ehhhhhh çok ısrar ettiniz anlatalım bariiiii

dün gittik5buçukta muayeneye girdiiiiiikkkkkk... ve başladı dr.amcamız ölçümlere........ağzı,burnu,gözleri,midesi,kalbi,diyaframı,damarları,elleri,ayakları,parmakları,damarları,sırtı,omuriliği,ciğerleri,beyni,kulakları........... aklınıza gelebilecek herşeyini inceledik.... Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki herşeyi normal çıktı....

elini gösterdi,bi yumruk yapıyo bi açıyo....sonra ayak tabanını gösterdi,kurban olduğum o minik ayağının altını öpesim geldi

yüzünü yan profilden gördük,burnu ne büyük ne küçük,normal dedi,zor tuttum kendimi gülmemek için....
benim eşimin burnu büyüktür,k.validem de hep der,neyini beğendin sen bunun diye,ben de burnunu derim...çok gülerler... eşim de hep burnu sana benzesin der... orda gülmek geldi içimden zor tuttum...sağlıklı olsun da rabbim onu ne güzel yaratmış....

yüzünün tam resmini almak istedi dr. ama hep kollarıyla yüzünü kapattı o anda....

herşey tamam ama ense ve kafasının arkasını ölçüm yapamadı dr.,çünkü bi türlü dönmedi veeeeeee onun için 2 hafta sonra tekrar ayrıntılımız var

suyum plasenta herşey normal....paşam haftasıyla uyumlu maşallah...
gelelim rahim ağzına,detaylıda tekrar ölçtü,baskı hissi var mı kasıklarda dedi,yok dedim iyi burda bi aralık gibi bişey vardı dedi tam anlamadım ben tabi,o kapanıyo dedi... rahim ağzı uzunluğu 3.17 çıktı,geçen haftaya göre kısalmış ama anlamadım dr. bi sorun var demedi... ilaç ne kullanıyosun dedi,magnorm dedim,tamam günde 2 kez içmeye devam et dedi,2 hafta sonra rahim ağzına tekrar bakalım dedi.... inşallah bi problem çıkmaz,bunu takipte dr. şimdi... rahat olmak istiyorum ama aklımı da kurcalıyo bazen....sizlerin kaç çıkıyo rahim ağzı ölçtürenler varmı hiç?dua edelim birbirimize.......