- Konu Sahibi antidepresif
- #29.681
kızlar ben azcık işimin başına döneyim. bugün sipariş günüm zırt pırt aşağı yukarı olcam en azından bilg işlerimi bitireyim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben azcık işimin başına döneyim. Bugün sipariş günüm zırt pırt aşağı yukarı olcam en azından bilg işlerimi bitireyim![]()
çok şeker kız bu, bebişinde o şeker ahtopot gibi sarmalasın seniii![]()
Teyzelerimiz biz geldik ama fotosuz geldik...doktorumuzun chazı bozulmuş oradan resim alamadık..öğleden sonra getireceklermiş..eski cihazla baktı...ama kuzum çok büyümüş teyzeleri artık tümden göremedik ekranda..parçalayıp gösterdi doktorumuz..minnakımın atan kalbini bile en ince ayrıntısına kadar gördük...
gelelim ayrıntılı ultrasyonumuza...ben anlamadım nasıl ultrasyondu..dört boyutlu değilmiş sordum doktora.. eğer istersen üniversitede varmış randevu alalım dedi..bende istemedim neden istemedim bende bilmiyorum...Belki erzuruma giderim düşüncesi var bende herhalde...orada yaptırırım düşüncesi ağır bastırdı diye düşünyom..gelelim ikinci konuya biz ücret ödemedik...oğluşumun bütün organları tek tek incelendi doktor amcamız bir 20-25 dakika inceledi durdu herşeyi..canım sıkıldı nerdeyse yatmaktan birde üşüdüm odada klimayı açmışar dondum resmen....
çıkışta rapor verdiler...doktoruma götürdüm herşey güzel hiç bi sıkıntı yok dedi...15 gün sonra bekliyorum dedi...bende gelemeyebilirim dedim erzuruma gitme planım var şeklinde konuştum...tamam gelince haber et dedi..bi daha ki kontrolümüzde şeker yüklemesi yapılacakmış..bir de unutturma bana dedi kan sayımına tekrardan bakalım dedi.. okiş dedim çıktım odadan...
ne kaddan çenem düşmüş beeee...
teyzelerimiz biz geldik ama fotosuz geldik...doktorumuzun chazı bozulmuş oradan resim alamadık..öğleden sonra getireceklermiş..eski cihazla baktı...ama kuzum çok büyümüş teyzeleri artık tümden göremedik ekranda..parçalayıp gösterdi doktorumuz..minnakımın atan kalbini bile en ince ayrıntısına kadar gördük...
Gelelim ayrıntılı ultrasyonumuza...ben anlamadım nasıl ultrasyondu..dört boyutlu değilmiş sordum doktora.. Eğer istersen üniversitede varmış randevu alalım dedi..bende istemedim neden istemedim bende bilmiyorum...belki erzuruma giderim düşüncesi var bende herhalde...orada yaptırırım düşüncesi ağır bastırdı diye düşünyom..gelelim ikinci konuya biz ücret ödemedik...oğluşumun bütün organları tek tek incelendi doktor amcamız bir 20-25 dakika inceledi durdu herşeyi..canım sıkıldı nerdeyse yatmaktan birde üşüdüm odada klimayı açmışar dondum resmen....
çıkışta rapor verdiler...doktoruma götürdüm herşey güzel hiç bi sıkıntı yok dedi...15 gün sonra bekliyorum dedi...bende gelemeyebilirim dedim erzuruma gitme planım var şeklinde konuştum...tamam gelince haber et dedi..bi daha ki kontrolümüzde şeker yüklemesi yapılacakmış..bir de unutturma bana dedi kan sayımına tekrardan bakalım dedi.. Okiş dedim çıktım odadan...
Ne kaddan çenem düşmüş beeee...
Teyzelerimiz biz geldik ama fotosuz geldik...doktorumuzun chazı bozulmuş oradan resim alamadık..öğleden sonra getireceklermiş..eski cihazla baktı...ama kuzum çok büyümüş teyzeleri artık tümden göremedik ekranda..parçalayıp gösterdi doktorumuz..minnakımın atan kalbini bile en ince ayrıntısına kadar gördük...
gelelim ayrıntılı ultrasyonumuza...ben anlamadım nasıl ultrasyondu..dört boyutlu değilmiş sordum doktora.. eğer istersen üniversitede varmış randevu alalım dedi..bende istemedim neden istemedim bende bilmiyorum...Belki erzuruma giderim düşüncesi var bende herhalde...orada yaptırırım düşüncesi ağır bastırdı diye düşünyom..gelelim ikinci konuya biz ücret ödemedik...oğluşumun bütün organları tek tek incelendi doktor amcamız bir 20-25 dakika inceledi durdu herşeyi..canım sıkıldı nerdeyse yatmaktan birde üşüdüm odada klimayı açmışar dondum resmen....
çıkışta rapor verdiler...doktoruma götürdüm herşey güzel hiç bi sıkıntı yok dedi...15 gün sonra bekliyorum dedi...bende gelemeyebilirim dedim erzuruma gitme planım var şeklinde konuştum...tamam gelince haber et dedi..bi daha ki kontrolümüzde şeker yüklemesi yapılacakmış..bir de unutturma bana dedi kan sayımına tekrardan bakalım dedi.. okiş dedim çıktım odadan...
