Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anladım kuzu mevlam yardımcınız olsun..nöbet çok zor ama yaaaa...hamiş hamiş nasıl yapcan...

senceeeeeeeeee??????

bugün büyük günnnnnn
hadin bakalım güzel haber ve fotolarla gelin bize.
saat kaçta randevun canım, akşam mıydı, yanlış mı hatırlıyom.

kızlarrrrr bebeğimin yumoşları oluşuyomuşşş , ovu kaderi başladı gördün mü bütün bildiklerimi kızçeme anlatmam lazımmm

anaaaammmm bize benzemesin bali pırttan hamiş kalsın istediği zaman..
bütün bildiklerimi derken ne kadaaannn ayıpppp, cık cık cık

biliyom kuzu biliyom...
bende dünden beri araştırıyorum dört boyutlu var mı diye?
bi tane buldum herhalde...sıra geldi randevu almaya...bir kesinleştireyim...hemen alcam randevumu...
bir an önce al kuzum randevuyu geç kalma,gerçi sen yaptırdın bi defa ama olsun,yine de erken olsun....

kızlarrrrr bebeğimin yumoşları oluşuyomuşşş , ovu kaderi başladı gördün mü bütün bildiklerimi kızçeme anlatmam lazımmm

anaaammmmmm kız hemen anlat,bizim gibi cahil olmasın...

niye cık cık anlamadım şimdi yarım anlatayımda diğer yarısını araştırmakla vakit mi kaybetsin bebeğim yada niyeti bozuk bir teyze misin sen

üniversitede var demiş doktor beğenmiyonuz mu üni hastanesini yada uzak falan mı :44:

ünivde randevu almak zormuş o doktora canım...bir doktorda varmış...ama özelde bi doktor varmış hakan bayazıt diye onda varmış..birde başka bir özel hastanede çalışan bir doktorda da varmış diye duyum aldım...öğretmen arkadaşın kızı hamile ona gidiyo sorcak bugün öğrenirim...birde üniv uzak bize..biz şehrin bir ucundayız hastane taaa antep yolunda...

inşallah canım....

akşamüstü 5te canım,saatler geçmez bugün bana....

anladım kuzu mevlam yardımcınız olsun..nöbet çok zor ama yaaaa...hamiş hamiş nasıl yapcan...
valla burda hamişken nöbet tutan çok arkadaş oldu canım, hep nöbet izinlerinden düşene kadar tuttular. şimdi naz yapmak istemedim, allaha şükür bi sağlık sorunum da yok şimdilik. bi de müdürle çakışmaya gerek yok. bi sürü izne ve musammaya ihtiyacım olcak, kredimi biriktireyim şimdiden

niye cık cık anlamadım şimdi yarım anlatayımda diğer yarısını araştırmakla vakit mi kaybetsin bebeğim yada niyeti bozuk bir teyze misin sen

uzaksa en büyük sıkıntı zaten , kızın gittiği hastaneyi direk kendin ara sorsana aklına gelen herşeyi rahat soruyon telde hem kaç boyutlu cd veriyonuz mu kaç mangır istiyonuz ben olsam kendim arardım elin yaptığı iş yarım olabilir .....

günaydın kızlar ve minik yavrular............

günaydınnnnn senin tosun paşanınn poz verme günü bugünnnnnnnnnn

irem belgeyi dilekçeyle diploma fotokopisi ile başvurunca veriyolarmış ve belgeyi almak şartmış daa ben taa nerdeyim ben dilekçemi fakslasam onlar belgeyi Ablama verirler mi?? var mı tanıdığın orda yardımcı olacak biri ??

doğru diyon canım hayırlısı oolsun tabii Allah büyük inşallah bunda da bir kolaylık çıkar karşımaa

didoşun ki alan değişikliği değil ek diploma ama galiba :44::44::44:

mevlam kolaylık versin kuzum o zaman sana...ama fazlada yorma kendini...

telefonda bilgi veremiyoruz diyolar kız...

canım maalesef ev arkadaşım şuan izinde o olsaydı konuşurdum , ama akıl vermek gibi olmasında bence ablan belgelerle gitsin direk sen gibi versin olmaz mı sen misin değil misin çok sorgulamazlar bence eğitim mi veriyormuş belgeyi

anladım canım.. Kimlik istemiyolarsa sıkıntı yok zaten ben evrakları ona gönderirim o alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…