- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.661
aniişkolar biz dün ne yaptık biliyomusunuz
paşamızın odasını aldıkkkk 15 gün sonra kurmaya geliceklerrrr
tekrar günaydın didoşummm.
biz iyyiz eşim iyileşti rahat bi hafta sonu geçirdik.
ben daha alışveriş muhabbetlerine katılamıyom, 2 hafta sonra tutmayın beni ama
YA SAÇMA SAPAN İŞLER MEZUNİYETLER VAR DİYE İNTERNETİ KESMİŞLER ARA ARA GELDİ GİTTİ , O VERDİĞİM ADRESİN BAŞINA WWW KOY GİR FACE DEN DEĞİL YANİ , TÜMÜNÜ YAZMADIM BELKİ ENGELLER KK DİYE .....
sizede günaydın kerim eren bey ve anasısiz beğenirseniz siteyi her hafta takip edin kızlar o programı ,olmadı ben pazartesi size kodları söylerim ben açıkçası yatağı bulmasam 40 lira için 100 liralık alışveriş yapmazdım
çılgın fuliyii tutana aşk olsunGüle güle kullansın paşan canımm
eşinin iyileşmesine sevindim rahatlamışsındırSEnin de cinsiyet kesinleşsin durduramayız seni de
Kızlar benim çıkmam lazımm çok oyalanmışım bugün saat 10 olmuşşş sonra gelirimmm görüşmek üzeree
Seninde Allah gönlüne göre versinyalnızz aldığın yatak nasıl bilmiyorum ama park yatakların yatakları ince oluyor ya ona lastikli çarşaf olunca lastiği yatağın altında kalır gibime geldi ama çok terziliğim yok dediğin gibi de olabilir
YA SAÇMA SAPAN İŞLER MEZUNİYETLER VAR DİYE İNTERNETİ KESMİŞLER ARA ARA GELDİ GİTTİ , O VERDİĞİM ADRESİN BAŞINA WWW KOY GİR FACE DEN DEĞİL YANİ , TÜMÜNÜ YAZMADIM BELKİ ENGELLER KK DİYE .....
sizede günaydın kerim eren bey ve anasısiz beğenirseniz siteyi her hafta takip edin kızlar o programı ,olmadı ben pazartesi size kodları söylerim ben açıkçası yatağı bulmasam 40 lira için 100 liralık alışveriş yapmazdım
bebeğim ben e bebeği severim internette çeşit yoktur fakat mağazanın kendisinde binbir çeşit ürün ve marka vardır bende mağazada gidip kullanacağım 20 tl lik indirimisağolasın sayende 20 tl cepte
teşekkürederiz didoş teyzesiii gelsin kurulsun resmini çekerim sizeee biz çok beğendikkkk
ivweeettt tüm güvenlik duvarlarını aşıp 20 tlyi aldım. ama 100 tl ve üzeri alışveriş diyo.neyse 2-3 hafta sonra tekrar kaparım bi 20 TL. yolu buldum
günaydın fulimmm... hayırlı olsun canım, güle güle büyüt oğluşunu içinde.
ama keşke kurulumu bi kaç ay sonrasına atsaydın. bebiş gelene kadar çok toz olur, üstünü örtsen de
yaptım kuzum, bizim burda server her siteye izin vermiyor o yüzden teknik sorun. ilk giri yaptım sonrası gelmedi. am cebime indirim msj geldi.
keşke sadece bugün kullanıma yönelik olmasaydı indirim. kredi kartı gibi puan gibi birikseydi
güle güle kullan bebeğim sende 20 tl ni
bebeğim gelsin kurulsun oda müsait artık sık sık tozunu alırım zaten yatağının koruyucu naylonunu açmamayı düşünüyorum uyku setini cibinliğini halısını falan açmıycam kapısı kapar sık sık tozunu alırım artık
resim koymuş muydun ben görmedimmmhayırlı olsun mışıl mışıl uyusun bebişin odasında kaç lira söküldünüz kızzz de bakıyım
benim evlenirkende annem yaptı lastikli çarşaflarımı 3 tane var değiş değiş onları kullanıyom takımlarımı açmadım lastiksizler toplanıyo ya sinir oluyom benhepsinin lastik zaten yatağın altına giriyo ki annem halleder onu yatağa göre lastiği sert ve çok toplanandan seçmez olur biter
yaptım kuzum, bizim burda server her siteye izin vermiyor o yüzden teknik sorun. ilk giri yaptım sonrası gelmedi. am cebime indirim msj geldi.
keşke sadece bugün kullanıma yönelik olmasaydı indirim. kredi kartı gibi puan gibi birikseydi
resmi yok mu bacım merak ettimmZevkli hatunsun kopya çekeyim
canlarım ben geldim hepinize günaydın düğünümüz vardı a dostlar bu sabah yola çıktık işyerine de 1 saat geç geldik ayrıntılıya gidenler var sanırım hayırlısı olsun bakemmm
kuzu daha önce bi oda koymuştum o 1450 tl + kdv idi ama biz dün gittik eşimle başka bi oda beğendik oda gardırobu büyüyen yatağı oyuncak dolabı şifonyeri halısı yatağı uyku seti cibinliği ve avizesiyle toplamda 3000 tl ye geldi böldürdük bizde doğana kadar çoğu ödenmiş olucak odasının birtek perdesi eksik kaldı onuda son aylarda alırız artık
kız bugünmüymüş sen diyince farkettim bende
moorrrrrevet banada bugün kullanırsan 40 lira dedi ben cinsiyeti %100 yapmadan bişey almayım diyordum ama artık pembe bir eşofman takımı ve 3 tane pembeli zıbını var kızımınaynur abla çok faydalı demese ben büyük ihtimal öyle bişey dünyada almazdım galiba mor aldım emzirme minderinide bayılırım tabiki tonu önemli ama mor rengeee , bak küvet geldi aklıma :106::106::106:
hoş geldin fatmammm.canlarım ben geldim hepinize günaydın düğünümüz vardı a dostlar bu sabah yola çıktık işyerine de 1 saat geç geldik ayrıntılıya gidenler var sanırım hayırlısı olsun bakemmm
kuzu daha önce bi oda koymuştum o 1450 tl + kdv idi ama biz dün gittik eşimle başka bi oda beğendik oda gardırobu büyüyen yatağı oyuncak dolabı şifonyeri halısı yatağı uyku seti cibinliği ve avizesiyle toplamda 3000 tl ye geldi böldürdük bizde doğana kadar çoğu ödenmiş olucak odasının birtek perdesi eksik kaldı onuda son aylarda alırız artık
kız bugünmüymüş sen diyince farkettim bende
resmi hatırlayamadım ama güzeldir aldığında, kurulunca gösterirsinyatağı mı büyüyo gardrobumu :44::44: rabbim ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin , bu oda işi bayağı masraflı anlaşılan bende bir şifonyer alsam mı diye düşünüyom ama bakalım nolacak son zaman alışveriş bitsin yer dar gelirse bizede şart olacak şifonyer galiba o bile sitelerde baktım iyi bişey 500 falan, bir doğum parasıda o
moorrrrr
merak ettim kız küveti sabah beri küvet demişin. onu nerden hangi siteden gördün
koyarım bitanem birazdan
hoşgeldin mavişimmmmmm nasılsın oğluş nasıll
tek tek alırsan daha pahalıya geliyor canım. fuli toptan aldığı için uygun gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?