- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.641
demekki gününde yapınca veriyo kırkı olsun kız 20 lira 20 lira neler alınır ona bir bilsen başta molfiks 50 li yenidoğan bez
evet canım bezlere baktım daa bezden başka bir şey beğenemedim desem yeridir100 liralık bez mi alayım şimdi
bu siteye daha önce de bakmıştım da yine tanıdık markalar var ama tatmin edici nitelikte çeşit yok
bana tanıdık gibi bile gelmedi markalar yatağı bulmasam bende hiç bişey almayacaktım , şu a101 yine perşembe atağı yapsada küvetimi falan alsam artık
onu fitoşa bir sormak lazım var mı yakında bebek kampanyaları
günaydın kızlar ve kuzular........
biz geldikkkkkkkkkkk..... ama dayak yemiş gibiyim bugün yaaaaaa...
dün saat 10 da kalktık kahvaltı yaptık geri yattık 2 ye kadar keyif yaptık,sonra kalktık iş yaptık,yemek yaptık.... k.validemler memlekete gidecek bugün o yüzden onları yemeğe çağırdık....
sonra bulaşıkları topladım,bir de parka gittik.... gece 12 de yattım ama bacaklarım çok ağrıyo,akşam olsa da dinlensem.........
sizde ne var ne yok?
valla cnm,bu hafta yok diye biliyorum ama bir kaça aya kadar olur diye tahmin ediyorum,olsa ben de kapcam bu sefer hemen...
dün saat 10 da kalktık kahvaltı yaptık geri yattık 2 ye kadar keyif yaptık,sonra kalktık iş yaptık,yemek yaptık.... k.validemler memlekete gidecek bugün o yüzden onları yemeğe çağırdık....
sonra bulaşıkları topladım,bir de parka gittik.... gece 12 de yattım ama bacaklarım çok ağrıyo,akşam olsa da dinlensem.........
sizde ne var ne yok?
kız olacak olunca erkenden haber et mor bir küvet vardı içim gitmiştide almamıştım ya :106::106: didoş sen nevresimlerinden almışmıydın iyimiydi yeri ...........
:)))) küveti de nevresimi de güzeldi canımm ben beğendimm yerinii
annem büyük ihtimal yapacak bana kendisi ama bir değiş iyidir ama daha 2. ayda olunca almamıştım , küvet çok tatlıydı yaaa yine istiyoruz kocişine söyle fitoşşş
günaydınnn kızlar nasılsınızzz...
evet canım bir değişmlik nevresim gerekir.. bende beşiğin içinde verirler bir tane diye düşünüyorum.yastığı yorganı da kaynanam yapacak bir tane de onun üzerinde olursa 3 takım olmuş olacak
günaydınnn hoşgeldinizzz biz iyiyizz alışveriş muhabbeti yapıyoruz sen nasılsın
günaydın fitoşummm.günaydın kızlar ve kuzular........
sizde ne var ne yok?
face üzerinden mi açılıyo bu site irem. ben iş yerindeki bilg. denedim açamadım şimdi. hep face adresleri veriyo.sende dene bakıyım belki sanada verir bugün merhababebek.tv adresine gir kod istiyo ya anneilgisi yaz o zaman sana, ebebek diye bir siteden 100 liralık alışverişe 40 lira indirim verecek
günaydınnn serappp... büyük gün bugünnn hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlarrrr
Heyecandan bu gece uyuyamadım
bugün minnakımı görcez teyzeleri
Dua edin nolur bi sıkıntı çıkmasın
günaydınnnn iremmm. internet kazazedesi, nasılsın görüşmeyeli. kızçen nasılll.günaydın kızlar
başka doktora gitmekle iyi yapmışsın için rahtalamış bebişin de rahatlamış iyi olmuş gözün aydın diyelim :)
günaydın serap ve oğluşuuu... bir sıkıntı çıkmaz inşallah serapcımm sen rahat ol güzel haberlerle gell ama saat kaçta randevun bize bilgi ver
günaydın iremm sultan ve prensesiiii ne yapıyosunuzz
kızçeler ben geldim ama bugun pazar malum kimse yok şimdilik,benim durumumu anlatmıştım size dr suyun azalmış demişti sonra doplerde normal çıkınca sınırda deyip kıvırmıştı neymiş bebek rahat değilmiş falan vss.ben ne yaptım dün kocamı aldığım gibi malatyaya gittik özel bir hastane sahibi torpilimiz oldu kendi hastanesine gittik bir ilgi vardı anlatamam torpil şart valla :))) orda ayrıntılıyada baktırdık muayenede oldu hiç birşey çıkmadı herşey normal çıktı,banada baktı rahim ağzınndan tut böbreklere kadar maşallah turp gibiyiz çok şükür,bebekde 6 günde 125 gr almış gelişimide çok iyiydi içim rahatladı geri geldim o adamıda allaha havale ediyorum manyak herif benim sinirimi altüst etti ama varya bebekler herşeyi hissediyo biliyomusunuz 1 haftadır doğru dürüst hareket etmiyodu tek tüktü ama dünden beri dört dönüyo yavrucum içerde o da rahatladı sanırım,sizinle paylaşmak istedim sadece öpüyorum hepinizi görüşürüz :))
Günaydın kızlarrrr
Heyecandan bu gece uyuyamadım
bugün minnakımı görcez teyzeleri
Dua edin nolur bi sıkıntı çıkmasın
günaydın kızlar
kızlar bu arada geçen fatoşun bahsettiği programı izlerken bende aldım kodu ve 40 liralık indirimimle park yatağımın yatağını aldım yanına normalde almıycağım şeylerde aldım inşallah iyidir yerleri , bir eşofman takımı 3 kollu zıbın bir de emzirme minderini aldım kızçemin
sende dene bakıyım belki sanada verir bugün merhababebek.tv adresine gir kod istiyo ya anneilgisi yaz o zaman sana, ebebek diye bir siteden 100 liralık alışverişe 40 lira indirim verecek
bana 20 tl lik indirim verdi
sizde ne var ne yok?
evet canım bir değişmlik nevresim gerekir.. bende beşiğin içinde verirler bir tane diye düşünüyorum.yastığı yorganı da kaynanam yapacak bir tane de onun üzerinde olursa 3 takım olmuş olacak
günaydınnn hoşgeldinizzz biz iyiyizz alışveriş muhabbeti yapıyoruz sen nasılsın
ne deyim allah gönlüne göre versin ben lastiklilerden yaptırcam yatağın ölçüsünde bakalım benimde gönlüme göre versin rabbim
face üzerinden mi açılıyo bu site irem. ben iş yerindeki bilg. denedim açamadım şimdi. hep face adresleri veriyo.
günaydınnnn iremmm. internet kazazedesi, nasılsın görüşmeyeli. kızçen nasılll.
günaydın iremiomm ve prensesiiii
bende sizden kopyaladım girdim 20 tl verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?