• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydınnnn teyzoşlarrr...
nasılsınız. benim başım ağrıyo. gözümü karartıp yarım minoset içtim. biraz iyi geldi gibi. bugün de azcuk yoğunum. ama sayfa altta açık meraklı Melahat okurum sizi dayanamam :9::9::9::9:
sizler nasılsınızzz.
serabım işi vermişin başkasına son sayfada okudum iyi olmuş boşver:34: gaz sancın devam ediyomuş galiba, yürüyüş çok iyi geliyor. ama gazın varsa yalnız yürü derim ben :25::9::9::9::9:

günaydın kuzum hoşgeldin iyiyiz şükür sen dikkat et başın başlamasın çok zor oluyor sonra

saol canım kızçelere dikkat edin erken gelmesinnn

ben en fazla 2 hafta erken bekliyom ondan önce gelirse kapıları kilitlerim çıkamaz :9::9::9::9:

yok içmedim kuzu..kalkam bi tane açayım o zaman..ama evde sadeli yok elmalı var...bişi olmaz herhalde..

koyunun olmadığı yerde keçi abdurrahman çelebi derler , asitini kaçır iç ama normalde senin dediğin soda galiba soda alma maden suyu al eve o katkısız oluyo onu tavsiye ediyorlar, mineral takviyesi anlamında iyiyimiş her gün bir tane iç diyen doktor bile varmış , ben geçen hafta bulgur çok şişirmişti çok fayda etti bana evde ki bütün maden sularını bitirdim akşam eşim soruyo getir bi tane diyecekti, dedim kızçen içti hepsini :9::9::9::9::9:

Kızlar kızçeler tosun paşalarr hepinize günaydınnn bugün açılış bizden..:16::16::16:

DÜn gelemedim internetee ama birazcık göz gezdirdim geçmişe atladığım yerler var inşallah oralarda önemli bir haber kaçırmamışımdır.

DÜn sabahtan gittik doktorumuza çok kalabalıktı biraz geç geldi sıramız. Tartıda kilom 66.6 çıktı 67 ve üstü çıkmadığı için sevindim :1::1: SOnra bebişimize baktıkk önce uyuyordu sonra hareketlendi doktor yüzünü gösterdi ve direk babasına benziyor dedi:1::1: Tabi eşimin de hoşuna gidiyor bu durum. SOnra bebişim elini açtı net bir şekilde elini uzattı durdu bize artık ne anlatmak istedi bilemiyorum ama doktor da dedi elini gösterip duruyor fotosunu alalım bari :1::1: PArmakları da uzun dedi seninkiler gibi iyi dedim bari bir yeri bana benzesin. SOnra diğer ölçümlerini vs yaptı. kilosu 1.050 gr dedi :53: Ben baya şaşırdımm tombiş olacak heralde dedim evet dedi. Boyu da ya 30 ya da 35 cm bu konuda eşimle ortak bir fikre varamadık ikimiz farklı şeyler anlamışız.

KArın ağrılarımı söyledim su tüketimini artır ve magnezyumu her gün al dedi. AĞrın olduğu zaman yürüyüş yapma istirahat et dedi.
ERken doğum riski gözüküyor mu dedim yok dedi bir sıkıntı.

Bİzden haberler böylee kızlar...

Sizler nasılsınızzz

didoşummmm maşşallah hem sana hem tosun paşana anamm yumuk yumuktur onun elleri :nazar::nazar::nazar::nazar: yer teyzeleriiii :16::16::16::16:

günaydın kızlarrrr :3::3::3::3:

maşallah senin tosun paşanada :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: yesinler o tombişi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın iremiom vee kızçesiii :16::16::16:

günaydın canımcımm

günaydın fatmikimmmmm ve oğluşuuu :16::16::16::16:

dün gece bizde zor bi gece geçirdik eltimin erken sancıları başladı doktora gittiler onlar doktordayken ben evde dokuz doğurdum elim ayağım titredi serum iğne ile sancıları durdurmuşlar gece 3te eve dönmüşler çok korktum allah korusun ya kızımız daha minik büyümesi lazım. benim oğlanda çok huzursuzlandı dün gece sanırım benim üzüntüm ona yansıdı

canım çok geçmiş olsunnn vakti saatinde gelsin yawrucak erken doğması zor derler inşallah üzmez anneciğini ve yengesini

Daha erkenmiş canım yaa en az bi 38 olsun kızçesi acele etmesin çıkmak için :)

Biz dün geceliklerimizi aldıkk doğum için çok güzel şeyler vardıı (tabi bir o kadar da pahalı ) :)

bide o var demi ben hep bebeği düşünüyom anne olarak bizede ihtiyaç var :1::1::1: nasıl bişey aldın kuzumm

