Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

rahimlerimiz yukarı çekiliyor o yüzden kilo almasakta göbeklerimiz daha büyük gözüküyor

bizde öyle kısa bi dönem kalıyor yazları memlekette oluyor tabi biz henüz bir kış geçirdik bi sorun yaşamadık ama ev ev üstüne olmaz
aynen öyle,böyle olunca tatlı tatlı görüşüyoruz..

yok kız takmıyorum çok fazla... bazen moralim bozuluyo okadar... ama eşime diyorum çok kilo aldım diye oh oh ne güzel diyo... herkes daha bi güzelleştin sen diyo moral oluyo...herkes kilolu halime alışmış ya yıllardır,kilo verince herkes yadırgamıştı zaten... şimdi geri alınca eski fitoş geri dönüyoamaaaannnnnn veririm nasılsa doğumdan sonra,bebişim sağlıklı doğsun da....
millet şişko diyince moralim bozuldu dikkat ediyorum bende

şişkoyuz işte şişkoyuz size ne de mi amaaaaaaa? sinir etmesinler insanı...hamişiz bizzzzzzz
zayıf göbeksiz hamiş varmı ki görmüşlermi ki hiç konuşuyolar allah allahhhhhhhhh yaaaaaaaaaa

sonuna kadar destekliyom bacım senii...

aynen kuzum öyle diyenlere omuz silkiyorum 15 kilo verdim kendime diyorummm

fatmişşşş gelin kız ağlamadı ben ağladım diyorsun yaa sen duygusallıktan ağlamışsındır kendi kınamda bende ağlamamıştım Ama şimdi duysam o kına türküsünü hemen ağlarımm insan evlendikten sonra anlıyor galiba ailesinden ayrılmanın sıkıntısını..

aynur abla senin bebişe maşallah Kilosu da gayet iyi 24 haftalıkken bizimkide 665 gr dı (benim işştah problemim olmadığı halde senin kız yetişmiş). İnşallah bundan sonra da annesi güzel besler yavrusunu tombiş boylu bir kız olur inşallah.

günaydın teyzoşlar ve kuzucukları biz geldik kızçemle veee biz büyümüşüz yaw en azından ben büyümüşüm sanki son halimmm Eki Görüntüle 733162

iremm sende artık hamilesin Büyüyor göbüşünn

Eki Görüntüle 733206

cibinliğini tam takmadık ama işte böyle

fatmişim güle güle büyüsün oğluşun içinde güzel durmuş beşik salonun ortasında

fitoşum seninde ölçümler gayet güzel çıkmış inşallah hep sıkıntısız devam eder. Yalnız bu rahim ağzı uzunluğuna senin doktor mu çok takıldı bilemedim de benimki sanırım bakmıyor ya da bakıyor ben bilmiyorum. :S DÜn bir sorayım dedim sonra oğlumu görünce unuttum sormayı kaldı öyle

Kızlar kızçeler tosun paşalarr hepinize günaydınnn bugün açılış bizden..

DÜn gelemedim internetee ama birazcık göz gezdirdim geçmişe atladığım yerler var inşallah oralarda önemli bir haber kaçırmamışımdır.

DÜn sabahtan gittik doktorumuza çok kalabalıktı biraz geç geldi sıramız. Tartıda kilom 66.6 çıktı 67 ve üstü çıkmadığı için sevindim SOnra bebişimize baktıkk önce uyuyordu sonra hareketlendi doktor yüzünü gösterdi ve direk babasına benziyor dedi Tabi eşimin de hoşuna gidiyor bu durum. SOnra bebişim elini açtı net bir şekilde elini uzattı durdu bize artık ne anlatmak istedi bilemiyorum ama doktor da dedi elini gösterip duruyor fotosunu alalım bari PArmakları da uzun dedi seninkiler gibi iyi dedim bari bir yeri bana benzesin. SOnra diğer ölçümlerini vs yaptı. kilosu 1.050 gr dedi Ben baya şaşırdımm tombiş olacak heralde dedim evet dedi. Boyu da ya 30 ya da 35 cm bu konuda eşimle ortak bir fikre varamadık ikimiz farklı şeyler anlamışız.

KArın ağrılarımı söyledim su tüketimini artır ve magnezyumu her gün al dedi. AĞrın olduğu zaman yürüyüş yapma istirahat et dedi.
ERken doğum riski gözüküyor mu dedim yok dedi bir sıkıntı.

Bİzden haberler böylee kızlar...

Sizler nasılsınızzz

günaydın kızlarrrr
maşallah senin tosun paşanada yesinler o tombişi

kız maşallah oğluna gerçekten tosun gibi yerim onu ben
elinde ölçüm kağıdı var mı eğer varsa orda fdl gibi bişi var bacak boyu onu 7 ile çarp boyu çıksın ortaya

dün gece bizde zor bi gece geçirdik eltimin erken sancıları başladı doktora gittiler onlar doktordayken ben evde dokuz doğurdum elim ayağım titredi serum iğne ile sancıları durdurmuşlar gece 3te eve dönmüşler çok korktum allah korusun ya kızımız daha minik büyümesi lazım. benim oğlanda çok huzursuzlandı dün gece sanırım benim üzüntüm ona yansıdı

evet kuzum gebelik duygusallığı eklendi bide fena oldummm

saol canım salonu oğlana tahsis ettik orda yatacakkk

günaydın kızlarrrr

maşallah senin tosun paşanada yesinler o tombişi

teşekkür ederiz teyzesii senin kızçe ne alemde acaba annesinin göbüşünü büyütmüş :) o sessiz sessiz götürüyordur yemekleri

kız maşallah oğluna gerçekten tosun gibi yerim onu ben
elinde ölçüm kağıdı var mı eğer varsa orda fdl gibi bişi var bacak boyu onu 7 ile çarp boyu çıksın ortaya

elimde ölçüm kağıdı yok canım 3 hafta sonra bir daha gideceğiz o zaman iyice emin olurum boyundan posundan

ELtine geçmiş olsun canımm. o kaç haftalık oldu?
Senin oğlan tabi hissetmiştir annesi korku üzülme ani olaylar yasak bize bebişler hemen etkileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…