• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

millet izne çıkınca sinir oluyor insan ofiste oturmaya

ah ben ofiste oturuyom, hatta oda arkadaşım bey çok gürültücü biri kafa dinliyom ama :9::9: geceleri tek başına oturmak zor olcek :52::52::52:
kocama da nöbet günlerimi mesaj attım nutku tutulmuş adamcağızımın, hele bayramın 2. günü olanı tam olmuş yani.

Son düzenleme:
maden suyu için gaz için hem minerali faydalıymış hem işe yarıyo :34: kuzu kulağı gibi bişey bizde ekşi otta derler ona , biz normal yemeğin yanında yeşillik gibi yeriz tere roka kuzukulağı herşeyi toplar koyar masaya annemde fitoşlar yemek türü bişeyini biliyo mu bilmem ben bilmiyorum,

fitoş senin kaşıntıları şu medacassol geçirdi mi çatlak olayı var mı bir sıkıntı falan ....

canım madecassol mucize gibi geldi bana,oluşmaya başlayan çatlaklarımı bile geçirdi... kaşıntı diye bişey kalmadı.....o kadar kilo almama ve göbeğimin çıkmasına rağmen hala çatlağım kaşıntım yok maşallah... şiddetle tavsiye ediyorum.....:21::21::21:

kuzu kulağını biz salataya falan da doğrarız... ama ben en çok erik gibi tuzlayıp yemeyi severim.. yemeğini yapmıyoruz onun varmıdır onu da bilmiyorum...

kibrit otunu bilen var mı kızlar? doğuda yetişiyo... ığdırdan gelmişti bize ben ilk defa yemiştim kayınvalidemde çok sevdim,geçen kayınvalideme güzeldi dedim,o da bi teyze var ona söylemiş,dondurucuda varmış,kadın bana verdi hemen,değişik ferah bi tadı var,peynr ekmekle güzel gidiyo... kayınvalidem ığdıra gitti ya getircek yine:46::46:

ayy benim içim uyuyorr yyaa ablaaaa hiç halim yok yemek yapmaya
ben bugün yemek işinden yırttım, gece refakat nöbetindeyim. kocam da dünden kalan köfte patates vardı ısıtır onu yer artık evde:51: ama eve gitseydim biber dolması yapıcaktım. dün alt komşulardan biri yapmış, tüm mutfağım koktu, canım çekti. yarınki menüm bu..

kızlar biz geldikkkk naptınız biz yokken???

geçmişe bir göz atayım:34:

valla ben de yoğundum canım bugün, anca geldim ben de..

canım madecassol mucize gibi geldi bana,oluşmaya başlayan çatlaklarımı bile geçirdi... kaşıntı diye bişey kalmadı.....o kadar kilo almama ve göbeğimin çıkmasına rağmen hala çatlağım kaşıntım yok maşallah... şiddetle tavsiye ediyorum.....:21::21::21:

kuzu kulağını biz salataya falan da doğrarız... ama ben en çok erik gibi tuzlayıp yemeyi severim.. yemeğini yapmıyoruz onun varmıdır onu da bilmiyorum...

kibrit otunu bilen var mı kızlar? doğuda yetişiyo... ığdırdan gelmişti bize ben ilk defa yemiştim kayınvalidemde çok sevdim,geçen kayınvalideme güzeldi dedim,o da bi teyze var ona söylemiş,dondurucuda varmış,kadın bana verdi hemen,değişik ferah bi tadı var,peynr ekmekle güzel gidiyo... kayınvalidem ığdıra gitti ya getircek yine:46::46:

kuzu kulağı mııııı. anammm bi egeli var kız burda, otun yetişmediği bi şehirde yaşıyo. tuzlayıp neyimmm, ağzım sulandıııı:56::56::56::56:

canım madecassol mucize gibi geldi bana,oluşmaya başlayan çatlaklarımı bile geçirdi... Kaşıntı diye bişey kalmadı.....o kadar kilo almama ve göbeğimin çıkmasına rağmen hala çatlağım kaşıntım yok maşallah... şiddetle tavsiye ediyorum.....:21::21::21:

Kuzu kulağını biz salataya falan da doğrarız... Ama ben en çok erik gibi tuzlayıp yemeyi severim.. Yemeğini yapmıyoruz onun varmıdır onu da bilmiyorum...

