• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kuzu yoğunluk var ofiste bide bankaların revize işlermleri falan habire bankalarla görüşüyorum evrak temin ediyorum falan fıstık sıkıcı ve yoğun işler yani :34::34:

siz nabıonuz kaçırdığım bişi varmı ???

fitoşla benim ayrıntılı ertellendi fitoşunki yarına benimki pazartesiye ertelendi başka da bir havadis yok..

fitoşla benim ayrıntılı ertellendi fitoşunki yarına benimki pazartesiye ertelendi başka da bir havadis yok..

hımmm sağlıklı olunda randevu ertelensin canım benim tabi insan sinir oluyo ama yapıcak bişi yok sonra doya doya görün Kerim Erenimin biricik arkadaslarını :16::16::16::16: yakışıklı yiğenlerimiii :16::16::16::16:

İnşallah kramptır ama krampa da benzetemedim. Dedim ya doğuruyorum sandım valla.Cuma doktora gidceğim o zaman söylerim artık. Ben galiba erkenden rapor alıp işe ara vereceğim. Dayanamıyorum yollara ve sürekli oturmaya. Aç da kalıyorum iş yerinde.
en güzeli ablacım ya,sen de yoruluyosun baya bi eğer ağır geliyosa çalışmak bebişini düşün en iyisi eminim evdeyken daha iyi bakarsın zeynep hanıma,bol bol kilo alır hem...

cnm benim de haftaya ertelendi... istediğin gün gel dedi,bu cumartesi de olabilir.... bu hafta yokuşa sürdü şimdi yarın dediler ama yarın giderim dr. olmaz ortalığı yıkarım valla... en güzeli haftaya gitmek,ya cumartesi yada salı gidicem galiba..eşimin işine de bağlı...

o başağrısını bende çekiyorum bildiğin gibi değil sürünüyorum resmen 3 gündür bitiğim kafamı kaldıramıyorum ilaçta kesmiyo o yüzden ilaç falan alma boşuna bebeğe gitmesin,sanırım sıkıntılı dönemlere giriyoruz artık yatakta dönerken otururken kalkarken tüm bacak ve kasık eklemlerinin iğnelediğini hissediyorum resmen napcaz bilmiyorum o sancı banada geliyo bazen ama uzun süreli olmuyo korkulcak bişey yok sanırım birde ptesi dra gittik salak adam bana dediki suyun azalmış sıvı tüket dedim tüketiyorum yok sen sigarada içiyosun dedi öldürecek bu adam beni iyki biliyo içtiğimi herşeyi ona bağlıyo,düşün başım ağrıyo sigaradan,karnım ağrıyo sigaradan su azalmış sigaradan dağıtcam azını yüzünü en son başka doktorda yok kki ona gideyim delircem,sonra doplere gönderdi ordakide değerler normal su da normal dedi biraz rahatladım ama dr baya bi çıkıştım sen başka diyosun o başka diyo hanginize inancam beni sıkıntıyamı sokmak senin amacın gözlerini açtı bana bakıyo çok sinirlendim sonra eve geldik ve o andan itibaren baş ağrısından ölüyorum artık sinirselmi oldu tansiyondanmı bilemedim yaa halada hafiften var bir insan sabahın 7 s,nde baş ağrısıyla uyanırmı yaa bugunde aşım var bakalım daha neler yaşıcam.

Canım doktorlar bir mazeret bulmaya görsün. Ben de kullanıyordum sigara ama benim suyum gayet iyi maşallah. Tamam sigara zararlı ama herşeyi de ona bağlamak çok saçma. Sen elinden geldiğince içmemeye gayret et. Bol bol da yoğurt tüket. Suyu da daha fazla artır. Zaten havalar çok sıcak suya çok ihtiyacımız var canım. Aynen ben de sabah gözümü ağrıyla açıyorum ki hiç başım ağrımaz normalde. Bence bir tansiyonunu ölçtür ağrı olduğu zamanlarda. Ben öyle buldum tansiyornumun yükseldiğini.

ben geldimmmm...
Aynur ablacım teşekkür ederim. dün eşim bi gözü kapalı hastanede yarı sayıklar vaziyette, "kıs senin göbüşün çıkmış" diyo. ateş başına vurunca gördü herhal. ben de sabırsızlanıyom göbüşüm çıksın diye.
kuzu yoğunluk var ofiste bide bankaların revize işlermleri falan habire bankalarla görüşüyorum evrak temin ediyorum falan fıstık sıkıcı ve yoğun işler yani :34::34:

siz nabıonuz kaçırdığım bişi varmı ???

