- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.941
kızlar son 3-4 gündür bi şey hissediyom.
özellikle geceleri sırtüstü yattığımda karnım rahmimin olduğu yer adet olcakmışım gibi ağrıyo, ama sağa veya sola dönünce ve bu pozisyonda yatınca ağrı geçiyo. sırtüztü yatamıyom yani . normal mi bu haftalarda bu.
kızlar son 3-4 gündür bi şey hissediyom.
özellikle geceleri sırtüstü yattığımda karnım rahmimin olduğu yer adet olcakmışım gibi ağrıyo, ama sağa veya sola dönünce ve bu pozisyonda yatınca ağrı geçiyo. sırtüztü yatamıyom yani . normal mi bu haftalarda bu.
ben uzun zamandır sırt üstü yatsam belim tutuluyo toparlanamıyorum , en son 16. haftada gittiğimdede bana ben dedmediğim halde artık sırt üstü yatma ya sol ya sağ dedi şu damar yüzünden solda yatıyom ama tek taraflı yatmakta zor oluyo bazen sağda mola veriyom ...
Kızlar biz geldikkk enerji doluuu bol sevgii kucak dolusu öpücük getirdik sizlereeeee
Nasılsınız ne var ne yok bakalımmm
iyiyiz balım hoşgeldin mamişimizi yedik bizde bilgisayar karşısında sen nasılsın
hoşbuldukkk biz de iyiyizzz ara verdikk hem sizlere bi bakayım dedim hem de bir yandan karnımı doyuruyorumm
ay abla bende gökalpi gördüm rüyamda sen diyince aklıma geldi ama nasıl gördüğümü hatırlamıyorum
bide abla ben gece tuvalete kalkınca tuvaletimi yaparken çok ağrım oluyo ama yanma filan değil karnımda bir ağrı oluyor ggece çok tutma ile ilgili olur mu sence özellikle bu gece çok hissettim
kızlar biz geldikkk enerji doluuu bol sevgii kucak dolusu öpücük getirdik sizlereeeee
nasılsınız ne var ne yok bakalımmm
ohh afiyet olsun canımcımmm sen yemeğe bize geliyon konuşmaya kızlarda öğlen yemeğe gidiyolar pc başında olmuyorlar
hoşgeldiniz dioşummm ve paşasııııı
O benim de oluyor normal canım. Mümkün olduğunCa klozet kullan. Ben klozeti kullanmıyorum o yüzden ağrım oluyor tuvallete. Rahim bacakalr ve bağırsaklar arasında sıkışıyor. Gece çok tutuyor olamazsın çünkü eskisi gibi değiliz sıkışınca anında uyanıyoruz farkındaysan:)
Kızlar biz geldikkk enerji doluuu bol sevgii kucak dolusu öpücük getirdik sizlereeeee
Nasılsınız ne var ne yok bakalımmm
hoşbuldukk teyzesi ve oğlumun minik arkadaşııı...senin sıpa ne yapıyorr hareketli mi annesi?
aynur abla hazırladığın listeyi aldımm daha önce de yazdım da aldım diye ikimiz farklı zamanlarda geldiğimiz için okumadın sanırım. Liste çok güzel aldım kopyaladım eşime de gösterdimm baktım liste çok uzun hemen kapattı masraflar işine gelmedi
evet canım bir türlü bir araya gelemiyoruzz ama ne yapalım artık şurda 1 ay biraz hasret çekeriz sonra bol bol laflarız..
geçen bende oğlumu gördüm rüyamdaa çok tatlıydı bana dil çıkararaktan gülüyoduu simsiyah gözleri vardıı daha önce de ona benzer görmüştüm
normal tuvaleti kapattık ablacım orayı depo olarak kullanıyoruz ,
yaa sinir oluyorum abla ya zırta pırta uyanıyorum çok sinir bozucu oluyorr
hoşgeldin didoşş. Geçen hafta istediğin listeyi hazırlamıştım gördün mü acaba:) içime dert oldu kuzum...
Fatmikim, meyve emziği ilk defa gördüm valla. Neler çıkmış haberimiz yok. Kullanışlı mıdır acaba, denemek lazım...güle güle kullansın gökalp paşamızz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?