Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın ablacımmm ve zeynep narin kızımız

Günaydın canım hoşgeldin bebişinleee

hoşbulduk bitanemmm

hoş geldin fulimmmm.
Biz iyyiz, bi tek babamız ateşlendi, evde yatıyo.

geçmiş olsun ballı lokmammm

yaa kızlar benim aile hekimim hala aramadı bugün benim 19+0 oldu kadın unuttu beni

o değilde ben daha aile hakimine kayıt yaptırmadım heeee :44::44::44::44:

hoşgeldiniz kerim eren ve annesi.....

O değil hani annesinin paşası yazan vardı yaaaa o yokkkkkk

hoşbulduk yakışıklı alp ve güzel anası

hoşgeldiniz canım kuzunla beraber....

hoşbulduk bitanemmm kuzuna da

Haftasonu okudum sizler kuzular. Fulyacım, bebeğinin duruşunu yesinler:) Ahada pipim der gibi oturdu Fatmacım, senin muayenen de iyi geçmiş çok şükür. Bebeğin de valla maşallahı var. Allah nazarlardan saklasın çok iyi kilo almış
Başka...Bambu gözünaydın canım. İnşallah kalbini de duyarsın.
Didem listeyi almış mıydı acaba? Söz vermiştim Aynur abla tutmadı sözü olmasın şimdi
Bana gelince tansiyonum her ölçümde bir değer aşağı indi. Yani demekki anlık birşeymiş 14 e çıkması. Üzgün ya da stresli de değildim niye oldu anlamadım. Açtım da üstelik. Bugün tahlil sonuçlarımı da alınca ohh diyeceğim inşallah. Yalnız benim bel ve karın ağrım çok şiddetlendi. Karnım yere düzecekmiş gibi sanki. Gece bütün odaların tadına baktım rahat uyuyabilmek için Yine çok uzun yazdım be ya

ee yaptırsana kaydını canım aşı zamanı gelince ne yapacaksın mecbur onlar yapacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…