- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.141
ben kendim atsam neyse canım da,onlar kendilerine göre ayarlıyo,ve bu saatler kalamı söylenir? ben de eşim de ona göre izin alıyoruz,babamızın işi değil ki...benimde perşembeydi pazartesiye atttık..bu ay bizde birşey var..bekledikçe geriye gidiyo günler.
öyle ama çok sinir oldum,eşim şimdi hastaneyi arıcak...Vardır herşeyde bir hayır canım. Geç olsun temiz olsun inşallah. Sıkma canını.
benim ahımı almayın bak noluyo beni geçiyonuz diye göbek atıyodunuzTemam üzülmeyin iyice paşa olurlar bir gün bir gündür
şimdi hamile çizelgesi var ya imzalarmızda, doğumdan sonra hepimiznkinde kilo çizelgesi olcak kesin
cnm benim arkadaşım almış dediğin gibi bişey,minicik park yatak gibi bişey,odanın bi köşesine koymuş onun da yer sorunu var,ama gayet te güzel olmuş ve memnun...dün ben de bi tane gördüm o dediklerinden pamidorda... orda varsa bi bak istersen...
valla kuzu fazlası vardır eksiği yokturtam mezuniyet zamanlarıydı,arkadaşlarla habire yedik yedik şiştik...
ama herkesin dediğine göre kilomu çok göstermiyomuşum ben o zmanlarda..
o park yataktan kaçan bi ailede biziz ahşap beşik alıcaz park yatak boyutunda olandan çok sevimli duruyolar ve aynı park yatak gibi çocuklar 3-4 yaşına kadar yatıyolar ayrıca bu beşikleride katlayıp kenara koyuyosun ayrıca park yatak gibi iki kademeli oluyor büyüyünce aşağı indiriyorsun
eltimler ikeadan aldılar onlarınki de çok güzel bende bugün babytech marka olanı sipariş vericem benim beşik izmirde üretiliyor siz yakınsınız belki izmirde daha rahat bulursun bu modelden dünde eklemiştim ama tekrar ekliyim
Eki Görüntüle 727944
canım eltimler 300 tlye aldılar tek beşiği yatağı , cibinliği ve kenar koruma süngerleri yok hepsini ayrı alacak ama onların beşiğide güzel bembeyazz
benim beşikte hepsi dahil 550 tlye bulduk diyorum ya siz izmir civarında daha ucuza bulursunuz belki çünkü babytechin fabrikası izmirde düşünsene graconun park yatağı bile 450 lira civarında bunlar daha şık duruyor ama tercihtir tabi
BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi
Bu arada karaciğer böbrek tiroit kollestrol ve bilmem ne değerlerim normal çıktı. Birtek total proteinim çok az düşük çıktı o da normal dedi sağlık ocağındaki doktor. Tansiyonum bu sabah da normal çıktı. Bakalım kendi doktorum ne diyecek...
yaaaaaa ama bu haksızlık yaaaaaaaaaa
olmaz ki amaaaaaaaçok kızdımmmmmmmm.....
bugün 5 te gidecektim yaaaaa,dr. beyimiz izin almış,perşembeye attılar randevumu:84::84::84:
ablacım yer sıkıntın yoksa sen alabilirsin bende beğendimm bu modeli
ben geldim kızlarrrrr.....
naptım biliyonuz mu?
acaba nedir nedirben geldim kızlarrrrr.....
naptım biliyonuz mu?
acaba nedir nedir
kızlar kocişim yine bir hafta yok kızçele başbaşa takılcaz yine :106::106::106:
yalnız mı kalıyosun evde yoksa kaynanana gidiyon mı
yok canım tek kalıyom korkmam da kocam olsa iyi olurdu
kimse yok ben varım ne yaptın kuzumm
acaba nedir nedir
kendime kocişin adına hediye aldım
aaa parça parça söylemesene ne aldın yavrumm
şu şans kolyeleri var ya onlardan aldım 5lillerden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?