- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.041
Nabıonuz ki siizzz ben tekim ya yoğunlaştımmm ama şimdi yemeğimizi yedikkk çooookk sevdiğim bişeyi yapmış abla bulantı döneminde hiç cazip gelmemişti o günden beri aklımda yoktu ama bugüün çoookkk iyi geldi öyle yedikki karnım şiştiiiiii
Nabıonuz ki siizzz ben tekim ya yoğunlaştımmm ama şimdi yemeğimizi yedikkk çooookk sevdiğim bişeyi yapmış abla bulantı döneminde hiç cazip gelmemişti o günden beri aklımda yoktu ama bugüün çoookkk iyi geldi öyle yedikki karnım şiştiiiiii
ohh afiyet olsun kuzummma ve bebekineee
senin karnın zaten şiş değilmiydi??????
Yahu nekadar serin ne güzel bi gün
saol bitanemmmmmm
evet şişti ama şimdi 9 aylık gibi şişşş nefes alcak yer kalmadı sanırım çatlıycammm
ayy benimkide kocaman ne olacak benim sonum bilmiyorum
sorma, müdür de tuğba işi nasıl olsa yürütüyo diye ses çıkarmıyor.. bu ayın 24'ünde de yıllık izne çıkıyo, bari hiç olmadığını bilirim de 15 gün kendi planımı yapar sakin kafayla çalışırım.senin o oda arkadaşında ne çok izin alıyor yaww bende sinir oldum şimdi
evet canım bizim burdaki hemşireler de hep moral vererek konuşurlar. bu dikiş olayını onlardan da duymuştum ben. hiç olmadı yatarsın kocan bakar sanacanım benim çok sağol.........ben de senin minnoşunu yerim.......
şimdi rahim ağzı yetmezliği topiğine de baktım yazdım... orda çok daha vahim durumda olanlar varmış ama bebeklerini kucaklarına almışlar... eğer bir problem olursa da allah korusun ama onun da çaresi varmış... dikişle sonuna kadar gidebiliyomuş...hatta 40 haftalık hala bekleyenler varumut oldu bunlar bana...inşallah bi problem çıkmaz...
ben de istiyommmmm :84::84::84::84::84::84:hıhhhhhh oldu şimdi sarıl banaaaa
ohhh afiyet bal şeker olsunnnnNabıonuz ki siizzz ben tekim ya yoğunlaştımmm ama şimdi yemeğimizi yedikkk çooookk sevdiğim bişeyi yapmış abla bulantı döneminde hiç cazip gelmemişti o günden beri aklımda yoktu ama bugüün çoookkk iyi geldi öyle yedikki karnım şiştiiiiii
Yahu nekadar serin ne güzel bi gün
evet ya fulii hep böyle olsa ne sıcak ne soğuk en güzeliii
ne güzel işteeeeee.... 9 aylık moduna şimdiden girdin. bi resim çekte görelim hadi...
hepimize maşallahhhhhh..
benim de öyle....
ve şuan öyle uykum geldi kiiiiiiiiii
akşama yemeğim de yokkkkkkkk ne yapsam kiiiiiiiii??????????
eşime bi makarna, kendime de semiz otu pişireyim bari... tembel yemeği olsun bugün... dünde dışarda yedik...
eveeetttt ben de resim istiyommmne güzel işteeeeee.... 9 aylık moduna şimdiden girdin. bi resim çekte görelim hadi...
hepimize maşallahhhhhh..
benim de öyle....
ve şuan öyle uykum geldi kiiiiiiiiii
akşama yemeğim de yokkkkkkkk ne yapsam kiiiiiiiii??????????
eşime bi makarna, kendime de semiz otu pişireyim bari... tembel yemeği olsun bugün... dünde dışarda yedik...
sorma, müdür de tuğba işi nasıl olsa yürütüyo diye ses çıkarmıyor.. bu ayın 24'ünde de yıllık izne çıkıyo, bari hiç olmadığını bilirim de 15 gün kendi planımı yapar sakin kafayla çalışırım.
evet canım bizim burdaki hemşireler de hep moral vererek konuşurlar. bu dikiş olayını onlardan da duymuştum ben. hiç olmadı yatarsın kocan bakar sanaama hep iyi düşün iyi olsun kuzum
ben de istiyommmmm :84::84::84::84::84::84:
ohhh afiyet bal şeker olsunnnn
alllah iyiliğini versin emiii...
burda fırtına koptu fulimmm. sel aldı burayı:103::103::103::103::103::103:
sorma, müdür de tuğba işi nasıl olsa yürütüyo diye ses çıkarmıyor.. bu ayın 24'ünde de yıllık izne çıkıyo, bari hiç olmadığını bilirim de 15 gün kendi planımı yapar sakin kafayla çalışırım.
evet canım bizim burdaki hemşireler de hep moral vererek konuşurlar. bu dikiş olayını onlardan da duymuştum ben. hiç olmadı yatarsın kocan bakar sanaama hep iyi düşün iyi olsun kuzum
dün ben ne yicem ne pişircem derken mutfağa girdim 3 çesitle çıktım benim olayım başlayana kadar başlayınca gerisini yapıyorum kabak yaptım soğuk çorba yaptım bide börülce salatası ohhh missss
benim canım bugün burger istiyor ya
inşallah canım öyle bişeye gerek kalmaz da sağ salim gelir bebeciklerimz.....sorma, müdür de tuğba işi nasıl olsa yürütüyo diye ses çıkarmıyor.. bu ayın 24'ünde de yıllık izne çıkıyo, bari hiç olmadığını bilirim de 15 gün kendi planımı yapar sakin kafayla çalışırım.
şimdi baştan uyadın ya korkmama herhalde,yada inşallah korkmamevet daha dün burdaki ablayla konuşuyoduk az serinlese havalar die efil efill ne güzel geldi biz hamilelere demi
kimse yok ama aynada yok burda boydan alıcak kendim çekerim yakından korkma sorna göbüşü görünce
ıııııııdün ben ne yicem ne pişircem derken mutfağa girdim 3 çesitle çıktım benim olayım başlayana kadar başlayınca gerisini yapıyorum kabak yaptım soğuk çorba yaptım bide börülce salatası ohhh missss
benim canım bugün burger istiyor ya
ben sarılırım sana bebekimmm
deme yaaa orda sel götürdü demek bizim burda azcık azcık yağıyo duruyo öyle efil efil heryer
gel ben sarılayımmm sanahatta gel bide öpiyimm
ben geçen gün evde yaptım. mayonez yerine kaşar peyniri, ketçap yerine de acı biber salçası sürdüm. kıskandı kocam da yedi benle
inşallah canım öyle bişeye gerek kalmaz da sağ salim gelir bebeciklerimz.....
gel sana da sarılalım
bura da bi güneş çıkıyo bi kapanıyo anlamadım ben de ama sıcak......
şimdi baştan uyadın ya korkmama herhalde,yada inşallah korkmam
ıııııııbak burger olmaz.yada köfteni evde kendin yap öyle olur...
eveeetttt ben de resim istiyommm
ben dün o kdar çok yemek yapmışım ki bugün de var yemeğim. hava da kapalı bulutlu, eve gidip uyyasım var, kociş gelene kadar da öle yapıcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?