• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benimde perşembeydi pazartesiye atttık..bu ay bizde birşey var..bekledikçe geriye gidiyo günler.:47:
ben kendim atsam neyse canım da,onlar kendilerine göre ayarlıyo,ve bu saatler kalamı söylenir? ben de eşim de ona göre izin alıyoruz,babamızın işi değil ki...
bir de perşembe günü 5 te gelin 3. hasta olarak alıcam diyo,benim daha önce alınmam lazım değil mi? bana 1 ay önce bugüne randevu verdiniz.... benim hatam değil ki....

Vardır herşeyde bir hayır canım. Geç olsun temiz olsun inşallah. Sıkma canını.
öyle ama çok sinir oldum,eşim şimdi hastaneyi arıcak...

benim ahımı almayın bak noluyo beni geçiyonuz diye göbek atıyodunuz :9::9::9::9: Temam üzülmeyin iyice paşa olurlar bir gün bir gündür :1::1::1::1:

o değil de madem bugüne randevu vermiceklerdi.. dalga mı geçiyolar adam mı seçiyolar anlamadım:47::47::47::47:

şimdi hamile çizelgesi var ya imzalarmızda, doğumdan sonra hepimiznkinde kilo çizelgesi olcak kesin:1::1::1:

cnm benim arkadaşım almış dediğin gibi bişey,minicik park yatak gibi bişey,odanın bi köşesine koymuş onun da yer sorunu var,ama gayet te güzel olmuş ve memnun...dün ben de bi tane gördüm o dediklerinden pamidorda... orda varsa bi bak istersen...

valla kuzu fazlası vardır eksiği yoktur:1::1::1: tam mezuniyet zamanlarıydı,arkadaşlarla habire yedik yedik şiştik...:9::9::9::9:

ama herkesin dediğine göre kilomu çok göstermiyomuşum ben o zmanlarda..

biz dün buralarda baktık biraz beşiklere o dediğim ufak olana filan da işte onu görünce bir anda fikrim değişti.. bu arada biz sınav zamanı izmire de gitmeyi planlıyoruz oradan da bakarız beşik bir aksilik olmazsa o güne kadar sen gidersen sen bana haber ver ben gidersem bende sana haber vereyim

o park yataktan kaçan bi ailede biziz ahşap beşik alıcaz park yatak boyutunda olandan çok sevimli duruyolar ve aynı park yatak gibi çocuklar 3-4 yaşına kadar yatıyolar ayrıca bu beşikleride katlayıp kenara koyuyosun ayrıca park yatak gibi iki kademeli oluyor büyüyünce aşağı indiriyorsun

eltimler ikeadan aldılar onlarınki de çok güzel bende bugün babytech marka olanı sipariş vericem benim beşik izmirde üretiliyor siz yakınsınız belki izmirde daha rahat bulursun bu modelden dünde eklemiştim ama tekrar ekliyim
Eki Görüntüle 727944

canım dün paylaşmıştın gördüm fotoğrafı gerçekten beşik güzel kendi sitesine de baktım dediğin gibi fiyatları 550 tl biraz pahalı geldii ahşap beşik yatağı uyku seti vs dahil 350 lira burada (gerçi dedesi alacak ama ) bakalım belki fikrimiz değişir eşime göstereceğim beğenirse her türlü aldırır babasına :1::1:

canım eltimler 300 tlye aldılar tek beşiği yatağı , cibinliği ve kenar koruma süngerleri yok hepsini ayrı alacak ama onların beşiğide güzel bembeyazz

benim beşikte hepsi dahil 550 tlye bulduk diyorum ya siz izmir civarında daha ucuza bulursunuz belki çünkü babytechin fabrikası izmirde düşünsene graconun park yatağı bile 450 lira civarında bunlar daha şık duruyor ama tercihtir tabi

BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi

Bu arada karaciğer böbrek tiroit kollestrol ve bilmem ne değerlerim normal çıktı. Birtek total proteinim çok az düşük çıktı o da normal dedi sağlık ocağındaki doktor. Tansiyonum bu sabah da normal çıktı. Bakalım kendi doktorum ne diyecek...

selam abla sonuçların güzel çıkmış sevindimmm

yaaaaaa ama bu haksızlık yaaaaaaaaaa:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

olmaz ki amaaaaaaa:47::47::47: çok kızdımmmmmmmm.....

bugün 5 te gidecektim yaaaaa,dr. beyimiz izin almış,perşembeye attılar randevumu:84::84::84:

sen o kadar heveslen heveslennnn randevuyu atsınlarr:47::47::47::47: kendi doktorun bakmıyor ki radyolojideki bakıyor ya o mu izin almış??

ablacım yer sıkıntın yoksa sen alabilirsin bende beğendimm bu modeli:34::34:

Merhaba kuzum, hoşgeldin. Yer sıkıntım da var valla. Yatak odamda çalışma masam ve kütüphanem de var onları bir tarafa sıkıştırıp birşeyler yapacağım. İnşallah evi alırsak çok iyi olacak. Bebeğin eşyalarını koyacak yerim olmadığı için bu modeli beğendim.

Back