Kibrit otunu bilen var mı kızlar? Doğuda yetişiyo... ığdırdan gelmişti bize ben ilk defa yemiştim kayınvalidemde çok sevdim,geçen kayınvalideme güzeldi dedim,o da bi teyze var ona söylemiş,dondurucuda varmış,kadın bana verdi hemen,değişik ferah bi tadı var,peynr ekmekle güzel gidiyo... Kayınvalidem ığdıra gitti ya getircek yine:46::46:

biz salatayada doğramıyoruz direk yeriz dediğin gibi , duymadım o otuda bir sürü adıda oluyo belki bildiğimiz bişeydir diyorum ya bizde ekşi ot derler daha çok kuzu kulağına ben yazın sırf bu otlar yüzünden çok seviyorum özellikle yaş nane ye biterim kuzu kulağıyla :56::56::56:
Ya bende kaşıntı vardı bacakta ama kesildi oda sorcam doktora o kremi bakalım şikayetim olursa ....

Bu arada kuzumun kilosu 492 gram dedi doktorumuz...birde boyu 26.8 çıktı...minnakım çok büyümüş yaw çokkkkkk....

serapcım bebişine maşallahhh ayrıntılı da da bir sıkıntı çıkmamış :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yok zaten eşin götürürse veya uçakla gidersen onay var dedi...eşimde ben götürecem dedi..tamam dedi 2 saatte bir yarım saat molayla...

bu yol meselesi çok can sıkıcııı:31::31::31:

bu arada ben dün akşam dondurma yedikten sonra eseslı bi tekme yedimmm seğirme falan değildi yani sağlam yedimmm :9::9::9::9:

bakalım bir daha ne zamana kısmet olucak :1::1::1::1::1:

ilk tekme oğluşundan anasınaa oda takımını aldığı için teşekkür etmiştir annesi o inşallah devamı da gelir telmelerinn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bizim normal randevumuza 19 gün ayrıntılımıza da 36 gün var :31::31::31::31:

sayılı gün çabuk geçer canımm benimde bu hafta kontrolüm var sanırım galibaa bir aksilik olmazsa:1::1:

accayip canım sıkıldı yaaa öye böyle değil gözümün ucunda yaşım :50::50::50::50:

ben bliyodum ama basıma geleceği ...

çocuğun doğumu 14 kasım gözüküyo ya annem ilk gnden beri tuturdu 8 kasımda doğur benim doğum die her seferinde güzel bi dille dedim annecim vakti zamanı gelince doğazak çocuk ha 8 kasım ha 14 kasım bunu şimdiden bilemeyiz keşke gelsede 8 kasımda doğsa die ama defalarca bu muhabbet oldu dünde bendeydi annem abbam eşim ben oğlanın eşyalarına bakıyodu yine dedi 8 kasımda gelicek dedim anne vakti zamanı gelince doğucak çocuk 8 i 14 dü 24 dü ne farkediyo doğurmuycammı sanki dedim neyse konu kapandı az önce faceden yazıyorum dün tekme yedim die sevinsin die yazdım güya yamzış bana kızmıştır sana bende dedim o niye yok ananesinin doğum gününde doğucak diyomuşta ben istemiyomuşum sanki ölüm yıldönümümüymüş bütün gece bunu kurmuş beni anlamıyomuş daha 5 ay var doğuma ALLAHIM yaa sağlıkla gelsin demiyoda tutturdu çok sinirlerim bozuldu

fulicim senin annen iyiki kaynanan değil haa yoksa hiç çekemezdinn.. Allah sabır versin sana ne diyelimm mümkün olduğunca sen bu doğum günü mevzularına girmemeye çalış yoksa bu konu hiç kapanmayacak gibi tatlımm Allah seninde annenin de gönlüne göre versin.

kızlar çok yazmışsınız yaa oku oku sıkıldım:1::1::1: bir kısmını okumadım artık:1::1:

kuzu kulağı mııııı. anammm bi egeli var kız burda, otun yetişmediği bi şehirde yaşıyo. tuzlayıp neyimmm, ağzım sulandıııı:56::56::56::56:
ah kıyamam sana kuzummmmmmm....sana kuzu kulağı yerine bi alternatif sunayım... rokayı doğra üzerine bol limon sık zeytinyağı dök missssss gibi olur o da...

biz salatayada doğramıyoruz direk yeriz dediğin gibi , duymadım o otuda bir sürü adıda oluyo belki bildiğimiz bişeydir diyorum ya bizde ekşi ot derler daha çok kuzu kulağına ben yazın sırf bu otlar yüzünden çok seviyorum özellikle yaş nane ye biterim kuzu kulağıyla :56::56::56:
Ya bende kaşıntı vardı bacakta ama kesildi oda sorcam doktora o kremi bakalım şikayetim olursa ....
aynen yazı ben de çok severim,sebzesiyle meyvesiyle çok güzel.. kız sen nereliydin?

kremi sor canım göbeğine de kullanabilirsin ama önce dr. una sor...

