• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızçeler ben geldim ama bugun pazar malum kimse yok şimdilik,benim durumumu anlatmıştım size dr suyun azalmış demişti sonra doplerde normal çıkınca sınırda deyip kıvırmıştı neymiş bebek rahat değilmiş falan vss.ben ne yaptım dün kocamı aldığım gibi malatyaya gittik özel bir hastane sahibi torpilimiz oldu kendi hastanesine gittik bir ilgi vardı anlatamam torpil şart valla :))) orda ayrıntılıyada baktırdık muayenede oldu hiç birşey çıkmadı herşey normal çıktı,banada baktı rahim ağzınndan tut böbreklere kadar maşallah turp gibiyiz çok şükür,bebekde 6 günde 125 gr almış gelişimide çok iyiydi içim rahatladı geri geldim o adamıda allaha havale ediyorum manyak herif benim sinirimi altüst etti ama varya bebekler herşeyi hissediyo biliyomusunuz 1 haftadır doğru dürüst hareket etmiyodu tek tüktü ama dünden beri dört dönüyo yavrucum içerde o da rahatladı sanırım,sizinle paylaşmak istedim sadece öpüyorum hepinizi görüşürüz :))

:46::46:Günaydın kızlarrrr:46::46:
:47::47:Heyecandan bu gece uyuyamadım:47::47:
:55::55:bugün minnakımı görcez teyzeleri:55::55:
:16::16:Dua edin nolur bi sıkıntı çıkmasın:16::16:

Bir zamanlar sabırsız ama gururlu bir hamiş vardı, birgün o sıranın başında ben olacağım hahahaha demişti. İşte o gün bugündür :))
Evet serabım ya, aylardır ilk defa bu kadar içim rahat. İnşallah hep böyle gider. Tabi hepimizinki inşallah.

:60::60::60::60::60:Hahhahahahahhaaa işte bu:60::60::60::60::60:

o gün bugündür dedim...gelecek dedim yakındır dedim ve geldi....

kızçeler ben geldim ama bugun pazar malum kimse yok şimdilik,benim durumumu anlatmıştım size dr suyun azalmış demişti sonra doplerde normal çıkınca sınırda deyip kıvırmıştı neymiş bebek rahat değilmiş falan vss.ben ne yaptım dün kocamı aldığım gibi malatyaya gittik özel bir hastane sahibi torpilimiz oldu kendi hastanesine gittik bir ilgi vardı anlatamam torpil şart valla :))) orda ayrıntılıyada baktırdık muayenede oldu hiç birşey çıkmadı herşey normal çıktı,banada baktı rahim ağzınndan tut böbreklere kadar maşallah turp gibiyiz çok şükür,bebekde 6 günde 125 gr almış gelişimide çok iyiydi içim rahatladı geri geldim o adamıda allaha havale ediyorum manyak herif benim sinirimi altüst etti ama varya bebekler herşeyi hissediyo biliyomusunuz 1 haftadır doğru dürüst hareket etmiyodu tek tüktü ama dünden beri dört dönüyo yavrucum içerde o da rahatladı sanırım,sizinle paylaşmak istedim sadece öpüyorum hepinizi görüşürüz :))

hadi gözün aydın canım...darısı bizlerin başına inşallah...bazı doktorlar var anlamadan yorum yapanlar..bende sinir oluyorum...neyse kuzun iyiymiş ya salla gerisini takıp da üzme kuzunu da..

başka doktora gitmekle iyi yapmışsın için rahtalamış bebişin de rahatlamış iyi olmuş gözün aydın diyelim :)