Bu arada kuzumun kilosu 492 gram dedi doktorumuz...birde boyu 26.8 çıktı...minnakım çok büyümüş yaw çokkkkkk....
fuli aşağıda senin odanın reklamı hemen çıktı evgör de![]()
oy maşşallah ona yer teyzesi dötünüüü
Hehehe evet bi çok yerde var aynısı ben bebek arabasını aldığımız yerden aldım taffy baby denEvimize çok yakın bi sıkınıt olura iletişim rahat olur birde resimdekinden çok farklı mobilyalar gerçeği daha güzel ve daha kaliteli duruyo oda alıcaklar bakmadan karar vermesinler
![]()
aynen kuzu yemeğim var eve gidince hemen yatcam....2 ye kadarda yatakta yuvarlanmışın ama yetmedi demekki yemeğin vardır dünden akşam erken yatarsın artık![]()
tnevresimler güzel görünüyodu canım,bi daha geldiğinde ben de alcam....kız olacak olunca erkenden haber et mor bir küvet vardı içim gitmiştide almamıştım ya :106::106: didoş sen nevresimlerinden almışmıydın iyimiydi yeri ...........
evet canım yaaaaaa.. evim de temzi yemeğim de var,yarında ayrıntılımız var.... ohhhhh.........günaydınn hoşgeldinizzz canımm eeee o kadar yat yat sonra da iş yap ve gez yorulmuşsundur tabiii canımmm akşam erkenden yatar dinlenirsin artık![]()
tamam ben ilgili mercilere bildiririm kuzummmmannem büyük ihtimal yapacak bana kendisi ama bir değiş iyidir ama daha 2. ayda olunca almamıştım , küvet çok tatlıydı yaaa yine istiyoruz kocişine söyle fitoşşş![]()
gidiyo ya,şimdi hava alanındalar.... içim bi tuhaf oldu ya yolcu edince.......günaydın fitoşummm.
anammm yoğun geçmiş hafta sonun. neyse kaygana da gidiyo rahat rahat tüm şehir seninbu akşam bol bol dinlen yoksa hafta ortasına kadar geçmez yorgunluğun
face üzerinden mi açılıyo bu site irem. ben iş yerindeki bilg. denedim açamadım şimdi. hep face adresleri veriyo.
günaydınnn serappp... büyük gün bugünnn hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
günaydınnnn iremmm. internet kazazedesi, nasılsın görüşmeyeli. kızçen nasılll.
günaydınnn didoşşşş ve oğluşuuuu![]()
fulim odanızı çok beğendm.. güle güle büyüsün kerim eren içinde inşallahhhhhhh.....
serapım herşey yolunda ne güzel çok sveindim... paşan da maşallah güzel kilıo almış... yer onu teyzeszi......Teyzelerimiz biz geldik ama fotosuz geldik...doktorumuzun chazı bozulmuş oradan resim alamadık..öğleden sonra getireceklermiş..eski cihazla baktı...ama kuzum çok büyümüş teyzeleri artık tümden göremedik ekranda..parçalayıp gösterdi doktorumuz..minnakımın atan kalbini bile en ince ayrıntısına kadar gördük...
ben çok alıştım bu internetten alma işine kesin annemle alma durumum olmasa herşeyi netten hallederdim![]()
herşey güzelmiş hadi gözün aydınhani senin doktor doğumdan sonra seyahat diyordu bu doktorlarada inanmaycan ha bir dedikleri bir dediklerini tutmuyo
![]()
hoşgeldiniz bitanemmmm herşey güzel ve temiz çıkmış çok şükür ve nie demedin şu klimayı kpatın die dikkat et üşütme heee![]()
maşallah canım ne güzel oğluşun çok iyiyimişşben olmuşken 4 boyutlu olsun dedim öyle bakacaklar haftaya cumaa bakalım neler olacak ben merak içindeyimm
OY MAŞŞALLAH ONA YER TEYZESİ DÖTÜNÜÜÜ
HEHEHE EVET Bİ ÇOK YERDE VAR AYNISI BEN BEBEK ARABASINI ALDIĞIMIZ YERDEN ALDIM TAFFY BABY DENEVİMİZE ÇOK YAKIN Bİ SIKINIT OLURA İLETİŞİM RAHAT OLUR BİRDE RESİMDEKİNDEN ÇOK FARKLI MOBİLYALAR GERÇEĞİ DAHA GÜZEL VE DAHA KALİTELİ DURUYO ODA ALICAKLAR BAKMADAN KARAR VERMESİNLER
![]()
serapım herşey yolunda ne güzel çok sveindim... paşan da maşallah güzel kilıo almış... yer onu teyzeszi......![]()
sordum dört boyutlu değil ama diğer yeni gelen ekran renkliymiş..hatırlat dedi diğer geldiğinde yapılmış olur...renklli bakalım dedi..
hatırlat tabi bakalım nasıl görünüyor yeğenimiz renkli resimli![]()