- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.881
hadi hayırlısı canım benim....
alcam kuzu..vatanda varsa eve yakın hemen orayı ayarlayacağım...bugün eblli olur..
evet teyzesi benim paşam bugün güzel pozlar vercek,hem bugün kotumu giydim,üstümde kotum varken pek bi hareketli oluyo nedensegünaydınnnnn senin tosun paşanınn poz verme günü bugünnnnnnnnnn
irem belgeyi dilekçeyle diploma fotokopisi ile başvurunca veriyolarmış ve belgeyi almak şartmış daa ben taa nerdeyim ben dilekçemi fakslasam onlar belgeyi Ablama verirler mi?? var mı tanıdığın orda yardımcı olacak biri ??
doğru diyon canım hayırlısı oolsun tabii Allah büyük inşallah bunda da bir kolaylık çıkar karşımaa
kendi hastanemi pek bir sevdim şimdi
klasik hastane lafı, gelceniz afedersiniz kakalayacağımızı kakalayacaz, önceden bilmeseniz de olur. yani en azından çoğu yer böle. tahlil sonucunda bile böle yapan var ayol
anladım canım.. Kimlik istemiyolarsa sıkıntı yok zaten ben evrakları ona gönderirim o alır
Günaydın canlarımmm biz çok yoğunuz bugün aranızda hayalet gibi dolaşırız varlığımızla yokluğumuz bir öpüyoruz sizleri
Fitoşummm güzel haberlerini bekliyorum
oluy bitanemmmm snede dün yarı nöbet yapmışsın çok yoruldun mu ballı lokmammmhoş geldin fulimm. Kolay gelsin işerinde, kendini ve kerim erenimizi yorma çok oluy muu
hadi hayırlısı canım benim....
evet teyzesi benim paşam bugün güzel pozlar vercek,hem bugün kotumu giydim,üstümde kotum varken pek bi hareketli oluyo nedense
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...
kızlar kan ilacı sizde ishal gibi bi etki yaptımı. benim kabızlık sorunum bitti hapı kullanmaya başlayınca, valla ben çok memnunum da bi terslik yoktur di mi:44:
Günaydın canlarımmm biz çok yoğunuz bugün aranızda hayalet gibi dolaşırız varlığımızla yokluğumuz bir öpüyoruz sizleri
kızlar kan ilacı sizde ishal gibi bi etki yaptımı. benim kabızlık sorunum bitti hapı kullanmaya başlayınca, valla ben çok memnunum da bi terslik yoktur di mi:44:
inşallah canım,dua edin bana güzel haberlerle döneyim,bir de dr. yamuk yapmasın yineGünaydın canlarımmm biz çok yoğunuz bugün aranızda hayalet gibi dolaşırız varlığımızla yokluğumuz bir öpüyoruz sizleri
benim de işime geliyo tabi o tekmeleri yemek...sıkışıyodur arada annesi o da kurtulmak için basıyodur tekmeyi
tubişim ben şurup olarak içiyorum dediğin gibi tuvalete çıkmakta yardımcı oluyor. Hap olarak önceden kulllanmıştım o da kabız yapıyordu .
kolay gelsinn fulimm yorma yeğenimizii o otursun sen çalış
kız fitoş yerim senin tosun paşanı süpermen olmuşya sıpan
fitooş senin bu avatarlar harikaaa ya :)))
tabi ya benim paşam süpermen gibi güçlü olcak.....
çok tatlı ama yaaaaaaaa dimi?
kaslı erkekim benimmmmmm
yerler onun türk kasını bıngıl bıngıl hemide
didoşşşşşş senin göbüş ne alemde...?
bi resim çekte görelim hadiiiii
aynen yaaaaaaa bi an önce akşam olsa keşkeeee....eşim de çok heyecanlı...Bende merak ediyorum sıpayıı yaa ne kadar büyüdü acabaa görsem bir an öncee içerden tekme atmayla olmuyo
yarın doktora gideceğiz canım güzel foto verirse bebişm ikisini bir eklerim olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?