Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bence 35 olmuştur

32. haftada allaha şükür kritik dönemi aştı ama yinede bebek tam gelişmedi o yüzden duracağı kadar durmalı

bence 35 olmuştur

32. haftada allaha şükür kritik dönemi aştı ama yinede bebek tam gelişmedi o yüzden duracağı kadar durmalı

Daha erkenmiş canım yaa en az bi 38 olsun kızçesi acele etmesin çıkmak için :)

Biz dün geceliklerimizi aldıkk doğum için çok güzel şeyler vardıı (tabi bir o kadar da pahalı ) :)

benim sancı gaz sancısı herhalde kuzu...halen daha da var...

anladım canım tek derdin gaz olsun çıkar gider rahatlarsın Başka bir sıkıntı oolmasın da

Kızlar ben gidiyorum çok bekledim bugün topiği yeter nöbet sırası sizde
ARada uğramaya çalışırımm hoşçakalınn

günaydınnnn teyzoşlarrr...
nasılsınız. benim başım ağrıyo. gözümü karartıp yarım minoset içtim. biraz iyi geldi gibi. bugün de azcuk yoğunum. ama sayfa altta açık meraklı Melahat okurum sizi dayanamam
sizler nasılsınızzz.
serabım işi vermişin başkasına son sayfada okudum iyi olmuş boşver gaz sancın devam ediyomuş galiba, yürüyüş çok iyi geliyor. ama gazın varsa yalnız yürü derim ben

kız öyle deme çok berbat bişi..öldürüyo sancı...kalk hadi git çalış dersine...

sattım başka bir arkadaşa...ama istersen yardımcı olurum dedim bilgisayardan pek anlamaz biizm okulda ki diğer öğretmen arkdaşlar...

iyi yapmışsın canımcımmmm

güle güle canım görüşürüzzz

didoşumm, tosun paşanın validesii... iyi haberlerle gelmişin maşallahh canım kurban olduğum elini de uzatırmış

fatoş geçmiş olsun eltine canım inş. acele etmez kızçeniz

teşekkür ederiz teyzesii senin kızçe ne alemde acaba annesinin göbüşünü büyütmüş :) o sessiz sessiz götürüyordur yemekleri

valla öyle galiba , burdan fitoş tekzib yayınlıyorum sana , benim o 200-300 gr aldım lafını unut sabah öyle akşam bir kilo ekleniyo resmen ben bu ayı 2 kilo ile kapatsam çok iyi olacak öğleden sonra randevum 1,5 kiloyu gözden çıktım fazlasını bilmiyorumm
Daha erkenmiş canım yaa en az bi 38 olsun kızçesi acele etmesin çıkmak için :)

Biz dün geceliklerimizi aldıkk doğum için çok güzel şeyler vardıı (tabi bir o kadar da pahalı ) :)

resim istiyoruz ya ben nasıl bişey alsam bilemedim annemi istiyorum gel 8 temmuz gelll artık

benim sancı gaz sancısı herhalde kuzu...halen daha da var...

canım maden suyu içtin mi asitini kaçır ama .............

dün çok stresli bir gündü idare için canlarım...dün gün boyunca soruşturma geçirdiler... işler dün karmakarışık oldu... o arada bende idareye gittim geçmiş olsuna.. orada dedim rapor alcam hocam % 90 ihtimalle... toplantı yapıldı zümre başkanı da biz hallederiz dedi...bende benim için no problem dedim...

saol canım kızçelere dikkat edin erken gelmesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…