- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.221
aynur ablacım o kadar ağlarsan tabi başın ağrın bugün inşallah geçer hemen.
Bir de yoruluyorsundur kendin de dedin ev işlerini ne yapıyorsun bilemem ama günde 3 saat yol gidiyorum demiştin o da baya yorar insanı evde olsan daha rahat geçireceksin eminim ki
kızlar ben geldim, topik sessiz bugün...
Aynur ablacım geçmiş olsun.
ben yemek yemeğe gidiyom ama öncelikle bi resim yüklücem size
allahtan ev işleri için haftaiçi hergün kadın geliyor. Yemeğim temizliğim yapılmış oluyor. O konuda çok rahat ettim. Ama yol gitmek çok sarsıcı. Bir aylık rapordan 900 tl maaşımızı kesiyorlar bizim. Dişimi sıkayım boşa para girmesin dedim ama daha sıkamayacağım. Bir aydan sonra da doğum iznim başlar zaten. Haftaya doğum zini yasası kanunlaşacakmış inşallah. Dört gözle onu bekliyorum valla:) eğer geçerse doğuma 3 ay kala izne ayrılıyoruz.
Canımmm biraz daha belirginleşmiş göbüşün maşallahBir iki hafta sonra sen de irem ve didoş gibi leblebi yutmuş solucan gibi olacaksın
İremcim İçeriği tam net değil ama istersen iki buçuk aylık doğum öncesi kısmını doğumdan sonraya bırakabiliyorsun sanırım. Ben öyle duydum mantıken de öyle olur. Tabi doktor çalışır derse. Ben de doğumdan sonraya bırakmak isterdim ama benim yolum sabah 1,5 akşam 1,5 saat...Dayanamam herhalde.
Üzmüyorum da canım, o kadar canım yandı ki resmen doğum sancısı gibi kıvrandım. Şimdi dayanılmaz bir başağrım var.
Biz geldik minnakımla beraber...
hoşgeldin canım minnakın ve sen nasılsın :))
hoşbulduk canım ikimzde iyiyiz hatta bumba gibiyiz...
ohh ohh ne güzel allah daim etsin inş :)) aşıya gitcem şimdi sen aşı oldunmu?
oldum canım ayın 28inde ben..
acıyomu yaww ağrı şişlik falan oldumu tırsıyorum valla
selammm topikimin güzel anneleriii biz geldik
çok yoğun ve yorgunuz yemeğimizi yiyim azcık yanınıza kaçtık bu yoğunluk bi kaö gün daha gider muhtemel bu hafta benden hayır gelmez
sizler napıonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?