• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım ben de 2 gündür hissedemiyodum,günde bi kaç defa çok az bi hisle kuvvetli değildi.... endişelenmeye başlamıştım valla.... ama bugün maşallah hareketli...

bir de ne farkettim biliyo musun?
gazım varsa çok hareket etmiyo ne yapsam da kıpırdamıyo... gazım yoksa baya hissediyorum...

yok kuzu yok benim ki iyice tembel çıktı...

bak sorunun cevabını diğer mesajda vermişim bile...

ben de de çok oluyodu, magnezyumu 2 ye çıkardı günde,hafifledi çok şükür....

magenzyum kullanmıyosan dr.a sor iste...

yok sadece elevit kullanıyorum kuzum canım ben...başka bir ilaç yok...onu da sorayım olmazsa kullanayım...

nerdddeeeeeeeeeeeeee? :47::47::47:

dövelim miiiiiii:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:

dövelimmmmmmmmmmm :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:

yok kuzu yok benim ki iyice tembel çıktı...

yok sadece elevit kullanıyorum kuzum canım ben...başka bir ilaç yok...onu da sorayım olmazsa kullanayım...

bende coraspirinden baska bişi kullanmıyorum bana ne zaman vericek acaba magnezyumu kalça kemiklerim ağrıyo benimde birde arada alt kasıklarım ani kalkıp ani oturma serabım benim en çok ani hareket edince oluyo :31::31::31:

ama siz çooookkkkkkkk tatlısınızzzzzzzzzz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

deme öyle kızzzzzzzz....
koca bi tepik yersen görürsün....:1::1::1:

teşekkürederizzzz kiiiiiiiiii cici kız oldukkk makyajda yaptık süslendik belki bbamız iş çıkışı gezmeye götürür :1::1::1::1::1: (hiç niyeti yok ama ) :9::9::9::9::9:

amannnnn hiç de çekilmez şimdi...

he yaa çekilmiyooo tam size yazdım geldiiii o saatten beri yanındaydım şu ne bu ne bu nasıl oldu bu halloldumu :41::41::41::41:

bende coraspirinden baska bişi kullanmıyorum bana ne zaman vericek acaba magnezyumu kalça kemiklerim ağrıyo benimde birde arada alt kasıklarım ani kalkıp ani oturma serabım benim en çok ani hareket edince oluyo :31::31::31:

teşekkürederizzzz kiiiiiiiiii cici kız oldukkk makyajda yaptık süslendik belki bbamız iş çıkışı gezmeye götürür :1::1::1::1::1: (hiç niyeti yok ama ) :9::9::9::9::9:

he yaa çekilmiyooo tam size yazdım geldiiii o saatten beri yanındaydım şu ne bu ne bu nasıl oldu bu halloldumu :41::41::41::41:

ay ben hamile gibi davranamıyormuşum dün veliler ve öğretmen arkadaşlar söyledi...ama napayım çok harketliyim ve bir dakika yerimde duramam acaba ondan mı oluyor diye düşünmüyor da değilim...

ay ben hamile gibi davranamıyormuşum dün veliler ve öğretmen arkadaşlar söyledi...ama napayım çok harketliyim ve bir dakika yerimde duramam acaba ondan mı oluyor diye düşünmüyor da değilim...

kuzu biraz ağır hareket etmen lazım şimdi değil ama zaten bi kaç haftaya kendiliğinden ağırlaşırsın die tahmin ediyorum dikkat et sen bebikommm

aynadan çekince daha minnak oluyo göbüş....

kızlar bu arada biz daha kahvaltı yapmadık...ve bu ayda toplam 3 kilo almışız...nereye gidiyoz bilmiyorum...:31:

iwittt aynadan daha minnak duruyo gerçi yine minnak değil ama olsun öküşşş gibiyim bennn :9::9::9::9::9::9:

kuzu yap kahvaltını ihmal etme ben bu sabah tartıldım yine aynıyım bu ayı bende 2 ile kapatsam ne güzel olur :31::31::31:

ohhhhhh babişi kandırırsınız siz ana oğul bu güzellikle:9::9::9:

canım fazla yorulduğun için de olabilir ağrılar,,hamişiz biz sonuçta,nomal insan gibi davranamayız...

aynadan çekince daha minnak oluyo göbüş....

kızlar bu arada biz daha kahvaltı yapmadık...ve bu ayda toplam 3 kilo almışız...nereye gidiyoz bilmiyorum...:31:
canım ben de ayda 3-3 gidiyorum valla.... bir de ben ilk aylarda da aldım ya...

şekerden korkuyom inşallah çıkmaz....

dün oğluşumun babaannesi öğlen bizi yakaladı,çarşıya götürdü... ciciler aldı bana.....:16::16::16: torunum rahat etsin serin serin giy diye elbise aldı,ayakkabı aldı....:81:

hamile kıyafeti değil ama şimdi hani bol uzun elbiseler var ya onlardan aldık....aynı hamile elbisesi gibi oldu,1 beden büyük aldık,son aylarda da giyerim diye....:1::1::1::1:

1. yi aldık.....
2. de hoşuma gitti,onu da alsammı ki:44::44:tabi onu cepkenle giydirir benim kociş...:9::9:
$M_20131-3Y8474Z8-760_A.webp$S_20121-2Y7052Z8-713_A.webp

kuzu biraz ağır hareket etmen lazım şimdi değil ama zaten bi kaç haftaya kendiliğinden ağırlaşırsın die tahmin ediyorum dikkat et sen bebikommm

iwittt aynadan daha minnak duruyo gerçi yine minnak değil ama olsun öküşşş gibiyim bennn :9::9::9::9::9::9:

kuzu yap kahvaltını ihmal etme ben bu sabah tartıldım yine aynıyım bu ayı bende 2 ile kapatsam ne güzel olur :31::31::31:

ya ağırlık bana göre değil herhalde...zaten şu haftayı da atlattım mı evdeyim pasoo..temmuz 1 de de seminerler biter rahatlık başlar...

ohhhhhh babişi kandırırsınız siz ana oğul bu güzellikle:9::9::9:

canım fazla yorulduğun için de olabilir ağrılar,,hamişiz biz sonuçta,nomal insan gibi davranamayız...

canım ben de ayda 3-3 gidiyorum valla.... bir de ben ilk aylarda da aldım ya...

şekerden korkuyom inşallah çıkmaz....

bende şekerden korkuyoum hiç aklıma getirme....:18:

Back