Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

demekki gününde yapınca veriyo kırkı olsun kız 20 lira 20 lira neler alınır ona bir bilsen başta molfiks 50 li yenidoğan bez

evet canım bezlere baktım daa bezden başka bir şey beğenemedim desem yeridir 100 liralık bez mi alayım şimdi

bu siteye daha önce de bakmıştım da yine tanıdık markalar var ama tatmin edici nitelikte çeşit yok

bana tanıdık gibi bile gelmedi markalar yatağı bulmasam bende hiç bişey almayacaktım , şu a101 yine perşembe atağı yapsada küvetimi falan alsam artık

günaydın kızlar ve kuzular........

biz geldikkkkkkkkkkk..... ama dayak yemiş gibiyim bugün yaaaaaa...

dün saat 10 da kalktık kahvaltı yaptık geri yattık 2 ye kadar keyif yaptık,sonra kalktık iş yaptık,yemek yaptık.... k.validemler memlekete gidecek bugün o yüzden onları yemeğe çağırdık....
sonra bulaşıkları topladım,bir de parka gittik.... gece 12 de yattım ama bacaklarım çok ağrıyo,akşam olsa da dinlensem.........

sizde ne var ne yok?

onu fitoşa bir sormak lazım var mı yakında bebek kampanyaları

valla cnm,bu hafta yok diye biliyorum bu hafta deniz ürünleri var canlar.... tatile gideceklere duyurulur....
ama bir kaça aya kadar olur diye tahmin ediyorum,olsa ben de kapcam bu sefer hemen...

Son düzenleme:

2 ye kadarda yatakta yuvarlanmışın ama yetmedi demekki yemeğin vardır dünden akşam erken yatarsın artık

valla cnm,bu hafta yok diye biliyorum ama bir kaça aya kadar olur diye tahmin ediyorum,olsa ben de kapcam bu sefer hemen...

kız olacak olunca erkenden haber et mor bir küvet vardı içim gitmiştide almamıştım ya :106::106: didoş sen nevresimlerinden almışmıydın iyimiydi yeri ...........

günaydınn hoşgeldinizzz canımm eeee o kadar yat yat sonra da iş yap ve gez yorulmuşsundur tabiii canımmm akşam erkenden yatar dinlenirsin artık

annem büyük ihtimal yapacak bana kendisi ama bir değiş iyidir ama daha 2. ayda olunca almamıştım , küvet çok tatlıydı yaaa yine istiyoruz kocişine söyle fitoşşş

evet canım bir değişmlik nevresim gerekir.. bende beşiğin içinde verirler bir tane diye düşünüyorum. yastığı yorganı da kaynanam yapacak bir tane de onun üzerinde olursa 3 takım olmuş olacak

günaydınnn kızlar nasılsınızzz...

günaydınnn hoşgeldinizzz biz iyiyizz alışveriş muhabbeti yapıyoruz sen nasılsın

ne deyim allah gönlüne göre versin ben lastiklilerden yaptırcam yatağın ölçüsünde bakalım benimde gönlüme göre versin rabbim

günaydın fitoşummm.
anammm yoğun geçmiş hafta sonun. neyse kaygana da gidiyo rahat rahat tüm şehir senin bu akşam bol bol dinlen yoksa hafta ortasına kadar geçmez yorgunluğun

sende dene bakıyım belki sanada verir bugün merhababebek.tv adresine gir kod istiyo ya anneilgisi yaz o zaman sana, ebebek diye bir siteden 100 liralık alışverişe 40 lira indirim verecek
face üzerinden mi açılıyo bu site irem. ben iş yerindeki bilg. denedim açamadım şimdi. hep face adresleri veriyo.

Günaydın kızlarrrr
Heyecandan bu gece uyuyamadım
bugün minnakımı görcez teyzeleri
Dua edin nolur bi sıkıntı çıkmasın
günaydınnn serappp... büyük gün bugünnn hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

günaydın kızlar
günaydınnnn iremmm. internet kazazedesi, nasılsın görüşmeyeli. kızçen nasılll.

günaydınnn didoşşşş ve oğluşuuuu

canım çok şükür ki birşey çıkmamış baska bi doktora gitmekle iyi etmişsiniz maşşallh size

Günaydın kızlarrrr
Heyecandan bu gece uyuyamadım
bugün minnakımı görcez teyzeleri
Dua edin nolur bi sıkıntı çıkmasın

günaydın serabım ve paşası dualarımız seninle çok gzel hbrlerle geliceksin bebeğimmm

günaydın kızlar

günaydın iremiomm ve prensesiiii

sende dene bakıyım belki sanada verir bugün merhababebek.tv adresine gir kod istiyo ya anneilgisi yaz o zaman sana, ebebek diye bir siteden 100 liralık alışverişe 40 lira indirim verecek

bana 20 tl lik indirim verdi

bende sizden kopyaladım girdim 20 tl verdi

günaydın gülücükümmmm ve paşasıııı

tekrar günaydın didoşummm.
biz iyyiz eşim iyileşti rahat bi hafta sonu geçirdik.
ben daha alışveriş muhabbetlerine katılamıyom, 2 hafta sonra tutmayın beni ama

ne deyim allah gönlüne göre versin ben lastiklilerden yaptırcam yatağın ölçüsünde bakalım benimde gönlüme göre versin rabbim

Seninde Allah gönlüne göre versin yalnızz aldığın yatak nasıl bilmiyorum ama park yatakların yatakları ince oluyor ya ona lastikli çarşaf olunca lastiği yatağın altında kalır gibime geldi ama çok terziliğim yok dediğin gibi de olabilir

face üzerinden mi açılıyo bu site irem. ben iş yerindeki bilg. denedim açamadım şimdi. hep face adresleri veriyo.

günaydınnnn iremmm. internet kazazedesi, nasılsın görüşmeyeli. kızçen nasılll.

YA SAÇMA SAPAN İŞLER MEZUNİYETLER VAR DİYE İNTERNETİ KESMİŞLER ARA ARA GELDİ GİTTİ , O VERDİĞİM ADRESİN BAŞINA WWW KOY GİR FACE DEN DEĞİL YANİ , TÜMÜNÜ YAZMADIM BELKİ ENGELLER KK DİYE .....

günaydın iremiomm ve prensesiiii

bende sizden kopyaladım girdim 20 tl verdi

sizede günaydın kerim eren bey ve anası siz beğenirseniz siteyi her hafta takip edin kızlar o programı ,olmadı ben pazartesi size kodları söylerim ben açıkçası yatağı bulmasam 40 lira için 100 liralık alışveriş yapmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…