- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.601
bende şekerden korkuyoum hiç aklıma getirme....:18:
1. yi aldık.....
2. de hoşuma gitti,onu da alsammı ki:44::44:tabi onu cepkenle giydirir benim kociş...
Eki Görüntüle 730721 Eki Görüntüle 730722
bi haber vardı okudun mu?
endonezyada 8,7 kilo bi bebek doğmuş.... anne hamileyken hiç kontrole gitmemiş,hamilelik şekeri varmış meğer bebek ondan öyle doğmuş... Allah korusun...
çok dikkat etmek lazım...
bir de hastanede bi bayan,şeker yüklemesine gelmeden bi kaç gün önce şekerli gıdalar,patates,pirinç yeme,yüksek çıkartıyo dedi..
şekerli gıdalardan değil de bende karpuzdan çok korkuyorum..çünkü çok yiyorum...
dün oğluşumun babaannesi öğlen bizi yakaladı,çarşıya götürdü... ciciler aldı bana.....torunum rahat etsin serin serin giy diye elbise aldı,ayakkabı aldı....:81:
hamile kıyafeti değil ama şimdi hani bol uzun elbiseler var ya onlardan aldık....aynı hamile elbisesi gibi oldu,1 beden büyük aldık,son aylarda da giyerim diye....
1. yi aldık.....
2. de hoşuma gitti,onu da alsammı ki:44::44:tabi onu cepkenle giydirir benim kociş...
Eki Görüntüle 730721 Eki Görüntüle 730722
ya ağırlık bana göre değil herhalde...zaten şu haftayı da atlattım mı evdeyim pasoo..temmuz 1 de de seminerler biter rahatlık başlar...
Uykum geldiiiii
şekerli gıdalardan değil de bende karpuzdan çok korkuyorum..çünkü çok yiyorum...
canım karpuz zaten şeker oranı çok yüksek olan bi meyve ben de çok severim ama... 1 dilimden fazla yememek lazım...
oohhh iyi yapmışsınız kuzummmm
çok güzellermiş eğer diğeride hoşuna gittiyse al canım benimmm
az kaldı evdesin artık bol dol dinlenirsin kuzummm
hehe o bende hep var
bende bu ara en çok karpuz tüektiyorum
utanmasam bir karpuzu yerim birgünde...
ahhhhhhaaa bak yine aklıma geldi..
akşama ne yapsak?
akşama biz dışarda yicekmişiz kocam öyle dediiii
ben dışarıda yiyemiyorum kuzu ya midem çok fena oluyo...daha doğrusu dışarı yemeğini yiyemez oldum...:18:
biz de dışarda bişey var,genelde onu yiyoruz.... söylemiyim şimdi...her yerde bulunan bişey değil..büyük ihtimal yine onu yeriz....
ama ev yemeği mi dışarda mı dersen kesinlikle ev yemeği derim...
sana fikir verebilirim,etli taze fasulye ve bulgur pilavı...
dün bitti taze fasulyem yedik...
Kızlar muhtemelen arada kaynayacağım ama yine de haber vereyim dedim. Maşallahhhhh....Çooook mutluyum, arayı kapatmışız, 3 günümüz kalmış maşallah :)))9 günde bebişim 100 gr almış. Bunu sulandırıp içtiğim pekmeze ve sabah ek olarak yediğim bol kaşarlı tostlara bağlııyorum :)) Bebişimi gördüm kızlarımla. Tombalak yanaklı çatık kaşlıydı bu sefer. Çok güzel renkli fotolar da verdi doktorumuz. Çarşamba ayrıntılı var. 45 tl :) Buna da çok sevindim. Zeynebin küçük ablasına benzediğini doktor da tasdikledi :) Ayrıntılıdan korkuyorum dedim, hiçbir şeyi evham yapma herşey çok iyi dedi. Yanlız et ve süte ağırlık ver dedi. Proteinim düşükmüş. İşte böyle kızlar, tansiyonum yine 14/8 çıktı ama artık bunu kontrol öncesi stres yapmana bağlıyorum dedi doktorum. İnşallah ayrıntılı da iyi çıkar da derin bir oh çekerim kızlar.
Öpüldünüz. Görüşmek üzere.
Kızlar muhtemelen arada kaynayacağım ama yine de haber vereyim dedim. Maşallahhhhh....Çooook mutluyum, arayı kapatmışız, 3 günümüz kalmış maşallah :)))9 günde bebişim 100 gr almış. Bunu sulandırıp içtiğim pekmeze ve sabah ek olarak yediğim bol kaşarlı tostlara bağlııyorum :)) Bebişimi gördüm kızlarımla. Tombalak yanaklı çatık kaşlıydı bu sefer. Çok güzel renkli fotolar da verdi doktorumuz. Çarşamba ayrıntılı var. 45 tl :) Buna da çok sevindim. Zeynebin küçük ablasına benzediğini doktor da tasdikledi :) Ayrıntılıdan korkuyorum dedim, hiçbir şeyi evham yapma herşey çok iyi dedi. Yanlız et ve süte ağırlık ver dedi. Proteinim düşükmüş. İşte böyle kızlar, tansiyonum yine 14/8 çıktı ama artık bunu kontrol öncesi stres yapmana bağlıyorum dedi doktorum. İnşallah ayrıntılı da iyi çıkar da derin bir oh çekerim kızlar.
Öpüldünüz. Görüşmek üzere.
MAŞALLAH ABLACIM,ÇOK SEVİNDİM NE GÜZEL HABERLER BUNLAR... SEN BU GİDİŞLE DEDİĞİNİ YAPIP 4 KİLO DOĞRUCAN HERHALDE ZEYNEP'İ.....
AYRINTILI İÇİN SIRALANDIK DESENE....
PAZARTESİ: SERAP
SALI:BİZZZZZZ
ÇARŞAMBA:sENNN
İNŞALLAH HEPİMİZ HAYIRLI HABERLERLE DÖNÜCEZ ABLA BEN BUNA İNANIYORUM..........
işte buuuu listenin başında yer almak çok güzelmiş yawwww....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?