Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın kuzum hoşgeldin iyiyiz şükür sen dikkat et başın başlamasın çok zor oluyor sonra

saol canım kızçelere dikkat edin erken gelmesinnn

ben en fazla 2 hafta erken bekliyom ondan önce gelirse kapıları kilitlerim çıkamaz

yok içmedim kuzu..kalkam bi tane açayım o zaman..ama evde sadeli yok elmalı var...bişi olmaz herhalde..

koyunun olmadığı yerde keçi abdurrahman çelebi derler , asitini kaçır iç ama normalde senin dediğin soda galiba soda alma maden suyu al eve o katkısız oluyo onu tavsiye ediyorlar, mineral takviyesi anlamında iyiyimiş her gün bir tane iç diyen doktor bile varmış , ben geçen hafta bulgur çok şişirmişti çok fayda etti bana evde ki bütün maden sularını bitirdim akşam eşim soruyo getir bi tane diyecekti, dedim kızçen içti hepsini

didoşummmm maşşallah hem sana hem tosun paşana anamm yumuk yumuktur onun elleri yer teyzeleriiii

günaydın kızlarrrr

maşallah senin tosun paşanada yesinler o tombişi

günaydın iremiom vee kızçesiii

günaydın canımcımm

günaydın fatmikimmmmm ve oğluşuuu

canım çok geçmiş olsunnn vakti saatinde gelsin yawrucak erken doğması zor derler inşallah üzmez anneciğini ve yengesini

Daha erkenmiş canım yaa en az bi 38 olsun kızçesi acele etmesin çıkmak için :)

Biz dün geceliklerimizi aldıkk doğum için çok güzel şeyler vardıı (tabi bir o kadar da pahalı ) :)

bide o var demi ben hep bebeği düşünüyom anne olarak bizede ihtiyaç var nasıl bişey aldın kuzumm

Günaydın kızlar ve bu kızların minnak kuzuları...
ü

günaydın serabım ve paşasıııı nasılsınız bugün satmışsın sunum işini ooohhhhhhhhh ii yapmışsın kuzumm

görüşürüz didoşummm

günadın ballılokmammmm ve bebikosuuuuuu dikkat et kuzum çoğalmasın ağrınn sıkma kendini

kızçelerim magnezyumunuzu ihmal etmeyinn kasılmalar erken başlamasın

benimde başladı kasılmalarım yatarken oluyo daha çok doktor randevumuzu bekliyorum söylerimde verir herhalde

sıkı tut içinde

bende sabah diyorum ki oğlum acıkmış eşim diyoki oğlumu bahane etme götürüyorsun götürüyosun oğlum acıktı diyosun

şişeye baktımda doğal maden suyu yazıyo...elma aromalı sengin mineralli içecek yazıyo..

günaydın kuzum hoşgeldin
küçük kasılmalar çok önemli değilmiş ama dikkat etmek lazım tabi sende içmeye başla

sökülün doktor randevularını

24 haziran pazartesi tetenoz aşısı
29 haziran c.tesi normal kontrolumuz
17 temmuz çarşamba günü de ayrıntılı ultrasonumuz var

şişeye baktımda doğal maden suyu yazıyo...elma aromalı sengin mineralli içecek yazıyo..
bilmem maden suyunu sade bilirim ben hep :44::44::44:

benim 17 haziran tetanoz aşısı
20 haziran randevum
3 temmuz ayrıntılım

24 haziran kontrol (cinsiyetimizi öğreniyoz)
13 ağustos ayrıntılı ultrason..

temmuzda bi kontrolümüz daha olur onun tarihi belli deil

ee kuzum benim tosun baya büyüdü

ben şimdi tatili iple çekiyorum 21 haziran tatilimizin ilk günü

anaamm kuzunu grüp tatile gidicen hemde ooohhhh
28 haziran tetanozun ikinci aşısı...
randevu bana kalmış belli değil...

sanada bişicik kalmamış kuzummm karar veremedin mi randevuna :44::44::44::44:
bilmem maden suyunu sade bilirim ben hep :44::44::44:

benim 17 haziran tetanoz aşısı
20 haziran randevum
3 temmuz ayrıntılım

çuuuffffçuffffçufffffffff peşpeşe randevular yine

24 haziran kontrol (cinsiyetimizi öğreniyoz)
13 ağustos ayrıntılı ultrason..

temmuzda bi kontrolümüz daha olur onun tarihi belli deil

hihihihihihih yirim siz bennnnn yirimmm cinsiyetini öğrencen ya bana o hafta zaman geçmemişti şimdi daha rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…