Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

alcam kuzu..vatanda varsa eve yakın hemen orayı ayarlayacağım...bugün eblli olur..
hadi hayırlısı canım benim....

evet teyzesi benim paşam bugün güzel pozlar vercek,hem bugün kotumu giydim,üstümde kotum varken pek bi hareketli oluyo nedense

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...

klasik hastane lafı, gelceniz afedersiniz kakalayacağımızı kakalayacaz, önceden bilmeseniz de olur. yani en azından çoğu yer böle. tahlil sonucunda bile böle yapan var ayol

aynen gıcık oluyordum şu gebelik testinin sonuçlarını telefonda söylemiyorlardı ya...gidip boğasım geliyodu...

kızlar kan ilacı sizde ishal gibi bi etki yaptımı. benim kabızlık sorunum bitti hapı kullanmaya başlayınca, valla ben çok memnunum da bi terslik yoktur di mi:44:

Günaydın canlarımmm biz çok yoğunuz bugün aranızda hayalet gibi dolaşırız varlığımızla yokluğumuz bir öpüyoruz sizleri

Fitoşummm güzel haberlerini bekliyorum

sıkışıyodur arada annesi o da kurtulmak için basıyodur tekmeyi

kızlar kan ilacı sizde ishal gibi bi etki yaptımı. benim kabızlık sorunum bitti hapı kullanmaya başlayınca, valla ben çok memnunum da bi terslik yoktur di mi:44:

tubişim ben şurup olarak içiyorum dediğin gibi tuvalete çıkmakta yardımcı oluyor. Hap olarak önceden kulllanmıştım o da kabız yapıyordu .

Günaydın canlarımmm biz çok yoğunuz bugün aranızda hayalet gibi dolaşırız varlığımızla yokluğumuz bir öpüyoruz sizleri

kolay gelsinn fulimm yorma yeğenimizii o otursun sen çalış

aslında kabız ediyor ama yediklerinle alakalı belki nötr ledin durumu ben yaşamadım sıkıntısını ama yediklerime dikkat ediyorum o anlamada kiraz falan mı yedin kız

inşallah canım,dua edin bana güzel haberlerle döneyim,bir de dr. yamuk yapmasın yine
benim de işime geliyo tabi o tekmeleri yemek...

Bende merak ediyorum sıpayıı yaa ne kadar büyüdü acabaa görsem bir an öncee içerden tekme atmayla olmuyo

Bende merak ediyorum sıpayıı yaa ne kadar büyüdü acabaa görsem bir an öncee içerden tekme atmayla olmuyo
aynen yaaaaaaa bi an önce akşam olsa keşkeeee....eşim de çok heyecanlı...

yarın doktora gideceğiz canım güzel foto verirse bebişm ikisini bir eklerim olmaz mı

olar canım sen bilirsin dersen kavga çıkmazmış...:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…