Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Allahtan ev işleri için haftaiçi hergün kadın geliyor. Yemeğim temizliğim yapılmış oluyor. O konuda çok rahat ettim. Ama yol gitmek çok sarsıcı. Bir aylık rapordan 900 tl maaşımızı kesiyorlar bizim. Dişimi sıkayım boşa para girmesin dedim ama daha sıkamayacağım. Bir aydan sonra da doğum iznim başlar zaten. Haftaya doğum zini yasası kanunlaşacakmış inşallah. Dört gözle onu bekliyorum valla:) Eğer geçerse doğuma 3 ay kala izne ayrılıyoruz.

kızlar ben geldim, topik sessiz bugün...
Aynur ablacım geçmiş olsun.

ben yemek yemeğe gidiyom ama öncelikle bi resim yüklücem size

ama ben 3 ay kala izne ayrılmak istemiyorum içeriğini bir türlü bulamadım diğer izin gibi aktarma durumu nasıl olacak ki ay çıksada rahatlasak valla :106::106::106:

Eki Görüntüle 728778

bu hafta hic göbiş ekleyen olmadi. dedim bu züğürt halimle ekleyim bi

Canımmm biraz daha belirginleşmiş göbüşün maşallahBir iki hafta sonra sen de irem ve didoş gibi leblebi yutmuş solucan gibi olacaksın

İremcim İçeriği tam net değil ama istersen iki buçuk aylık doğum öncesi kısmını doğumdan sonraya bırakabiliyorsun sanırım. Ben öyle duydum mantıken de öyle olur. Tabi doktor çalışır derse. Ben de doğumdan sonraya bırakmak isterdim ama benim yolum sabah 1,5 akşam 1,5 saat...Dayanamam herhalde.

bence aktarmayacak insan için bile 3 ay çok ya , bencede o son 3 hafta bir aya kadar çalışabilen çalışmalı ben kalırım gibi geliyo doğumdan sonra bebişimle olmak istiyorum bennn ....................

Üzmüyorum da canım, o kadar canım yandı ki resmen doğum sancısı gibi kıvrandım. Şimdi dayanılmaz bir başağrım var.

o başağrısını bende çekiyorum bildiğin gibi değil sürünüyorum resmen 3 gündür bitiğim kafamı kaldıramıyorum ilaçta kesmiyo o yüzden ilaç falan alma boşuna bebeğe gitmesin,sanırım sıkıntılı dönemlere giriyoruz artık yatakta dönerken otururken kalkarken tüm bacak ve kasık eklemlerinin iğnelediğini hissediyorum resmen napcaz bilmiyorum o sancı banada geliyo bazen ama uzun süreli olmuyo korkulcak bişey yok sanırım birde ptesi dra gittik salak adam bana dediki suyun azalmış sıvı tüket dedim tüketiyorum yok sen sigarada içiyosun dedi öldürecek bu adam beni iyki biliyo içtiğimi herşeyi ona bağlıyo,düşün başım ağrıyo sigaradan,karnım ağrıyo sigaradan su azalmış sigaradan dağıtcam azını yüzünü en son başka doktorda yok kki ona gideyim delircem,sonra doplere gönderdi ordakide değerler normal su da normal dedi biraz rahatladım ama dr baya bi çıkıştım sen başka diyosun o başka diyo hanginize inancam beni sıkıntıyamı sokmak senin amacın gözlerini açtı bana bakıyo çok sinirlendim sonra eve geldik ve o andan itibaren baş ağrısından ölüyorum artık sinirselmi oldu tansiyondanmı bilemedim yaa halada hafiften var bir insan sabahın 7 s,nde baş ağrısıyla uyanırmı yaa bugunde aşım var bakalım daha neler yaşıcam.

acıyomu yaww ağrı şişlik falan oldumu tırsıyorum valla

canım benim olmadı ama ben duş alıp gittim iki gün su değdirmeyin dediler hafiften iğnenin girdiği yer kızardı 5-6 gün sonra baktım morardı ama ağrı falan olmadı...ama ilk vurulduğunda yanma oldu haberin olsun kasma kendini yine de...ilk gece accık ağrıdı elimi vurduğumda ...kolumu fazla yormadım zaten sol kolumdan olmak istiyorum dedim..ebe tamam dedi zaten sağ kullanıyorsanız soldan olmanız daha mantıklı dedi..

selammm topikimin güzel anneleriii biz geldik

çok yoğun ve yorgunuz yemeğimizi yiyim azcık yanınıza kaçtık bu yoğunluk bi kaö gün daha gider muhtemel bu hafta benden hayır gelmez

sizler napıonuz

selammm topikimin güzel anneleriii biz geldik

çok yoğun ve yorgunuz yemeğimizi yiyim azcık yanınıza kaçtık bu yoğunluk bi kaö gün daha gider muhtemel bu hafta benden hayır gelmez

sizler napıonuz

ben bumba gibiyim enerjimi boşaltmaya çalışıyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…