- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.621
Bir zamanlar sabırsız ama gururlu bir hamiş vardı, birgün o sıranın başında ben olacağım hahahaha demişti. İşte o gün bugündür :))
Evet serabım ya, aylardır ilk defa bu kadar içim rahat. İnşallah hep böyle gider. Tabi hepimizinki inşallah.
kızçeler ben geldim ama bugun pazar malum kimse yok şimdilik,benim durumumu anlatmıştım size dr suyun azalmış demişti sonra doplerde normal çıkınca sınırda deyip kıvırmıştı neymiş bebek rahat değilmiş falan vss.ben ne yaptım dün kocamı aldığım gibi malatyaya gittik özel bir hastane sahibi torpilimiz oldu kendi hastanesine gittik bir ilgi vardı anlatamam torpil şart valla :))) orda ayrıntılıyada baktırdık muayenede oldu hiç birşey çıkmadı herşey normal çıktı,banada baktı rahim ağzınndan tut böbreklere kadar maşallah turp gibiyiz çok şükür,bebekde 6 günde 125 gr almış gelişimide çok iyiydi içim rahatladı geri geldim o adamıda allaha havale ediyorum manyak herif benim sinirimi altüst etti ama varya bebekler herşeyi hissediyo biliyomusunuz 1 haftadır doğru dürüst hareket etmiyodu tek tüktü ama dünden beri dört dönüyo yavrucum içerde o da rahatladı sanırım,sizinle paylaşmak istedim sadece öpüyorum hepinizi görüşürüz :))
oğluma günaydın yok mu?
kızçeler ben geldim ama bugun pazar malum kimse yok şimdilik,benim durumumu anlatmıştım size dr suyun azalmış demişti sonra doplerde normal çıkınca sınırda deyip kıvırmıştı neymiş bebek rahat değilmiş falan vss.ben ne yaptım dün kocamı aldığım gibi malatyaya gittik özel bir hastane sahibi torpilimiz oldu kendi hastanesine gittik bir ilgi vardı anlatamam torpil şart valla :))) orda ayrıntılıyada baktırdık muayenede oldu hiç birşey çıkmadı herşey normal çıktı,banada baktı rahim ağzınndan tut böbreklere kadar maşallah turp gibiyiz çok şükür,bebekde 6 günde 125 gr almış gelişimide çok iyiydi içim rahatladı geri geldim o adamıda allaha havale ediyorum manyak herif benim sinirimi altüst etti ama varya bebekler herşeyi hissediyo biliyomusunuz 1 haftadır doğru dürüst hareket etmiyodu tek tüktü ama dünden beri dört dönüyo yavrucum içerde o da rahatladı sanırım,sizinle paylaşmak istedim sadece öpüyorum hepinizi görüşürüz :))
Günaydın kızlarrrr
Heyecandan bu gece uyuyamadım
bugün minnakımı görcez teyzeleri
Dua edin nolur bi sıkıntı çıkmasın
günaydın kızlar
onlar uyandı mı ya şimdiden herşeyin içinde ler maşallah bak benim kıza hiç sesi çıkıyo mu uyuyo tembelim
başka doktora gitmekle iyi yapmışsın için rahtalamış bebişin de rahatlamış iyi olmuş gözün aydın diyelim :)
günaydın serap ve oğluşuuu... bir sıkıntı çıkmaz inşallah serapcımm sen rahat ol güzel haberlerle gell ama saat kaçta randevun bize bilgi ver
günaydın iremm sultan ve prensesiiii ne yapıyosunuzz
başka doktora gitmekle iyi yapmışsın için rahtalamış bebişin de rahatlamış iyi olmuş gözün aydın diyelim :)
günaydın serap ve oğluşuuu... bir sıkıntı çıkmaz inşallah serapcımm sen rahat ol güzel haberlerle gell ama saat kaçta randevun bize bilgi ver
günaydın iremm sultan ve prensesiiii ne yapıyosunuzz
tabi uyandı kuzum. beni sabah kendileri uyandırdı bir sancıyla......
senin kız kime benzeyecek bakalım....
benim yavaştan topuklamam lazım saatim yaklaşıyo..
iyidir tatlım sen nasılsın diyecemde benim oğlumda tembel değil onu niye sormuycan dersin şimdi kaynanalık hormonları hissediyorum bu sabah
günaydın kuzu ve kuzusu... saat 9da doktorda randevum...9:45 de ayrıntılıda randevum canım...ben çıktım öptüm hepinizi...
sabah sabah kaynanalık hormonu da nerden çıktıbence senin kaynanalık yapasın var bugün ama benim oğlan bugünlerde biraz tembel eskisi gibi sert tekmelemiyor zaten sancım var 2 gündür ondan galibaa
fatoşun dediği program ( ki ben adını unuttum ) baya işe yarıyor anlaşılan güle güle kullansın bebişin
güle güleee canım güzel haberlerle ve güzel fotolarla gel inşallah..
bende niye olsun hormon sabah sabah oğluma niye selam çakmıyon diye cırlayan sero, ya program iyide indirimi kullanacağın siteyi çok beğenmedim bilindik markalar yok gibi geldi yada ben bilmiyorum :44::44::44: inşallah iyidir yani gelsin görcez
sende dene bakıyım belki sanada verir bugün merhababebek.tv adresine gir kod istiyo ya anneilgisi yaz o zaman sana, ebebek diye bir siteden 100 liralık alışverişe 40 lira indirim vereceksiteyi söylesene bakayım bende
sende dene bakıyım belki sanada verir bugün merhababebek.tv adresine gir kod istiyo ya anneilgisi yaz o zaman sana, ebebek diye bir siteden 100 liralık alışverişe 40 lira indirim verecek
bana 20 tl lik indirim verdi
bana 20 tl lik indirim verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?