Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla neden olur bebeğim bilemedimm

ben uzun zamandır sırt üstü yatsam belim tutuluyo toparlanamıyorum , en son 16. haftada gittiğimdede bana ben dedmediğim halde artık sırt üstü yatma ya sol ya sağ dedi şu damar yüzünden solda yatıyom ama tek taraflı yatmakta zor oluyo bazen sağda mola veriyom ...

tek taraf yatmak çok zor ya her yerim uyuşuyor benimmm

Kızlar biz geldikkk enerji doluuu bol sevgii kucak dolusu öpücük getirdik sizlereeeee

Nasılsınız ne var ne yok bakalımmm

dün bundan şipariş verdim oğluma çok merak ediyodum nasıl bişey diye e-bebekten indirim kuponum vardı hazır indirimim varken bunuda alıyım dedim

gecede rüyamda gördüm oğlum bununla meyve yiyordu :)

O benim de oluyor normal canım. Mümkün olduğunCa klozet kullan. Ben klozeti kullanmıyorum o yüzden ağrım oluyor tuvallete. Rahim bacakalr ve bağırsaklar arasında sıkışıyor. Gece çok tutuyor olamazsın çünkü eskisi gibi değiliz sıkışınca anında uyanıyoruz farkındaysan:)

ohh afiyet olsun canımcımmm sen yemeğe bize geliyon konuşmaya kızlarda öğlen yemeğe gidiyolar pc başında olmuyorlar

evet canım bir türlü bir araya gelemiyoruzz ama ne yapalım artık şurda 1 ay biraz hasret çekeriz sonra bol bol laflarız..

geçen bende oğlumu gördüm rüyamdaa çok tatlıydı bana dil çıkararaktan gülüyoduu simsiyah gözleri vardıı daha önce de ona benzer görmüştüm

kızlar bu arada dün showtvde merhaba bebek programını izliyodum orda kod verdiler hediye kazanmak için bende öylesine giriyim bakıyım dedim şifreyi internet sitesine girdim e-bebekten 40 tl indirim kazandım sonra çok isteyipte pahalı bulduğum şampuanı filan aldım ıslak pamuk aldım tırnak makası aldım 107 liralık alışveris yaptım 67 lira ödedim

hoşgeldiniz dioşummm ve paşasııııı

hoşbuldukk teyzesi ve oğlumun minik arkadaşııı...senin sıpa ne yapıyorr hareketli mi annesi?

Aynur abla
hazırladığın listeyi aldımm daha önce de yazdım da aldım diye ikimiz farklı zamanlarda geldiğimiz için okumadın sanırım. liste çok güzel aldım kopyaladım eşime de gösterdimm baktım liste çok uzun hemen kapattı masraflar işine gelmedi

normal tuvaleti kapattık ablacım orayı depo olarak kullanıyoruz ,

yaa sinir oluyorum abla ya zırta pırta uyanıyorum çok sinir bozucu oluyorr

Kızlar biz geldikkk enerji doluuu bol sevgii kucak dolusu öpücük getirdik sizlereeeee

Nasılsınız ne var ne yok bakalımmm

Hoşgeldin Didoşş. Geçen hafta istediğin listeyi hazırlamıştım gördün mü acaba:) İçime dert oldu kuzum...

Fatmikim, meyve emziği ilk defa gördüm valla. Neler çıkmış haberimiz yok. Kullanışlı mıdır acaba, denemek lazım...Güle güle kullansın Gökalp paşamızz...

yavaş yavaş hissediyoruz artık minik seğirmeler biraz kuvvetlenicek sanırım he birde yer değiştiriyo sanırım kayıyo onu hissediyorum

şu liste kaçıncı sayfada ya bende bakayımmm :44::44::44::44:

evet kuzum şu sınavın bi bitsin dönersin sahalara

nasıl olacaklar diye merak içinde kalıyoruz dimi kime benzicekler tipleri nasıl olacak

abla meyve emziği çok kullnaşlı yengem yiğenimde kullnıyordu file gibi içine meyveyi koyuyosun onu eme eme püre gibi yiyo işte suyu pasosu çıkıyo meyvenin Bie onu emiklerken pek tatlı oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…