- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.261
eve gidip uyursam belki geçer sonra kalkıp ibadetimi yaparım allah nasip ederse
Bu arada üçlü tarama sonuçlarım çok iyi çıkmış kızlar :) Ama personelden bir salak sonucu benden önce öğrendi hemşire kardeşi sayesinde ve bana eşek şakası yaptı. "Kardeşim çok üzülmesin ama bir şey varmış, ne olduğu belli değilmiş" demez mi? Aklı sıra şaka yapıyor gerizekalı. Elim ayağım buz kesildi.
aynı ben....Sanırım öyle yapacağım. Yattığım yerde tıkınır durur fil gibi olurum artık :) Hepsi neyse de artık çok uykum oluyor sabahları. Bıraksalar öğlene kadar uyurum. Evde olmak gibisi yok galiba.
kan artışı ağrılarını geçtik sanırım canım tam bilmiyorum ama sıcaktan filan olabilir minoset benim ağrımı dindirmedi boşuna içmiş oldum o yüzden almıyorum tekrarda
bende ya demiştim ya zaten sabahtan hiç halim yok halen devam ediyorr
Bu arada üçlü tarama sonuçlarım çok iyi çıkmış kızlar :) Ama personelden bir salak sonucu benden önce öğrendi hemşire kardeşi sayesinde ve bana eşek şakası yaptı. "Kardeşim çok üzülmesin ama bir şey varmış, ne olduğu belli değilmiş" demez mi? Aklı sıra şaka yapıyor gerizekalı. Elim ayağım buz kesildi.
aynı ben....
dün eve erken gittim,saat 5 te yattım 7 buçukta kalktım,sonra 11 de tekrar yattım sabah 8 de kalktm ama yetmiyo uyku,uyudukça uyuyasım var......
ben bide öğlen bankaya gittim,ödemeler vardı sıcakta dolaştım çok afedersin popom bile terledi resmen.......işe geldim hemen bi dondurma kaptım...ferahlattı biraz.... ama gözüm uykuda...
bi de ne sorcam size bebişin hareketlerini nerelerde hissediyosunuz yaaaaa?
aynur abla sen hala kasıklarında mı yoğun olarak hissediyosun..?
aynı ben....
dün eve erken gittim,saat 5 te yattım 7 buçukta kalktım,sonra 11 de tekrar yattım sabah 8 de kalktm ama yetmiyo uyku,uyudukça uyuyasım var......
ben bide öğlen bankaya gittim,ödemeler vardı sıcakta dolaştım çok afedersin popom bile terledi resmen.......işe geldim hemen bi dondurma kaptım...ferahlattı biraz.... ama gözüm uykuda...
bi de ne sorcam size bebişin hareketlerini nerelerde hissediyosunuz yaaaaa?
aynur abla sen hala kasıklarında mı yoğun olarak hissediyosun..?
ben de baya hissediyorum cnm,hatta rahimin baya yukarı çıktığını da hissediyorum ama daha çok alttan tekmeliyo...:44::44::44:ay kuzum ben baya baya hissetmeye başladımm canım gıdıklamalar filan arttık göbek deliği çevremde hissediyorum
Canım kasıklarda değil de, oturur vaziyetteyken tam idrar kesesinin olduğu yerde. Yatar vaziyete geçtim mi, göbek deliğimden baya yukarda hissediyorum ben. Dediğin gibi kemer sıkıyorsa hep orada kıpraşıyor. Bir de benimki kıpırdamadan çıktı baya sert tekme atıyor maşallah. Otururken bile üstten aşağı baktığımda görünüyor. Sen nerde hissediyorsun canım.
ben de baya hissediyorum cnm,hatta rahimin baya yukarı çıktığını da hissediyorum ama daha çok alttan tekmeliyo...:44::44::44:
aynen abla ben de otururken idrar kesesinin oralarda hissediyorum,yatınca da bazen oralarda bazen dah yukarda bazen de göbek deliğimin hizasında hissediyorum ama çoğunluk aşağıda,neden ki?:44::44::44:
acaba kafa yukarda ayaklar aşağıda olduğu için mi?
bir de bi kaç gecedir,sabah bi uyanıyorum,göbek deliğimin sol tarafı top gibi kaskatı oluyo,orda büzüşüp uyuyo herhalde diye düşünüyorum
kimselere cevap veremedim çok başım ağrıyorrr kızlar
abla geçmiş olsun yaaa
ben geldimmmm...
Aynur ablacım teşekkür ederim. dün eşim bi gözü kapalı hastanede yarı sayıklar vaziyette, "kıs senin göbüşün çıkmış" diyo. ateş başına vurunca gördü herhal. ben de sabırsızlanıyom göbüşüm çıksın diye.
fuliiimmmm hoşgeldinn. ben de yoğunum dünden biriken işler çok var..
benim göbişimi kaçırma sakın bak önceki sayfalara
sabahtan beri yazmayı unuttum kızlar.
miraç kandiliniz kutlu olsun, gönlümüzden geçen tüm dualar kabul olur inşallah, AMİN..
geçmiş olsun fatmikimmmmmmmm
bende fena yoğunum bebeğimmmm sen söyleyince gördüm resmini aşağıda göbüşe özel yorum yapıcamm
aminnn ballı lokmammm seninde kandilin mubarek olsun
böyle sersemlik böyle aptallık olurmu yaaa neyseki iyiymiş ablam sonuçlarınn çekseydin kulaklarını başka işimi yok yüreğine indiricekler
anüüüüüü bi göbüş pırtlamışşşşş kızzz maşşallaaahhh büyümüş buteyzesi kurban olsun o göbüş içindeki minnaka benim minnak oğlumda öpermiş arkadasını
fitoşunm ya bazen karnıma dayanıyor olabilir mi sence bu bebekmidir yavrumm ne dersin heryerine değil bi bölgesine sendede oluyo mu
Kızlar bişey sorabilirmiyim benim 3 gündür akıntım oluyo yapışık sümüksü gibi yumurtlama dönemindeyim ama 3 gündür geliyo ben şimdi 3 gündür yumurtluyomuyum nasıl oluyo bu yaa
kızlar az önce aile hekiminde aradılar beni kaydınızı hala yaptırmamışsınız die dedim müsait olamıyorum izin alıp bi ara uğrıycam die dedi kaç haftalıksınız 17 gözüküyosunuz evet bügün tam 17 dedim pazartesiye kadar gelin dedi tetenoz aşınız var hem kaydınız açılır hem asınız olur dedi peki ası için erken değil mi dedim pazartesi 17+4 olucaz yoo değil dedi bilemedim ben erken mi ki ???? :44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?