- Konu Sahibi antidepresif
- #29.441
Naber gacılar 

Burası sel götürüyo bayağı yağdı üstüne ayaz yaptı benim çarşı işi yatar, neyse vardır bir hayır :106::106::106:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naber gacılarBurası sel götürüyo bayağı yağdı üstüne ayaz yaptı benim çarşı işi yatar, neyse vardır bir hayır :106::106::106:
valla ya normalde göbeğimizi nasıl saklasak diye bakardık,şimdi nasıl ortaya çıkarsak diye bakıyoruzgöbeğimizi gere gere gezdiğimiz tek zamanlar tabiki şirin olucazz
insanın kendini gözü görmüyor bi müddet sonra bende kendimden ziyade bebişe bakıyorum artık
Naber gacılarBurası sel götürüyo bayağı yağdı üstüne ayaz yaptı benim çarşı işi yatar, neyse vardır bir hayır :106::106::106:
valla ya normalde göbeğimizi nasıl saklasak diye bakardık,şimdi nasıl ortaya çıkarsak diye bakıyoruzbeni gören artık kaç aylık diye soruyo direk...
burda da başladı yağmur... serinledi şimdi...Allah afetsiz versin...toprak koktu her yer...........
ay valla son anda çıktı tatil meselesi düğün var diye gidilecekti annemler yerde ayarlıcaklarmış çok ii gelecek tatilll
kızçeler yaaa göbeğimde alt karnımda yani seğirme ile zonglama arası bişi oluyo ara ara bebikomudur :44::44::44:
aynen bende güvenlik görevlilerinin sorgular bakışlarından kurtuldum artık hamile olduğum çok belli
slm kızlar evimi temizledim sonra bir geçmişe bir göz attım geldim nasılsınız bakalım dünden beri :))
biz iyiyizz sen nasılsın???
ev temizliğinde yormasaydın kendiniii
bende iyiyim canım saol,napiyim ev çok kirlenmişti çok rahatsız oldum en sonunda temizledim eşimden gizli :)) kızıyo çünkü yapma diyo ben yaparım ama benimi içime sinmiyo napim yavaş yavaş yaptım :))
hoş geldin didoşşşş... biz iyyiz sen nasılsın..tatiliniz güzel geçer inşallah fatmacımmm kısmet olursa bizde 1 günlük izmir kaçamağı yapmak istiyoruz
bebiştir o canım bebişşşşş
kızlarr naber??
slm kızlar evimi temizledim sonra bir geçmişe bir göz attım geldim nasılsınız bakalım dünden beri :))
en güzeli de öncelikli olmak...aynen bende güvenlik görevlilerinin sorgular bakışlarından kurtuldum artık hamile olduğum çok belli
:) heheh sen de benim gibisin arada bende kaçamak yapıyorumm rahatsız oluyorum kirli görünce
7. aydan sonra çok dikkat etmek gerekiyo bu temizlik yüzünden erken doğum yapan ya da kanaması gelen çok kişi duydum o yüzden dikkatli olalım
hoş geldin didoşşşş... biz iyyiz sen nasılsın..
biz iyyiz hamarat bayan sen naslsın.
ohhh mis gibi ev benim de bi sürü ütüm var ama üşeniyom..
en güzeli de öncelikli olmak...
msiler gibi otur şimdi evinde canım...
şükür biz iyiyiz siz nasılsınız oğluşunla?
genel olarak iyiyim biraz yoruldum tabi ama yarına bişeyim kalmaz :)) oğluşta iyi şükür hareketli maşallah dün hiç kıpraşmadı tedirgin olmuştum ama bugun rahatlattı beni sıpacık :))
allahım çok güzeller yaa bak şimdi bende bu sefer alışveriş aşerdim iyimiii :)) allah sağlıkla giymeyi nasip etsin canım benim eminim bebişine çok yakışcaklar :))