Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bence bir an önce yaptır fulimm.
bi de kocişinle git. baba adaylarına da anket doldurtuyolar, yani bizim burda öyle, komik bi anket ama olsun, benim kocş doldururken çok eğlendim ben

bende de var canım özellikle kasıklarımda batma şeklinde...ama değişik bi batma yürürken penguen gibi yürümeye başladım..

ablamm hoşgeldin yazını kaçırmısım kbakma nasılsın zeynep narinim nasıl tansiyonun düşmüş bence herşey normal o bi anlıktı belki sıcaktan etkilendim ne bilim sen kendini rahat hissetsende rahat deildin belki ondan yüksek çıkmıştır tahlillerinde tertemiz çıkıcak allahın izni ile hiç sıkma canını

ee yaptırsana kaydını canım aşı zamanı gelince ne yapacaksın mecbur onlar yapacaklar

kuzu saatlerim uymuyoki gidip yaptırmaya ne bilim dısarda yapılmıyomu bu aşı :44::44::44::44::44:

teşekkür ederim ablacım çok saolasın büyüyor tosun paşa

senin tansiyonun düşmesine çok sevindim inşallah doğuma kadar ii gider değerlerin

bilmiyorum yapılıyormu keşke doktor randevunun olduğu gün gitseydin doktordan çıkınca

hoş geldin ablacım. tansiyonunun düşmesine sevindim. inşallah hamişlik boyunca da hep normal gider, tahlilerin de temiz çıkar. haberdar et bizi de. Zeynep narin büyüdü annesi artık yavaş yavaş ağrılara başlar, dr. kalsiyum veya magnezyum takviyesine başladı mı sana...

bende de var canım özellikle kasıklarımda batma şeklinde...ama değişik bi batma yürürken penguen gibi yürümeye başladım..

Kasık batması değil benimki, yorgunluk ağrısı gibi birşey. N yapsam dinlenemiyormuşum gibi. Sanırım sıcaklar ve vucutta tuttuğumuz su etkiliyor bizi. Senin kasık ağrıların gazdan da olabilir canım bana doktor ileri haftalarda kasık ağrısı genelde gazdan olur dedi. Yediklerimize dikkat etmeli.

Sağ ol canım benim...İnşallah hepimizin güzel çıkar herşeyi.

teşekkür ederim ablacım çok saolasın büyüyor tosun paşa

senin tansiyonun düşmesine çok sevindim inşallah doğuma kadar ii gider değerlerin

Sağol canımmm. Kan değerlerim iyiydi de, bu test gebelik zehirlenmesi var mı yok mu onun için. Akşama çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum:18:

kızlar son 3-4 gündür bi şey hissediyom.
özellikle geceleri sırtüstü yattığımda karnım rahmimin olduğu yer adet olcakmışım gibi ağrıyo, ama sağa veya sola dönünce ve bu pozisyonda yatınca ağrı geçiyo. sırtüztü yatamıyom yani . normal mi bu haftalarda bu.

Hayır canım, bende kalsiyum ve magnezyuma gerek görmedi. Omega 3 ve decavite devam et yeter dedi. Karnımda hiç kasılma olmadı ama bacakalrda ve kaburgalarda başladı. Bir ilaç daha çekemem diye doktora söylemedim ama cuma günü söyleyeceğim sanırım.

Bu gece Zeynoyu emziriyordum rüyamda. Bembeyaz süt yanakalrından akıyor, sıpa emmemek için diretiyordu. Sonunda diğerlerine yaptığım şey geldi aklıma, uyudukdan sonra verdim memeyi çeke çeke emdi:)) Rüyası bile güzel ya...Kaçıncı olursa olsun, insan hep bambaşka oluyor...Bu arada üçlü testimin sonuçları da çıkmış ama korkudan gidip alamıyorum:18:

Bence çok normal. Sırt üstü yatma bağlar geriliyor canım. Kafana takma sen ince olduğun için daha sancılı olabilirsin. Karın hızlı bir büyümeye girdi sonuçta.

ay abla bende gökalpi gördüm rüyamda sen diyince aklıma geldi ama nasıl gördüğümü hatırlamıyorum

bide abla ben gece tuvalete kalkınca tuvaletimi yaparken çok ağrım oluyo ama yanma filan değil karnımda bir ağrı oluyor ggece çok tutma ile ilgili olur mu sence özellikle bu gece çok hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…