• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

fitoşşum didoş napsın arada geliyor ceee diyip kaçıyor:1::1::1:

fuliiiiiiiiiiiiiiiiiii bayıldım aldıklarınaaaaaa çok güzel ve çok kullanışlı şeyler almışsın bana da fikir olmuş olduuuu... kerem erenn güle güle giysin güle güle pisletsin :1::1:

.......... biri beni de alışverişe götürsün yaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
herkes eksiklerini tamamlamış biz çok geç kaldıkk çookkkkk:47::47:

senin bebiş de güle güle kullansın eşyalarını canımm bu arada seninki de mi oğlandı???
kız benim oğluşumun bir çift çorabı bile yokkkkkk.. hiç bişeycik almadık....:17::17::17::17::17:

biz geldiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk....

günaydın analar ve danalarııııııııı:9::9::9:

siz ne erken kalkıyomuşsunuz öyle yahu... çalışmadığım zaman bile ,eşimi kapıdan geçirir geri yatardım... :9::9::9::9:

Battaniye icin ip almistim ya ip renklerine yeni kara verdim devaminida alayim da ortada kalmayim dedim , yagmur cikmsya yakin kesildi bende gittim carsiya bu arada isimi gordum :34:
Fulim aldiklarin cok tatli guzel gunlerde giysin tosun pasan :54:

teşekkürederimm iremiommmmm sende battaniyen bitince bizede göster bebikommmmm :16::16::16::16:

fitoşşum didoş napsın arada geliyor ceee diyip kaçıyor:1::1::1:

fuliiiiiiiiiiiiiiiiiii bayıldım aldıklarınaaaaaa çok güzel ve çok kullanışlı şeyler almışsın bana da fikir olmuş olduuuu... kerem erenn güle güle giysin güle güle pisletsin :1::1:

.......... biri beni de alışverişe götürsün yaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
herkes eksiklerini tamamlamış biz çok geç kaldıkk çookkkkk:47::47:

senin bebiş de güle güle kullansın eşyalarını canımm bu arada seninki de mi oğlandı???

didoşum teşekkürederiz sizde yakında almaya başlarsınız biz çok tez canlıyız galiba ama baya kıyafeti oldu oğluşumunn :16::16::16::16:

günaydın bacılar ve bu bacıların kuzuları.....
oğluşumla biz geldik....çok tembelsiniz çok ...
yine kepenkleri biz açıyoruz....:9:

günaydın serabımm ve kuzusuuuuu :54::54::54::54::54:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

hepsi birbirinden tadlu kuzu yaaaa...paşayı içinde düşünemiyorum ne yakışıklı olcak ki var ya bizim sıpalar....
güzel günlerde kullansın yeğenimiz...

:52::52::52::52::52::52::52::52: evet kuzu baktıkça içinde hayal ediyorum bir sırıtısım var görmen lazım :1::1::1::1::1:

günaydın fıstıkım mesaimiz yeni başladı anca açtık pc mizi:52::52:

günaydın fatmikimmmm:16::16::16::16: ve paşası :16::16::16::16::16:

biz geldiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk....

günaydın analar ve danalarııııııııı:9::9::9:

siz ne erken kalkıyomuşsunuz öyle yahu... çalışmadığım zaman bile ,eşimi kapıdan geçirir geri yatardım... :9::9::9::9:

günaydın gülücüküm fitoşummmm ve oğluşu :16::16::16::16::16::16:

kızlar ben dün akşam eve gittim hiç üşenmedim bugüne kadar aldıklarımın hepsini çıkarttım serdim koltuğa bakim dedim ne almışız ne eksik 0-3 3-6 tamamız bundan sonra biraz daha büyük alırız zaten annane ve babannemizinde alıp yada ördükleri var daha artık diğer eksiklerle ilgileniriz...

serdim ya ben bunları koltuğa geçtim karşısına seyrediyorum ama yüzümdeki o salak gülümsemeyi görmeniz lazımdı :60::60::60::60::60::60::60:

yoruldum ama baya yeniden düzenledim çünkü kaldırırken eşyalarını elbiselerini ayrı bezini ıslak mendilini sampuanını ayrı battaniyesini yorganını ayrı ayrı hurç yaptım daha tertipli daha ii oldu şimdi ama ben çok yoruldum :31::31::31::31:

bizimkiler niye garip kaldı böyleee :2::2::2::2::2: Parasını ayarladıktan sonra bir günde dünyalar da alınır daa iştee:1::1::1::1:
biz o mantıkla hareket ediyoruz da iyimi ediyoruz kötü mü bilemedim... parayı kenarı atıyoruz... kısmet olursa 1 ay sonra falan başlıcaz alışverişe...

teşekkürederimm iremiommmmm sende battaniyen bitince bizede göster bebikommmmm :16::16::16::16:

didoşum teşekkürederiz sizde yakında almaya başlarsınız biz çok tez canlıyız galiba ama baya kıyafeti oldu oğluşumunn :16::16::16::16:

günaydın serabımm ve kuzusuuuuu :54::54::54::54::54:

:52::52::52::52::52::52::52::52: evet kuzu baktıkça içinde hayal ediyorum bir sırıtısım var görmen lazım :1::1::1::1::1:

günaydın fatmikimmmm:16::16::16::16: ve paşası :16::16::16::16::16:

günaydın gülücüküm fitoşummmm ve oğluşu :16::16::16::16::16::16:
günaydın kuzummmmmmm....

