- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.101
teşekkür ederiz teyzesii senin kızçe ne alemde acaba annesinin göbüşünü büyütmüş :) o sessiz sessiz götürüyordur yemekleri
elimde ölçüm kağıdı yok canım 3 hafta sonra bir daha gideceğiz o zaman iyice emin olurum boyundan posundan
ELtine geçmiş olsun canımm. o kaç haftalık oldu?
Senin oğlan tabi hissetmiştir annesi korku üzülme ani olaylar yasak bize bebişler hemen etkileniyor
bence 35 olmuştur
32. haftada allaha şükür kritik dönemi aştı ama yinede bebek tam gelişmedi o yüzden duracağı kadar durmalı
Daha erkenmiş canım yaa en az bi 38 olsun kızçesi acele etmesin çıkmak için :)
Biz dün geceliklerimizi aldıkk doğum için çok güzel şeyler vardıı (tabi bir o kadar da pahalı ) :)
Günaydın kızlar ve bu kızların minnak kuzuları...
günaydın canım ne oldu senin okuldaki görevvv
Hoşgeldinizz serapp ağrılarımn var demişsinn nasıl oldun geçti mi ağrılar
benim sancı gaz sancısı herhalde kuzu...halen daha da var...
anladım canım tek derdin gaz olsun çıkar gider rahatlarsınBaşka bir sıkıntı oolmasın da
Kızlar ben gidiyorum çok bekledim bugün topiği yeter nöbet sırası sizde
ARada uğramaya çalışırımm hoşçakalınn
bence 35 olmuştur
32. haftada allaha şükür kritik dönemi aştı ama yinede bebek tam gelişmedi o yüzden duracağı kadar durmalı
sattım başka bir arkadaşa...ama istersen yardımcı olurum dedim bilgisayardan pek anlamaz biizm okulda ki diğer öğretmen arkdaşlar...
anladım canım tek derdin gaz olsun çıkar gider rahatlarsınBaşka bir sıkıntı oolmasın da
Kızlar ben gidiyorum çok bekledim bugün topiği yeter nöbet sırası sizde
ARada uğramaya çalışırımm hoşçakalınn
geçmiş olsun fatmam. inşallah yiğeniniz haftasını bekler, sağ sağlim dünyaya gelir
Kızlar kızçeler tosun paşalarr hepinize günaydınnn bugün açılış bizden..
DÜn gelemedim internetee ama birazcık göz gezdirdim geçmişe atladığım yerler var inşallah oralarda önemli bir haber kaçırmamışımdır.
DÜn sabahtan gittik doktorumuza çok kalabalıktı biraz geç geldi sıramız. Tartıda kilom 66.6 çıktı 67 ve üstü çıkmadığı için sevindimSOnra bebişimize baktıkk önce uyuyordu sonra hareketlendi doktor yüzünü gösterdi ve direk babasına benziyor dedi Tabi eşimin de hoşuna gidiyor bu durum. SOnra bebişim elini açtı net bir şekilde elini uzattı durdu bize artık ne anlatmak istedi bilemiyorum ama doktor da dedi elini gösterip duruyor fotosunu alalım bari PArmakları da uzun dedi seninkiler gibi iyi dedim bari bir yeri bana benzesin. SOnra diğer ölçümlerini vs yaptı. kilosu 1.050 gr dedi Ben baya şaşırdımm tombiş olacak heralde dedim evet dedi. Boyu da ya 30 ya da 35 cm bu konuda eşimle ortak bir fikre varamadık ikimiz farklı şeyler anlamışız.
KArın ağrılarımı söyledim su tüketimini artır ve magnezyumu her gün al dedi. AĞrın olduğu zaman yürüyüş yapma istirahat et dedi.
ERken doğum riski gözüküyor mu dedim yok dedi bir sıkıntı.
Bİzden haberler böylee kızlar...
Sizler nasılsınızzz
teşekkür ederiz teyzesii senin kızçe ne alemde acaba annesinin göbüşünü büyütmüş :) o sessiz sessiz götürüyordur yemekleri
Daha erkenmiş canım yaa en az bi 38 olsun kızçesi acele etmesin çıkmak için :)
Biz dün geceliklerimizi aldıkk doğum için çok güzel şeyler vardıı (tabi bir o kadar da pahalı ) :)
benim sancı gaz sancısı herhalde kuzu...halen daha da var...
günaydınnnn teyzoşlarrr...
nasılsınız. benim başım ağrıyo. gözümü karartıp yarım minoset içtim. biraz iyi geldi gibi. bugün de azcuk yoğunum. ama sayfa altta açık meraklı Melahat okurum sizi dayanamam
sizler nasılsınızzz.
serabım işi vermişin başkasına son sayfada okudum iyi olmuş boşvergaz sancın devam ediyomuş galiba, yürüyüş çok iyi geliyor. ama gazın varsa yalnız yürü derim ben
iyi yapmışsın canımcımmmm
fatoş geçmiş olsun eltine canım inş. acele etmez kızçeniz
valla öyle galiba , burdan fitoş tekzib yayınlıyorum sana , benim o 200-300 gr aldım lafını unut sabah öyle akşam bir kilo ekleniyo resmen ben bu ayı 2 kilo ile kapatsam çok iyi olacak öğleden sonra randevum 1,5 kiloyu gözden çıktım fazlasını bilmiyorumm
resim istiyoruz ya ben nasıl bişey alsam bilemedim annemi istiyorum gel 8 temmuz gelll artık
canım maden suyu içtin mi asitini kaçır ama .............
canım maden suyu içtin mi asitini kaçır ama .............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?