- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.881
teşekkürler teyzoşlar......
genel de 1 ve 4 denilmiş... ben de kraft düşündüm... 2 de hoşuma gitti ama kalitesi hakkında bilgim yok...
graco da güzel bi markaymış çok hoşuma gitti ama sallanmıyomuş sanırm bu marka,o yüzden varzgeçtim.. ama sanırım en güzeli kraft,fiyatı da uygun geldi...
bakalım bi ara mağazaya gdip bakıcam... illa dokunmam lazım alacağım şeye...
ayın 6sında toplantımız var okulda ya ben unutmuştum...bir daha aradım doktoru...ayın 10unda yer bulduk bana uygun...9 45 de ayrıntılıya randevu...
teşekkürler teyzoşlar......
genel de 1 ve 4 denilmiş... ben de kraft düşündüm... 2 de hoşuma gitti ama kalitesi hakkında bilgim yok...
graco da güzel bi markaymış çok hoşuma gitti ama sallanmıyomuş sanırm bu marka,o yüzden varzgeçtim.. ama sanırım en güzeli kraft,fiyatı da uygun geldi...
bakalım bi ara mağazaya gdip bakıcam... illa dokunmam lazım alacağım şeye...
ayın 6sında toplantımız var okulda ya ben unutmuştum...bir daha aradım doktoru...ayın 10unda yer bulduk bana uygun...9 45 de ayrıntılıya randevu...
hııı sen 4 gün rötara şey ettin, allah iyiliğini
aynen 4 gün şey etmiş olduk...
olsun kuzum üzülme,bebişin sabırla bekler seni......ayın 6sında toplantımız var okulda ya ben unutmuştum...bir daha aradım doktoru...ayın 10unda yer bulduk bana uygun...9 45 de ayrıntılıya randevu...
evet cnm önce burda bi göz gezdireyim,sonra izmire gidicem zaten...bencede kraftlar güzel ama ellemeden alma kuzu izmire gidebilirsen git hem daha ucuza bulursun bence
aynı bennnnn illlaaa dokanmammmmmm lazım....
benimki taaaa 24 hazirannn
hadi ya ertelendi yani senin doktor geç olsunda güç olmasın bebeğim
benimki taaaa 24 hazirannn
24 haziranda benimde ayrıntılım var
he canım ertelendi...neyse pazartesi ye yer bulduk ya no problem...ya yerde bulamasaydık ne olcaktı...
benim ayrıntılı taaaaaaaaaaaaaaaa 13 ağustos
ben de o tarihten 10 gün sonra izne çıkıyorummmm
doğru diyon iyiki yer bulmuşsun canımcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?