kızlar ben dün akşam eve gittim hiç üşenmedim bugüne kadar aldıklarımın hepsini çıkarttım serdim koltuğa bakim dedim ne almışız ne eksik 0-3 3-6 tamamız bundan sonra biraz daha büyük alırız zaten annane ve babannemizinde alıp yada ördükleri var daha artık diğer eksiklerle ilgileniriz...

serdim ya ben bunları koltuğa geçtim karşısına seyrediyorum ama yüzümdeki o salak gülümsemeyi görmeniz lazımdı :60::60::60::60::60::60::60:

yoruldum ama baya yeniden düzenledim çünkü kaldırırken eşyalarını elbiselerini ayrı bezini ıslak mendilini sampuanını ayrı battaniyesini yorganını ayrı ayrı hurç yaptım daha tertipli daha ii oldu şimdi ama ben çok yoruldum :31::31::31::31:

aldıkların çok çok güzelmiş canım,hepsine de bayıldım...allah güle güle giymeyi nasip etsin...

:nazar::nazar::nazar:

o bahsettiğin gülümsemeyi bende çok yapıyorum canım...bende hurçlarına yerleştirdim kaldırdım..ortada olduğu müddetçe serip serip kaldırıyosun...

nasılsınızzz,
bizim burda doğum iznine çıkıcak bi arkadaş vardı ona veda kahvaltısı yaptık, o yüzden anca gelebildim. çok yemiş olabilirim, kahvaltı bitince farkına vardım :17::17::17::17:
sizler ne yaptınız...

o bahsettiğin gülümsemeyi bende çok yapıyorum canım...bende hurçlarına yerleştirdim kaldırdım..ortada olduğu müddetçe serip serip kaldırıyosun...

evet yoksa serip serip bakıyo insan :9::9::9::9::9:

nasılsınızzz,
bizim burda doğum iznine çıkıcak bi arkadaş vardı ona veda kahvaltısı yaptık, o yüzden anca gelebildim. çok yemiş olabilirim, kahvaltı bitince farkına vardım :17::17::17::17:
sizler ne yaptınız...

günaydın ballı lokmammmm afiyet şeker bal olsun yiğenime lop lop et olsun yediklerinnn :16::16::16::16:

kız benim oğluşumun bir çift çorabı bile yokkkkkk.. hiç bişeycik almadık....:17::17::17::17::17:
fitoş bu saate nasıl dayandın yaaa. ben saati kurulu bomba gibiyim. 24 haziranı bekliyom. cinsiyet netleşince odaklanıp hurra alışverişeeee :52::52::52::52::52::52:

fuliiimmm hepsi çoookk güzel... içlerinden şu daha güzel bile diyemiyom. anası zevkli danası da yakışıklı olur böle filinta gibi giyinince :16::16::16::16: oy yawrummm benim, o dolma bacaklar çıkıcak çıt çıtlıların altından. fulim bi de senin gibi bembeyaz olursa yi yi dur:34::34::34:
benim de alışveriş iştahım kabardı :9::9::9::9::9:

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben evdeyim, iznimi aldım keyif çatıyorum :) Darısı başınıza...

Fulyacım akşam şöyle bir gözattım aldıkların çok güzel. Güle güle giysin Kerim Eren.

fitoş bu saate nasıl dayandın yaaa. ben saati kurulu bomba gibiyim. 24 haziranı bekliyom. cinsiyet netleşince odaklanıp hurra alışverişeeee :52::52::52::52::52::52:

fuliiimmm hepsi çoookk güzel... içlerinden şu daha güzel bile diyemiyom. anası zevkli danası da yakışıklı olur böle filinta gibi giyinince :16::16::16::16: oy yawrummm benim, o dolma bacaklar çıkıcak çıt çıtlıların altından. fulim bi de senin gibi bembeyaz olursa yi yi dur:34::34::34:

valla ben de bilmiyom kuzu nasıl dayandım... öyle bakıp bakıp geri çıkıyom mağazalardan..ben kendime bile hemen bişey alamam önce araştırırım,bakabileceğim her yere bakarım,gözüme kestiririm ondan sonra alırım... şimdi araştırma aşamasındayım:9::9::9:

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben evdeyim, iznimi aldım keyif çatıyorum :) Darısı başınıza...

Fulyacım akşam şöyle bir gözattım aldıkların çok güzel. Güle güle giysin Kerim Eren.

günaydın abla ohhhhhhhh ne güzel evinde keyiftesin ha...... ben de evimde olmak istiyorum artık...:14::14:

kıs sen öyle diyincede bak hayal ettim o boğum boğum butlarını allahımmmmmmmmm ne tatlı olucak bu kuzucuklar yaaaaaaaa :16::16::16::16::16::16::16::16: sende artık 24 hazirandan sonra başlarsın ama çok güzel ya bu olsun buda olsun aaaa buda olsunnn :1::1::1::1::1::1:

ablammm günaydınnn ohhhh ne güzel iznini aldın demek bol bol dinlen valla tadını çıkart :34: teşekkürederiz bu arada ablacımmmmm daha güzelleri hepimizin olsunnnn :16::16::16::16:

bu kadar yersem kanımca daha çok bana löp löp olcak :30::30::30::30::30:

yok kız bebiko alır artık yediklerini :1::1::1:

Back