:46::46:Günaydın kızlarrrr:46::46:
:47::47:Heyecandan bu gece uyuyamadım:47::47:
:55::55:bugün minnakımı görcez teyzeleri:55::55:
:16::16:Dua edin nolur bi sıkıntı çıkmasın:16::16:

günaydın serap ve oğluşuuu... bir sıkıntı çıkmaz inşallah serapcımm sen rahat ol güzel haberlerle gell ama saat kaçta randevun bize bilgi ver:1::1::1:

günaydın kızlar :3::3::3::3:

günaydın iremm sultan ve prensesiiii ne yapıyosunuzz

başka doktora gitmekle iyi yapmışsın için rahtalamış bebişin de rahatlamış iyi olmuş gözün aydın diyelim :)

günaydın serap ve oğluşuuu... bir sıkıntı çıkmaz inşallah serapcımm sen rahat ol güzel haberlerle gell ama saat kaçta randevun bize bilgi ver:1::1::1:

iyidir tatlım sen nasılsın diyecemde benim oğlumda tembel değil onu niye sormuycan dersin şimdi kaynanalık hormonları hissediyorum bu sabah :9::9::9::9:

günaydın kuzu ve kuzusu... saat 9da doktorda randevum...9:45 de ayrıntılıda randevum canım...ben çıktım öptüm hepinizi...

kızlar bu arada geçen fatoşun bahsettiği programı izlerken bende aldım kodu ve 40 liralık indirimimle park yatağımın yatağını aldım yanına normalde almıycağım şeylerde aldım inşallah iyidir yerleri , bir eşofman takımı 3 kollu zıbın bir de emzirme minderini aldım kızçemin :52::52::52::52:

tabi uyandı kuzum. beni sabah kendileri uyandırdı bir sancıyla...:49:...
senin kız kime benzeyecek bakalım....

benim yavaştan topuklamam lazım saatim yaklaşıyo..

şaka bir tarafada sabahları hafta sonu dahil 8 i çok geçemiyorum acıkıyo mudur nedir top gibi toplnıyo göbeğimin 4 parmak aşağısında uyandırıyo beni zilli , annem geçen 10 dan sonra aramış uyuyomusunuz diye , benim kaynanamda annemde erken kalkar , dedim bu sıpa annannesine mi babannesine mi çekmiş nedir uyutmuyo erkenden hortluyoz , annem gülüyo çocuklardan yüzüm gülmedi de torun bari gönlüme göre dedi :60::60::60::60:

Son düzenleme:
iyidir tatlım sen nasılsın diyecemde benim oğlumda tembel değil onu niye sormuycan dersin şimdi kaynanalık hormonları hissediyorum bu sabah :9::9::9::9:

sabah sabah kaynanalık hormonu da nerden çıktı :1::1::1:bence senin kaynanalık yapasın var bugün:1::1: ama benim oğlan bugünlerde biraz tembel eskisi gibi sert tekmelemiyor zaten sancım var 2 gündür ondan galibaa

fatoşun dediği program ( ki ben adını unuttum ) baya işe yarıyor anlaşılan güle güle kullansın bebişin :34::34:

günaydın kuzu ve kuzusu... saat 9da doktorda randevum...9:45 de ayrıntılıda randevum canım...ben çıktım öptüm hepinizi...

güle güleee canım güzel haberlerle ve güzel fotolarla gel inşallah..

sabah sabah kaynanalık hormonu da nerden çıktı :1::1::1:bence senin kaynanalık yapasın var bugün:1::1: ama benim oğlan bugünlerde biraz tembel eskisi gibi sert tekmelemiyor zaten sancım var 2 gündür ondan galibaa

fatoşun dediği program ( ki ben adını unuttum ) baya işe yarıyor anlaşılan güle güle kullansın bebişin :34::34:

güle güleee canım güzel haberlerle ve güzel fotolarla gel inşallah..

bende niye olsun hormon sabah sabah oğluma niye selam çakmıyon diye cırlayan sero :9::9::9:, ya program iyide indirimi kullanacağın siteyi çok beğenmedim bilindik markalar yok gibi geldi yada ben bilmiyorum :44::44::44: inşallah iyidir yani gelsin görcez

bende niye olsun hormon sabah sabah oğluma niye selam çakmıyon diye cırlayan sero :9::9::9:, ya program iyide indirimi kullanacağın siteyi çok beğenmedim bilindik markalar yok gibi geldi yada ben bilmiyorum :44::44::44: inşallah iyidir yani gelsin görcez

siteyi söylesene bakayım bende

Back