fuliiimmmm hoşgeldinn. ben de yoğunum dünden biriken işler çok var..
benim göbişimi kaçırma sakın bak önceki sayfalara :9::9::9::9:

en güzeli ablacım ya,sen de yoruluyosun baya bi eğer ağır geliyosa çalışmak bebişini düşün en iyisi eminim evdeyken daha iyi bakarsın zeynep hanıma,bol bol kilo alır hem...

cnm benim de haftaya ertelendi... istediğin gün gel dedi,bu cumartesi de olabilir.... bu hafta yokuşa sürdü şimdi yarın dediler ama yarın giderim dr. olmaz ortalığı yıkarım valla... en güzeli haftaya gitmek,ya cumartesi yada salı gidicem galiba..eşimin işine de bağlı...

Sanırım öyle yapacağım. Yattığım yerde tıkınır durur fil gibi olurum artık :) Hepsi neyse de artık çok uykum oluyor sabahları. Bıraksalar öğlene kadar uyurum. Evde olmak gibisi yok galiba.

Canım sağ ol.. Sen de mi baştan vuruldun:) Çok sıcak havalar ondan mı acaba. Aman kızlar tansiyonu ihmal etmeyin. Ben hiçbirşey yokken tansiyonum yüksek çıktı.

neden bilmiyorum ama öğleden sonra başladı mübarek gecede ağrımasa iyidi tansiyonum hep normal gidiyodu ama ölçmedim çoktandır

ben geldimmmm...
Aynur ablacım teşekkür ederim. dün eşim bi gözü kapalı hastanede yarı sayıklar vaziyette, "kıs senin göbüşün çıkmış" diyo. ateş başına vurunca gördü herhal. ben de sabırsızlanıyom göbüşüm çıksın diye.

fuliiimmmm hoşgeldinn. ben de yoğunum dünden biriken işler çok var..
benim göbişimi kaçırma sakın bak önceki sayfalara :9::9::9::9:

Eşine de çok geçmiş olsun canım. Kocalar hastalanınca bebekten beter olur bilirim :) Ama eşin iyi görmüş hakkaten çıkmış göbecik. Sen çok güzelsin zati, göbeğin de güzel şekerim :49:

hamişlikte kan hacmindeki artış baş ağrılarına sebep olabiliyomuş sık sık fatmam. olmadı yarım falan minoset iç.

kan artışı ağrılarını geçtik sanırım canım tam bilmiyorum ama sıcaktan filan olabilir minoset benim ağrımı dindirmedi boşuna içmiş oldum o yüzden almıyorum tekrarda

sıcaktandır cnm ben de bir an önce akşam olsa da eve gitsem dinlensem diye can atıyorum...

bende ya demiştim ya zaten sabahtan hiç halim yok halen devam ediyorr

neden bilmiyorum ama öğleden sonra başladı mübarek gecede ağrımasa iyidi tansiyonum hep normal gidiyodu ama ölçmedim çoktandır

Çok dayanamadığında direnme bir parol at. Çünkü sitres bebeği de geriyor canım. Evet ya geçen kandilde de başım çok kötüydü birşey yapamamıştım :( Bu güzel geceleri boş geçmemeliyiz, hamileyiz biz daha çok dua etmemiz lazım...

sabahtan beri yazmayı unuttum kızlar.

miraç kandiliniz kutlu olsun, gönlümüzden geçen tüm dualar kabul olur inşallah, AMİN..

Amin canım, Allah bütün hayırlı dileklerinizi kabul etsin. Bizi vaktinde sağlıcakla bebeklerimize kavuştursun, onları hayırlı bir şekilde yetiştirip vatana milelte hayırlı birer insan olarak büyütmeyi nasip etsin. Hastalara şifa, borçlulara para, dertlilere derman diliyorum yüce Rabbimden. Hepsinden önemlisi, huzurlu, sağlıklı ve imanlı bir hayat hepimizin olsun inşallah kızlar.

Çok dayanamadığında direnme bir parol at. Çünkü sitres bebeği de geriyor canım. Evet ya geçen kandilde de başım çok kötüydü birşey yapamamıştım :( Bu güzel geceleri boş geçmemeliyiz, hamileyiz biz daha çok dua etmemiz lazım...

eve gidip uyursam belki geçer sonra kalkıp ibadetimi yaparım allah nasip ederse

Back