uyuyamadık çok gürültü oldu 9 da kalktık kahvaltı faslı baba ziyareti pazar peşinede oğluşumuzun odasını boşalttık spor odasıydı spor aletlerinin bi kısmını babama götürdük bitek koşu bandını dip odaya aldık odayı bi güzel boşaltıp temizledik c.tesi mobilyaları gelicek inşallah ama ben çok yoruldummm![]()
he he he he:)cıssssssss olmayan kalmasın bakalım.....bizde birazdan ebemizi arıycaz büyük ihtimal öğleden sonra cıs olcaz :18::18::18::18:
evet cnm oğluşumu görücem insallah.... İyi oldugunu bilmek bile yeter bana....Günaydınnn canımmm :) Oğluşunu göreceksin bak ne güzel :))
Günaydın iremm ilk aşın hayırlı olsun :) Kolu rahat bir şey giyeydin
GÜnaydın fatmişşş aşı da aç tok farketmiyor canım ama 2 gün su değmeyecek ya ona göre duşunuzuı alsaydınızz unuttuysanız hatırlatayım
günaydın annişler ve melekleriii nasılsınızzz
gülücükümmmm nasılsın nasıl oldun evine geçiyormuşsun artık bol bol dinlenirsin Alp paşada rahat eder
kızlar ya haftasonundan beri hülya abla aklımda benim varmı faceden falan hbriniz annesi ne oldu acaba :44::44::44::44::44::44:
oy oy bayağı iş görmüşün canım sen. çalışınca hafta sonuna sıkışıyo herşey.
biz de dün akşam bi komşumuzun kızının doğum gününe gittik, çok kalabalık deildi, ama ben yemek sonrası şekerlememi yapamadım ya erkenden uyku bastı beni. uyuyamayınca da sabah zor kalktım. hava da kapalı tam uyku havası var burda..
he he he he:)cıssssssss olmayan kalmasın bakalım.....
evet cnm oğluşumu görücem insallah.... İyi oldugunu bilmek bile yeter bana....
Senin paşada tembellikten atmıyodur tekme canım yada sırtı dönükse hareketlerini hissedemezmişiz....
evet canm gidicezz insallah evimize. Alp pasamla dinlenicez bol bol....