- Konu Sahibi antidepresif
- #30.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh iyi geldi bu öpücüklerrr sarılmalar
fulim ben şu an bot ve kazakla duruyom, yani o derece de soğuk. karşıkı tepeler bi ara görünmedi yağmur ve doludan. şimdi yine uzaktan gürlüyor gene gelcek gibi fırtına...
hamburger mi yaptın becerikli gacı seni
market kıymasını sevmiyorum evdeki kıymamı çıkartmam lazımm köfte yapmak için bugün dünden kalanlara ek bi erişte bizi kurtarır gelecek günlere bakarız ,
Eki Görüntüle 733407 kuşbakışı göbüşşşşş farkındaysanız alt tesisatı göremiyorum
Eki Görüntüle 733408 kendi kendime ancak bu kaaa oluyo bide üstümdeki gönmlek büyük diğer elimlede arkadan çekiştiriyom ki koca göbüş çıksın![]()
benim çok uykum var yaaaaa.....keşke benim de hazır yemeğim olsaydı
varya taaaaaa pazar günü boş odama çamaşırlığı koydum çamaşır astım,hala orda duruyolar...alıp direk ordan giyiyoz
hiç bi iş yapasım yok....![]()
valla benimde ütülerim duruyo kaç zamandır hazır yemek çok ii oluyorr keşke evde hep hazır yemek olsa
Eki Görüntüle 733407 kuşbakışı göbüşşşşş farkındaysanız alt tesisatı göremiyorum
Eki Görüntüle 733408 kendi kendime ancak bu kaaa oluyo bide üstümdeki gönmlek büyük diğer elimlede arkadan çekiştiriyom ki koca göbüş çıksın![]()
o zaman avcunu yalaaa
erişte de güzel fikir ama evde yok... annemden çalmam lazım ev eriştesi..
benim canım da domatesli makarna istiyodu onu yapem bari,semiz otuyla...
maşallah kuzumaa canım ne güzel göbüşşş
valla kaynanam bırakmıştı hala onları tüketiyoz ama peynirli yapıcam ben domatesli geçen gün yaptık makarnayı
maşallah canım kocaman olmuş kerim erennnn
aşağı mahalleyi hiçç sorma zzten,oranın temziliğini bile kara bahtına yapıyom artık![]()
k.validem burda olsa yemek yapmak istemediğim zaman oraya kaçıyoduk hemen... ama 1 ay yok malesef....![]()
kız yok yakından böyle kocaman bide midem acayip şişti öyle böyle değil sabah kalktım yine tartıldım aynı kg bu ayı bakalım nasıl kapatıcaz böyle gidersem 2 haftada alırım kg
bende öyle istiyorum kayınvalidemin ayrı bi evi olsun ben istediğim zaman oraya kaçıyım![]()
kız sen maşallah almıyosun kilo ben aldım başımı gidiyom... bu hafta diyetteyim bugünden itibaren bakalım sonuç ne olcak..:44::44::44:
heheheh bizde kocamla dondurmayı kestik meyve yiyoruz her akşam doğal şeker alıyoruz![]()
iyi oluyo yaaa... sağolsun canımın istediklerini de yapar...
ama ev ayrı olcak,bir olursa tadı kaçar...
maşallah kuzumaa canım ne güzel göbüşşş
valla kaynanam bırakmıştı hala onları tüketiyoz ama peynirli yapıcam ben domatesli geçen gün yaptık makarnayı
oy oyyy yirim o göbüşü. daha önce de dedim sapık deme bana, senin göbüşü gördükçe mıncıklayasım geliyor seniii
ama puantiyeli giymişin, gözlerim pörtlaedi bakarkennn :111:
kız sen maşallah almıyosun kilo ben aldım başımı gidiyom... bu hafta diyetteyim bugünden itibaren bakalım sonuç ne olcak..:44::44::44:
bende artık dondurmayı hergün yemiyorum,yersem de gündüz yiyorum ama bu hafta yok...![]()
millet şişko diyince moralim bozuldu dikkat ediyorum bende![]()