giden mi üzülür kalan mı derler ya fitoşum, bu topikten giden daha üzülüyor, özlüyo valla. işlerimin yoğun olmadığı o bol çene yaptığım günleri özlüyom vallaa:34:

ben de işyerinde tekim,çok iş olmuyo... siz olmasanız hiç vakit geçmiyo..

ben bugün yemek işinden yırttım, gece refakat nöbetindeyim. kocam da dünden kalan köfte patates vardı ısıtır onu yer artık evde:51: ama eve gitseydim biber dolması yapıcaktım. dün alt komşulardan biri yapmış, tüm mutfağım koktu, canım çekti. yarınki menüm bu..

valla ben de yoğundum canım bugün, anca geldim ben de..

biber dolmasına kaç gündür bende aş eriyordum canım dün yapmak nasip oldu yedimm ben diyorum benim oğlan dayısına çekecek o da dolmacıdır :1::1::1:

hoşgeldiniz kuzuuuuu...

ama biz sizi özlüyoz yaaaaaaa:5::5::5:

hoşbuldukkk canımmm

bende özlüyorum buraları ama ne yapayım canımmm dersler beni bekliyor biliyorsun:24::24::24:

giden mi üzülür kalan mı derler ya fitoşum, bu topikten giden daha üzülüyor, özlüyo valla. işlerimin yoğun olmadığı o bol çene yaptığım günleri özlüyom vallaa:34:

aynen kızz olmayanın aklı burda kalıyorrr

biber dolmasına kaç gündür bende aş eriyordum canım dün yapmak nasip oldu yedimm ben diyorum benim oğlan dayısına çekecek o da dolmacıdır :1::1::1:

hoşbuldukkk canımmm

bende özlüyorum buraları ama ne yapayım canımmm dersler beni bekliyor biliyorsun:24::24::24:

olsun canım biz özlem çekeriz... sen derslerine çalış atan da o yeter:49::49::49::49:

Aynur abla senin bu kız pek oynak olacak yaa yazıklarını okudum da alıntı yapmayı unutmuşumm ama çok komikkk anası oynamıyo danası karnında 4 dönüyoo:1::1::1::1:

hoşbuldukkk canımmm

dolmaaaaa:52::52::52::52: ben de öyleyim...
sen bizim dediklerimize bakma kuzum dersini çalış. senin sınavın ne zaman temmuzun 6sında mı olana gircen..

dolmaaaaa:52::52::52::52: ben de öyleyim...
sen bizim dediklerimize bakma kuzum dersini çalış. senin sınavın ne zaman temmuzun 6sında mı olana gircen..

evet canım temmuzun 6 sındaaa az kaldıı:34::34:
çalışmazsam koca dayağı yiyeceğimm:1::1::1::1: (işin şakası tabi )
gündemden geri kalmıyorum zaten günlük takipteyim kalk yemek yap desen üşenirim ama burayı okumadan geçemiyorum:1::1:

şimdi biraz uzanma molası vermemiz gerekiyor teyzeleri bebiş sıkıştı göbüşümdee :1::1:

evett kızlar ben netten çıkıyorum. bu gece 24e kadar refakat nöbeti tutucam, nöbet teslim almaya iniyom şimdi.
hepiciğinizi öpüyom çok, görüşmek üzere :3::3::3::3: kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :16::16::16:

evet canım temmuzun 6 sındaaa az kaldıı:34::34:
çalışmazsam koca dayağı yiyeceğimm:1::1::1::1: (işin şakası tabi )
gündemden geri kalmıyorum zaten günlük takipteyim kalk yemek yap desen üşenirim ama burayı okumadan geçemiyorum:1::1:

şimdi biraz uzanma molası vermemiz gerekiyor teyzeleri bebiş sıkıştı göbüşümdee :1::1:

evett kızlar ben netten çıkıyorum. bu gece 24e kadar refakat nöbeti tutucam, nöbet teslim almaya iniyom şimdi.
hepiciğinizi öpüyom çok, görüşmek üzere :3::3::3::3: kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :16::16::16:

ya ama yine yalnız kaldım işteeeeeeeeeeeee:47::47::47::47::47:

Aynur abla senin bu kız pek oynak olacak yaa yazıklarını okudum da alıntı yapmayı unutmuşumm ama çok komikkk anası oynamıyo danası karnında 4 dönüyoo:1::1::1::1:

Valla bebeğim haklısın, düğünümde bile oynamadım öbür kızlarım da oynak :))

Bu arada hastaneden aradılar ayrıntılı günümde doktorun toplantısı çıkmış, yarın akşama alındı benim randevu iyi mi:))) Yetiştim seni fitoş :))) İnşallah güzel şeyler duyarız...

Back