Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Bu arada üçlü tarama sonuçlarım çok iyi çıkmış kızlar :) Ama personelden bir salak sonucu benden önce öğrendi hemşire kardeşi sayesinde ve bana eşek şakası yaptı. "Kardeşim çok üzülmesin ama bir şey varmış, ne olduğu belli değilmiş" demez mi? Aklı sıra şaka yapıyor gerizekalı. Elim ayağım buz kesildi.

böyle şaka mı olur ya bende çok kızdım şimdi

iyi çıkmasına sevindim bu arada ablacımm

Sanırım öyle yapacağım. Yattığım yerde tıkınır durur fil gibi olurum artık :) Hepsi neyse de artık çok uykum oluyor sabahları. Bıraksalar öğlene kadar uyurum. Evde olmak gibisi yok galiba.
aynı ben....
dün eve erken gittim,saat 5 te yattım 7 buçukta kalktım,sonra 11 de tekrar yattım sabah 8 de kalktm ama yetmiyo uyku,uyudukça uyuyasım var......

ben bide öğlen bankaya gittim,ödemeler vardı sıcakta dolaştım çok afedersin popom bile terledi resmen.......işe geldim hemen bi dondurma kaptım...ferahlattı biraz.... ama gözüm uykuda...

bi de ne sorcam size bebişin hareketlerini nerelerde hissediyosunuz yaaaaa?

aynur abla sen hala kasıklarında mı yoğun olarak hissediyosun..?

bunu şakası mı olur yawww...tutup ağzını burnunu kırasım geldi

şakaya bak yaaaaaa
var öyle densiz insanlar ablacım,sen sonucun keyfini çıkar boşver öylelerini......

ay kuzum ben baya baya hissetmeye başladımm canım gıdıklamalar filan arttık göbek deliği çevremde hissediyorum

Canım kasıklarda değil de, oturur vaziyetteyken tam idrar kesesinin olduğu yerde. Yatar vaziyete geçtim mi, göbek deliğimden baya yukarda hissediyorum ben. Dediğin gibi kemer sıkıyorsa hep orada kıpraşıyor. Bir de benimki kıpırdamadan çıktı baya sert tekme atıyor maşallah. Otururken bile üstten aşağı baktığımda görünüyor. Sen nerde hissediyorsun canım.

Aynen kızlar, eşek şakası işte. O kadar moralimi bozdu ki anlatamam. Erkek adam olacak bir de. Sonra utanmadan müjde verdim sana bir yemek ısmarlarsın diyor salak.

Son düzenleme:
Kızlar bişey sorabilirmiyim benim 3 gündür akıntım oluyo yapışık sümüksü gibi yumurtlama dönemindeyim ama 3 gündür geliyo ben şimdi 3 gündür yumurtluyomuyum nasıl oluyo bu yaa

ay kuzum ben baya baya hissetmeye başladımm canım gıdıklamalar filan arttık göbek deliği çevremde hissediyorum
ben de baya hissediyorum cnm,hatta rahimin baya yukarı çıktığını da hissediyorum ama daha çok alttan tekmeliyo...:44::44::44:

aynen abla ben de otururken idrar kesesinin oralarda hissediyorum,yatınca da bazen oralarda bazen dah yukarda bazen de göbek deliğimin hizasında hissediyorum ama çoğunluk aşağıda,neden ki?:44::44::44:

acaba kafa yukarda ayaklar aşağıda olduğu için mi?

bir de bi kaç gecedir,sabah bi uyanıyorum,göbek deliğimin sol tarafı top gibi kaskatı oluyo,orda büzüşüp uyuyo herhalde diye düşünüyorum

fitoşunm ya bazen karnıma dayanıyor olabilir mi sence bu bebekmidir yavrumm ne dersin heryerine değil bi bölgesine sendede oluyo mu

kimselere cevap veremedim çok başım ağrıyorrr kızlar

abla geçmiş olsun yaaa

geçmiş olsun fatmikimmmmmmmm

bende fena yoğunum bebeğimmmm sen söyleyince gördüm resmini aşağıda göbüşe özel yorum yapıcamm

sabahtan beri yazmayı unuttum kızlar.

miraç kandiliniz kutlu olsun, gönlümüzden geçen tüm dualar kabul olur inşallah, AMİN..

aminnn ballı lokmammm seninde kandilin mubarek olsun

böyle sersemlik böyle aptallık olurmu yaaa neyseki iyiymiş ablam sonuçlarınn çekseydin kulaklarını başka işimi yok yüreğine indiricekler

Eki Görüntüle 728778

bu hafta hic göbiş ekleyen olmadi. dedim bu züğürt halimle ekleyim bi

anüüüüüü bi göbüş pırtlamışşşşş kızzz maşşallaaahhh büyümüş bu teyzesi kurban olsun o göbüş içindeki minnaka benim minnak oğlumda öpermiş arkadasını

kızlar az önce aile hekiminde aradılar beni kaydınızı hala yaptırmamışsınız die dedim müsait olamıyorum izin alıp bi ara uğrıycam die dedi kaç haftalıksınız 17 gözüküyosunuz evet bügün tam 17 dedim pazartesiye kadar gelin dedi tetenoz aşınız var hem kaydınız açılır hem asınız olur dedi peki ası için erken değil mi dedim pazartesi 17+4 olucaz yoo değil dedi bilemedim ben erken mi ki ???? :44::44::44::44::44:

saol bebeğimm teşekkür ederim

fitoşunm ya bazen karnıma dayanıyor olabilir mi sence bu bebekmidir yavrumm ne dersin heryerine değil bi bölgesine sendede oluyo mu

evet canım oluyo,demiştim ya özellikle sabah uyandığımda,resmen karnımın bi yeri kaskatı oluyo,top gibi,öyleki canımı bile yakıyo hafiften kurban olduğum,iyice geriyo yani... şuan da dondurma yedi ya tekmeleyip duruyo aşağıdan acaba oturduğum için rahatsız mı oluyo bebişim?

Kızlar bişey sorabilirmiyim benim 3 gündür akıntım oluyo yapışık sümüksü gibi yumurtlama dönemindeyim ama 3 gündür geliyo ben şimdi 3 gündür yumurtluyomuyum nasıl oluyo bu yaa

Canım yumurtlamadan önce de başlayabilir hiç belli olmaz. Sen hamile kalmak istiyorsan bu günleri değerlendir derim. Ertesi günleri de.

canım arkadaşlarım bitanelerimmmm kandiliniz mubarek olsun rabbim gönlünüzden geçen tüm dilekleri kabul etsin sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin aminnn

erken gibi geldi bana bilemem tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…