Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın canım hoşgeldiniz..

canım eltimler 300 tlye aldılar tek beşiği yatağı , cibinliği ve kenar koruma süngerleri yok hepsini ayrı alacak ama onların beşiğide güzel bembeyazz

benim beşikte hepsi dahil 550 tlye bulduk diyorum ya siz izmir civarında daha ucuza bulursunuz belki çünkü babytechin fabrikası izmirde düşünsene graconun park yatağı bile 450 lira civarında bunlar daha şık duruyor ama tercihtir tabi

BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi

günaydın ablam ben pek anlamıyorum bu cihazlardan önemli olan sağlıklı olmaları sen korkma sapasağlam doğacak bebişlerimiz allahın izni ile

boy var kuzu herhalde sende o yüzden göstermiyon...
168 falan canım boyum...

ben de aprk yatak diyorum ama bazen beşiğe de kaymıyo değilim... daha pek araştırmadığımdan karar vermedim ama görücez bakalım,biraz mağaza dolaşmam lazım,burda bakıcam bu ara,şimdi izmire de gidilmez ki,tam dolaşılacak yerlerde olaylar var,biber gazı falan Allah korusun.....

Ciddi mi tükendi. Belki istediğin renk tükenmiştir bir kaç çeşiti var. Bana da pembe pattaniye tükendi dedi krem rengini aldım. Evet f,yatlar gerçekten uygundu ama akşam eşimin gözleri pörtledi fiyadı duyunca. Toplu olunca pahalı geldi ona. Ama beşik be banyo seti dışında eksiğim de kalmamış oldu.

Tamam işte o iki ultrason bizim doktorda aynı ultrason. Sadece karnıma baktığı o el cihazını bırakıp başka cihaz alıyor eline. İlk başta siyah beyaz bakıyor bir iki dakika sonra o sarı renkli olandan bakıyor, gerçek zamanlıyla yani. Ama her doktor radyolog gibi ayrıntılı incelemeden anlamıyor. Benimki ben bakıyorum dedi ama, işte bakalım. gideceğim galiba ayrıntılıya...

İkeanın beşiklerine bende baktım da sanki sallanmıyormuş gibi geldi bana. Yoksa beyaz ve ahşap çok hoşuma gitmişti. Fiyatı da gayet uygun.

gittim canım, resmi faceye attım buraya atamadım :) Yarın atarım göremeyenler için. Bu arada bebişimin fotosu ablalarının elinde iki gündür. Bütün okula öğretmenlere göstermişler deliler. Görmemişin kardeşi olmu da

içine sinen olsun kuzum öenmli olan senin beğenmen

Bu arada karaciğer böbrek tiroit kollestrol ve bilmem ne değerlerim normal çıktı. Birtek total proteinim çok az düşük çıktı o da normal dedi sağlık ocağındaki doktor. Tansiyonum bu sabah da normal çıktı. Bakalım kendi doktorum ne diyecek...

yaaaaaa ama bu haksızlık yaaaaaaaaaa

olmaz ki amaaaaaaa çok kızdımmmmmmmm.....

bugün 5 te gidecektim yaaaaa,dr. beyimiz izin almış,perşembeye attılar randevumu:84::84::84:

olmaz ki amaaaaaaa çok kızdımmmmmmmm.....

bugün 5 te gidecektim yaaaaa,dr. beyimiz izin almış,perşembeye attılar randevumu:84::84::84:

benimde perşembeydi pazartesiye atttık..bu ay bizde birşey var..bekledikçe geriye gidiyo günler.

Olmaz ki amaaaaaaa çok kızdımmmmmmmm.....

Bugün 5 te gidecektim yaaaaa,dr. Beyimiz izin almış,perşembeye attılar randevumu:84::84::84:

benimde perşembeydi pazartesiye atttık..bu ay bizde birşey var..bekledikçe geriye gidiyo günler.

benim ahımı almayın bak noluyo beni geçiyonuz diye göbek atıyodunuz Temam üzülmeyin iyice paşa olurlar bir gün bir gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…