Günaydın kızlar ve bu kızların minnak kuzuları...
ü

günaydın serabım ve paşasıııı nasılsınız bugün satmışsın sunum işini ooohhhhhhhhh ii yapmışsın kuzumm :1::1::1::1:

anladım canım tek derdin gaz olsun çıkar gider rahatlarsın :1::1: Başka bir sıkıntı oolmasın da :34:

Kızlar ben gidiyorum çok bekledim bugün topiği yeter nöbet sırası sizde:1::1:
ARada uğramaya çalışırımm hoşçakalınn:16::16:

görüşürüz didoşummm :3::3::3::3::3::3:

günaydınnnn teyzoşlarrr...
nasılsınız. benim başım ağrıyo. gözümü karartıp yarım minoset içtim. biraz iyi geldi gibi. bugün de azcuk yoğunum. ama sayfa altta açık meraklı Melahat okurum sizi dayanamam :9::9::9::9:
sizler nasılsınızzz.
serabım işi vermişin başkasına son sayfada okudum iyi olmuş boşver:34: gaz sancın devam ediyomuş galiba, yürüyüş çok iyi geliyor. ama gazın varsa yalnız yürü derim ben :25::9::9::9::9:

günadın ballılokmammmm ve bebikosuuuuuu dikkat et kuzum çoğalmasın ağrınn sıkma kendini :34::34:

kızçelerim magnezyumunuzu ihmal etmeyinn kasılmalar erken başlamasın

benimde başladı kasılmalarım yatarken oluyo daha çok doktor randevumuzu bekliyorum söylerimde verir herhalde :31::31::31::31:

ben en fazla 2 hafta erken bekliyom ondan önce gelirse kapıları kilitlerim çıkamaz :9::9::9::9:

koyunun olmadığı yerde keçi abdurrahman çelebi derler , asitini kaçır iç ama normalde senin dediğin soda galiba soda alma maden suyu al eve o katkısız oluyo onu tavsiye ediyorlar, mineral takviyesi anlamında iyiyimiş her gün bir tane iç diyen doktor bile varmış , ben geçen hafta bulgur çok şişirmişti çok fayda etti bana evde ki bütün maden sularını bitirdim akşam eşim soruyo getir bi tane diyecekti, dedim kızçen içti hepsini :9::9::9::9::9:

:1::1::1::1::1: sıkı tut içinde :1::1::1:

bende sabah diyorum ki oğlum acıkmış eşim diyoki oğlumu bahane etme götürüyorsun götürüyosun oğlum acıktı diyosun :27::27:

şişeye baktımda doğal maden suyu yazıyo...elma aromalı sengin mineralli içecek yazıyo..

d

günaydın fatmikimmmmm ve oğluşuuu :16::16::16::16:

canım çok geçmiş olsunnn vakti saatinde gelsin yawrucak erken doğması zor derler inşallah üzmez anneciğini ve yengesini

benimde başladı kasılmalarım yatarken oluyo daha çok doktor randevumuzu bekliyorum söylerimde verir herhalde :31::31::31::31:

günaydın kuzum hoşgeldin
küçük kasılmalar çok önemli değilmiş ama dikkat etmek lazım tabi sende içmeye başla

sökülün doktor randevularını

24 haziran pazartesi tetenoz aşısı
29 haziran c.tesi normal kontrolumuz
17 temmuz çarşamba günü de ayrıntılı ultrasonumuz var :31::31::31::31:

şişeye baktımda doğal maden suyu yazıyo...elma aromalı sengin mineralli içecek yazıyo..
bilmem maden suyunu sade bilirim ben hep :44::44::44:

benim 17 haziran tetanoz aşısı
20 haziran randevum
3 temmuz ayrıntılım :52::52::52::52:

24 haziran kontrol (cinsiyetimizi öğreniyoz:32:)
13 ağustos ayrıntılı ultrason..

temmuzda bi kontrolümüz daha olur onun tarihi belli deil:51:

ee kuzum benim tosun baya büyüdü

ben şimdi tatili iple çekiyorum 21 haziran tatilimizin ilk günü:1::1:

anaamm kuzunu grüp tatile gidicen hemde ooohhhh :52::52::52::52::52::52:
28 haziran tetanozun ikinci aşısı...
randevu bana kalmış belli değil...

sanada bişicik kalmamış kuzummm karar veremedin mi randevuna :44::44::44::44:
bilmem maden suyunu sade bilirim ben hep :44::44::44:

benim 17 haziran tetanoz aşısı
20 haziran randevum
3 temmuz ayrıntılım :52::52::52::52:

:52::52::52::52::52::52::52::52: çuuuffffçuffffçufffffffff peşpeşe randevular yine :52::52::52::52:

24 haziran kontrol (cinsiyetimizi öğreniyoz:32:)
13 ağustos ayrıntılı ultrason..

temmuzda bi kontrolümüz daha olur onun tarihi belli deil:51:

hihihihihihih yirim siz bennnnn yirimmm cinsiyetini öğrencen ya bana o hafta zaman geçmemişti şimdi daha rahatım :1::1::1::1::1:

Back