Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

GÜNAYDIN FULİM VE FİTOŞŞŞUMM

KİLOSUNA BAKIYOM RESMEN MAKARNA KADAR OLMUŞ OĞLUŞUN MAŞALLAH
valla makarna kadar olmuş
bakalım asıl kilosunu saat 5 te öğrencez bugün,burdan ileride çıkıyo genelde

aynı ilaç canım benimkide o ihmal etmeden içicem dün gecede krampla uyandım çok ağrı yapıyor yaaa

günaydın fıstıklarr
bende de oluyo cnm,dün gece ayağımda olacaktı tam,o anda uyandım farkettim hemen masj yaptım kramp girmeden kurtardım... o değilde ben karın kasılmasından korktuğum için içiyom daha çok...

gerçekler acıdır yavrum...
ve hepimiz bu acı gerçekle yüzyüzeyiz öyle mi, neyse sağlık olsun,bebişlerimize yarasınnnnnnnn

neyseki çözüm bulmuşsunnn kurşun kalemle
ivittttt.... her zaman çare vardır....aklınızda bulunsun,siyah pantolon için siyah kalem,mavi kot için uygun renkli kalem göz kalemi kullanılabilir...
benim vardı böyle şeylerim,bi gün veyaz pantolonuma kırmızı oje dökmüştüm,tam düğüne gidecekken.... onu da asetonla hallettim....asetonla silince çıkmıyo da başka metod kullandımbaşınıza gelirse deyin hemen tarif edeyim...

maşallahhhhhhh ne de çok yakışacak paşayaaaaa

400 YAZIYODA BEN 500 BEKLİYOM TOSUNDAN O YÜZDEN MAKARNA KADAR DEDİM YERİM ONLARI YA KİLOSU MAKARNA AMA HER BİŞEYİ VAR ONLARIN RABBİM NAZARLARDAN SAKLASIN

ve hepimiz bu acı gerçekle yüzyüzeyiz öyle mi, neyse sağlık olsun,bebişlerimize yarasınnnnnnnn

maşallahhhhhhh ne de çok yakışacak paşayaaaaa

evet kuzu hepimiz alacağız kilo...ben bugüne kadar görmediğim rakamları görüyorum baskülde...

oğluşum çok yakışıklı olacak zaten annesini hiç üzmeyecek ama...

eşimde masaj yaptı ama maaleseff bi kere girmişti kramp
asetonla nasıl çıkardın

400 YAZIYODA BEN 500 BEKLİYOM TOSUNDAN O YÜZDEN MAKARNA KADAR DEDİM YERİM ONLARI YA KİLOSU MAKARNA AMA HER BİŞEYİ VAR ONLARIN RABBİM NAZARLARDAN SAKLASIN
ben de bekliyorum oğluşumdan o performansı,500 olmasa da yaklaşmıştır herhalde... mucize bunlar kuzu ya mucizeeeee,minicikler ama birer minik insanlar.....onları yaradana bize verene kurban olayım..........

evet kuzu hepimiz alacağız kilo...ben bugüne kadar görmediğim rakamları görüyorum baskülde...

oğluşum çok yakışıklı olacak zaten annesini hiç üzmeyecek ama...

gerçi ben tartıda çok daha fazlasını gördüm hey yavrum heyyyyyy..... çok daha önceden,hem de hamile değilken
şimdi o eski kilomla doğuma giderim herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…