- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.861
yarım nöbet tuttum canım, gece yarısı kocam aldı eve gittim. tam nöbetten önce ortamı tanıyayım diye alıştırma yaptım yani..
asıl nöbetlerim 19 haziranda başlıyo. ayda 7-8 nöbetim olucak. 24 saat kuruluşta kalıcam.
canım benim dün akşamki tam nöbet deildi. yarımdı. o yüzden normal mesaimde geldim. ama normal şartlarda tuttuğunda sabah 8:30 da müdüre nöbeti devrediyosun ve nöbet tuttuğun güne göre iznin oluyo. hafta içi 2 gün hafta sonu tutarsan 3 gün izin. ama ben işimin yoğunluğundan dolayı sadece 1 gün izin kullanıcam gerisinin ücretini alıcam.
kızlarrrrr bebeğimin yumoşları oluşuyomuşşş , ovu kaderi başladı gördün mübütün bildiklerimi kızçeme anlatmam lazımmm
anlat anlat kadın doğumcu olur çıkar küççük yaşta...tecrübeli olur zorlanmaz...
senceeeeeeeeee??????
bugün büyük günnnnnn
kızlarrrrr bebeğimin yumoşları oluşuyomuşşş , ovu kaderi başladı gördün mübütün bildiklerimi kızçeme anlatmam lazımmm
bir an önce al kuzum randevuyu geç kalma,gerçi sen yaptırdın bi defa ama olsun,yine de erken olsun....
biliyom kuzu biliyom...
bende dünden beri araştırıyorum dört boyutlu var mı diye?
bi tane buldum herhalde...sıra geldi randevu almaya...bir kesinleştireyim...hemen alcam randevumu...
hadin bakalım güzel haber ve fotolarla gelin bize.
saat kaçta randevun canım, akşam mıydı, yanlış mı hatırlıyom.
anaaaammmmbize benzemesin bali pırttan hamiş kalsın istediği zaman..
bütün bildiklerimi derkenne kadaaannn ayıpppp, cık cık cık
üniversitede var demiş doktor beğenmiyonuz mu üni hastanesini yada uzak falan mı :44:
hadin bakalım güzel haber ve fotolarla gelin bize.
saat kaçta randevun canım, akşam mıydı, yanlış mı hatırlıyom.
anaaaammmmbize benzemesin bali pırttan hamiş kalsın istediği zaman..
bütün bildiklerimi derkenne kadaaannn ayıpppp, cık cık cık
valla burda hamişken nöbet tutan çok arkadaş oldu canım, hep nöbet izinlerinden düşene kadar tuttular. şimdi naz yapmak istemedim, allaha şükür bi sağlık sorunum da yok şimdilik. bi de müdürle çakışmaya gerek yok. bi sürü izne ve musammaya ihtiyacım olcak, kredimi biriktireyim şimdiden
anladım kuzu mevlam yardımcınız olsun..nöbet çok zor ama yaaaa...hamiş hamiş nasıl yapcan...
niye cık cık anlamadım şimdi yarım anlatayımda diğer yarısını araştırmakla vakit mi kaybetsin bebeğimyada niyeti bozuk bir teyze misin sen
ünivde randevu almak zormuş o doktora canım...bir doktorda varmış...ama özelde bi doktor varmış hakan bayazıt diye onda varmış..birde başka bir özel hastanede çalışan bir doktorda da varmış diye duyum aldım...öğretmen arkadaşın kızı hamile ona gidiyo sorcak bugün öğrenirim...birde üniv uzak bize..biz şehrin bir ucundayız hastane taaa antep yolunda...
zaten başta diycem ki eğer bebe düşünüyosanız herifini gönder doktora boşuna heba olma
bir an önce al kuzum randevuyu geç kalma,gerçi sen yaptırdın bi defa ama olsun,yine de erken olsun....
anaaammmmmm kız hemen anlat,bizim gibi cahil olmasın...
günaydın kızlar ve minik yavrular............
kim veriyo ki o belgeyi acaba ankaradan biri alır almayada eğitim mi veriyo ki ordakilerde tam cahildir ha eğitimde osman bey var sube muduru onu arayıp sorsana 0 312 298 78 00 bu o dairenin nosu ordan osman beyle görüşmek istiyorum de bilirse o bilir onlar 9 da iş başı yapıyo bucuga doğru ara istersen ....
kuzu inan hakkından hayırlısını iste..bak senenin başında aynı şey benim başıma geldi...şu 4+4+4 den dolayı bize atama vermediler sonra alan değişikliğine zorladılar...sırf eşimin yanına gelebilmek için alan değişikliğine başvuru yaptım..yaptım ama içim içimi yedi ne diye başvuru yaptın kendi alanın dışında bir alanda ne kadar mutlu olabilirsin...zihinsel engellilere.... nihayet sonuçlar açıklandı gelemdi tabiki ..sonra teknoloji tasarım dediler ona da başvuru yaptım..çünkü gerçekten bulunduğum ortam iyice bozulmuştu...ve ben orada tek kalmak istemiyordum ona da başvuru yaptım...onunda sonuçları açıklandı ki 3 hizmet puanıyla kaybettim 104 le kapadı maraş teknoloji tasarımı benim 101 puanım vardı...bu da olmadı dedim..ümidi kestim tamam dedim bir 4-5 yıl buradan imkanı yok çıkamam...lojmana bile su tesisatı çektirdim 800 tl.ye maloldu bana...2 gün kullanmak nasip olmadı o da ayrı bir mesele... ekimin ortasında bizi hopppp diye atadılar kendi alanımızda...yani anlayacağın hakkından hayırlısını iste..mevlam verecektir sana..olmuyorsa mutlaka şerdir diye düşünüyorum bizim hakkımızda...
ne kaddan çenem düştü yine...
didoşun ki alan değişikliği değil ek diploma ama galiba :44::44::44:
anan çekti sen çekme bari diycen di mi?
valla burda hamişken nöbet tutan çok arkadaş oldu canım, hep nöbet izinlerinden düşene kadar tuttular. şimdi naz yapmak istemedim, allaha şükür bi sağlık sorunum da yok şimdilik. bi de müdürle çakışmaya gerek yok. bi sürü izne ve musammaya ihtiyacım olcak, kredimi biriktireyim şimdiden
uzaksa en büyük sıkıntı zaten , kızın gittiği hastaneyi direk kendin ara sorsana aklına gelen herşeyi rahat soruyon telde hem kaç boyutlu cd veriyonuz mukaç mangır istiyonuz ben olsam kendim arardım elin yaptığı iş yarım olabilir .....
canım maalesef ev arkadaşım şuan izinde o olsaydı konuşurdum , ama akıl vermek gibi olmasında bence ablan belgelerle gitsin direk sen gibi versin olmaz mı sen misin değil misin çok sorgulamazlar bence eğitim mi veriyormuş belgeyiirem belgeyi dilekçeyle diploma fotokopisi ile başvurunca veriyolarmış ve belgeyi almak şartmış daa ben taa nerdeyim ben dilekçemi fakslasam onlar belgeyi Ablama verirler mi?? var mı tanıdığın orda yardımcı olacak biri ??
telefonda bilgi veremiyoruz diyolar kız...
canım maalesef ev arkadaşım şuan izinde o olsaydı konuşurdum , ama akıl vermek gibi olmasında bence ablan belgelerle gitsin direk sen gibi versin olmaz mı sen misin değil misin çok sorgulamazlar bence eğitim mi veriyormuş belgeyi
telefonda bilgi veremiyoruz diyolar kız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?