- Konu Sahibi antidepresif
- #29.121

bizde mailleşiriz bebeğimm merak etme çözeriz o işi bi ara bizde kapatmıştık eşimle eşimin bi sapığı vardı o yüzden kapamıştık. evlenince geri açtık facebooklarımızı
evet kuzum........

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde mailleşiriz bebeğimm merak etme çözeriz o işi bi ara bizde kapatmıştık eşimle eşimin bi sapığı vardı o yüzden kapamıştık. evlenince geri açtık facebooklarımızı
fuli ile bende olur heralde rekorrr
valla kuzu fazlası vardır eksiği yokturtam mezuniyet zamanlarıydı,arkadaşlarla habire yedik yedik şiştik...
ama herkesin dediğine göre kilomu çok göstermiyomuşum ben o zmanlarda..
Günaydın kızlar ve bebeklerimiz...Nassınız bakalım.
Bana ayrıntılıya bakılan ultrasonun da aynı ultrason olduğunu söylemişti ebe. Gidince göreceğim artık :) Muayenede de 4D ultrasona giriyorum ben. Verdiği resimlerde de 4D Reel zaman yazıyor ama bilemedim şimdi canımcıklarım...Aman ayrıntılaya verdiğimiz paraya değsin de neyle bakarsa baksınlar. Ben tırsıyorum valla. Herkese birşey buldular eylül topiğinde![]()
cnm ben de senin bu beşiği beğeniyorum.... park yatak bulamazsam ben de ikeadan beşik almayı düşünüyorum,eltinler kaça almış beşiği?
ve seninkinin fiyatı neydi kuzu unuttum ben...
aynur abla benden sonra gidecekti canım,randevu ayarlayamamıştı..
güle güle canım.....
Günaydın kızlar ve bebeklerimiz...Nassınız bakalım.
Bana ayrıntılıya bakılan ultrasonun da aynı ultrason olduğunu söylemişti ebe. Gidince göreceğim artık :) Muayenede de 4D ultrasona giriyorum ben. Verdiği resimlerde de 4D Reel zaman yazıyor ama bilemedim şimdi canımcıklarım...Aman ayrıntılaya verdiğimiz paraya değsin de neyle bakarsa baksınlar. Ben tırsıyorum valla. Herkese birşey buldular eylül topiğinde![]()
168 falan canım boyum...boy var kuzu herhalde sende o yüzden göstermiyon...
canım eltimler 300 tlye aldılar tek beşiği yatağı , cibinliği ve kenar koruma süngerleri yok hepsini ayrı alacak ama onların beşiğide güzel bembeyazz
benim beşikte hepsi dahil 550 tlye bulduk diyorum ya siz izmir civarında daha ucuza bulursunuz belki çünkü babytechin fabrikası izmirde düşünsene graconun park yatağı bile 450 lira civarında bunlar daha şık duruyor ama tercihtir tabi
BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi
kızlar biz geldikkk ne kaynattınız ben yokkenn??
aynur abla aldığı ürünlerin linkini koymuş ben hepsine baktım hatta o site çok da pahalı gelmedi bana. Emzirme minderinin fiyatı çok uygundu tam bakarken "tükendi" yazdıı ürünler o kadar çabuk tükendi ki ben bile anlamadım aynur abla kıl payı ile almayı başarmış bebişi güle güle kullansın.
gülücükkk senin dediğini ben anladım çünkü benim doktorunki de öyle.. renkli ultrasonda bildiğin sarı renkte bebiş görüyosun adı üstünde renkli oluyor. Ama doktorun odasındaki siyah beyaz orda da aslında kafasını elini yüzünü her şeyini görüyosun renklide de aynı şekilde görüyosun ama renk farkı var işte :) Aynur abla umarım anlamıştır![]()
günaydın ablam ben pek anlamıyorum bu cihazlardan önemli olan sağlıklı olmaları sen korkma sapasağlam doğacak bebişlerimiz allahın izni ile
o park yataktan kaçan bi ailede biziz ahşap beşik alıcaz park yatak boyutunda olandan çok sevimli duruyolar ve aynı park yatak gibi çocuklar 3-4 yaşına kadar yatıyolar ayrıca bu beşikleride katlayıp kenara koyuyosun ayrıca park yatak gibi iki kademeli oluyor büyüyünce aşağı indiriyorsun
eltimler ikeadan aldılar onlarınki de çok güzel bende bugün babytech marka olanı sipariş vericem benim beşik izmirde üretiliyor siz yakınsınız belki izmirde daha rahat bulursun bu modelden dünde eklemiştim ama tekrar ekliyim
Eki Görüntüle 727944
evetttt biliyorummmmmmmmm renkli fotoğrafını istiyoruz bebişinnnn tabi yarın sabah erkenden gösterirsin bizlere dimiii???
aynur abla da renkli ye gidecekti sanki gitmedi mi ben mi kaçırdım haberleri ?:44::44:
Kolay gelsin canım :)
Kızlar ben gidiyorummm yine gelirimmmm hoşçakalınnnn
bu arada tubişi fuliyiii görmedimmm![]()
168 falan canım boyum...
ben de aprk yatak diyorum ama bazen beşiğe de kaymıyo değilim... daha pek araştırmadığımdan karar vermedim ama görücez bakalım,biraz mağaza dolaşmam lazım,burda bakıcam bu ara,şimdi izmire de gidilmez ki,tam dolaşılacak yerlerde olaylar var,biber gazı falan Allah korusun.....![]()
İkeanın beşiklerine bende baktım da sanki sallanmıyormuş gibi geldi bana. Yoksa beyaz ve ahşap çok hoşuma gitmişti. Fiyatı da gayet uygun.
içine sinen olsun kuzum öenmli olan senin beğenmen
sallanmıyor abla ikeada bizimki sallanıyor
yaaaaaa ama bu haksızlık yaaaaaaaaaa
olmaz ki amaaaaaaaçok kızdımmmmmmmm.....
bugün 5 te gidecektim yaaaaa,dr. beyimiz izin almış,perşembeye attılar randevumu:84::84::84:
olmaz ki amaaaaaaaçok kızdımmmmmmmm.....
bugün 5 te gidecektim yaaaaa,dr. beyimiz izin almış,perşembeye attılar randevumu:84::84::84:
Olmaz ki amaaaaaaaçok kızdımmmmmmmm.....
Bugün 5 te gidecektim yaaaaa,dr. Beyimiz izin almış,perşembeye attılar randevumu:84::84::84:
benimde perşembeydi pazartesiye atttık..bu ay bizde birşey var..bekledikçe geriye gidiyo günler.![]()