- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.921
hoşbulduk bitanemmm
geçmiş olsun ballı lokmammm
o değilde ben daha aile hakimine kayıt yaptırmadım heeee :44::44::44::44:
hoşbulduk yakışıklı alp ve güzel anası
hoşbulduk bitanemmm kuzuna da
Haftasonu okudum sizler kuzular. Fulyacım, bebeğinin duruşunu yesinler:) Ahada pipim der gibi oturduFatmacım, senin muayenen de iyi geçmiş çok şükür. Bebeğin de valla maşallahı var. Allah nazarlardan saklasın çok iyi kilo almış
Başka...Bambu gözünaydın canım. İnşallah kalbini de duyarsın.
Didem listeyi almış mıydı acaba? Söz vermiştim Aynur abla tutmadı sözü olmasın şimdi
Bana gelince tansiyonum her ölçümde bir değer aşağı indi. Yani demekki anlık birşeymiş 14 e çıkması. Üzgün ya da stresli de değildim niye oldu anlamadım. Açtım da üstelik. Bugün tahlil sonuçlarımı da alınca ohh diyeceğim inşallah. Yalnız benim bel ve karın ağrım çok şiddetlendi. Karnım yere düzecekmiş gibi sanki. Gece bütün odaların tadına baktım rahat uyuyabilmek içinYine çok uzun yazdım be ya
haftasonu okudum sizler kuzular. Fulyacım, bebeğinin duruşunu yesinler:) ahada pipim der gibi oturduFatmacım, senin muayenen de iyi geçmiş çok şükür. Bebeğin de valla maşallahı var. Allah nazarlardan saklasın çok iyi kilo almış
Başka...bambu gözünaydın canım. Inşallah kalbini de duyarsın.
Didem listeyi almış mıydı acaba? Söz vermiştim aynur abla tutmadı sözü olmasın şimdi
Bana gelince tansiyonum her ölçümde bir değer aşağı indi. Yani demekki anlık birşeymiş 14 e çıkması. üzgün ya da stresli de değildim niye oldu anlamadım. Açtım da üstelik. Bugün tahlil sonuçlarımı da alınca ohh diyeceğim inşallah. Yalnız benim bel ve karın ağrım çok şiddetlendi. Karnım yere düzecekmiş gibi sanki. Gece bütün odaların tadına baktım rahat uyuyabilmek içinYine çok uzun yazdım be ya
ee yaptırsana kaydını canım aşı zamanı gelince ne yapacaksın mecbur onlar yapacaklar
yok canım ya evimle işim arası 1 saat doktora gidersem işe geç gelmem gerekiyorrr bende onu kullanmak istemiyorum
Haftasonu okudum sizler kuzular. Fulyacım, bebeğinin duruşunu yesinler:) Ahada pipim der gibi oturduFatmacım, senin muayenen de iyi geçmiş çok şükür. Bebeğin de valla maşallahı var. Allah nazarlardan saklasın çok iyi kilo almış
Didem listeyi almış mıydı acaba? Söz vermiştim Aynur abla tutmadı sözü olmasın şimdi
Bana gelince tansiyonum her ölçümde bir değer aşağı indi. Yani demekki anlık birşeymiş 14 e çıkması. Üzgün ya da stresli de değildim niye oldu anlamadım. Açtım da üstelik. Bugün tahlil sonuçlarımı da alınca ohh diyeceğim inşallah. Yalnız benim bel ve karın ağrım çok şiddetlendi. Karnım yere düzecekmiş gibi sanki. Gece bütün odaların tadına baktım rahat uyuyabilmek içinYine çok uzun yazdım be ya
ben de bi daha yaparım kiiiiiiiiiiiiii
ablamm hoşgeldin yazını kaçırmısım kbakma nasılsın zeynep narinim nasıl tansiyonun düşmüş bence herşey normal o bi anlıktı belki sıcaktan etkilendim ne bilim sen kendini rahat hissetsende rahat deildin belki ondan yüksek çıkmıştır tahlillerinde tertemiz çıkıcak allahın izni ile hiç sıkma canını
kuzu saatlerim uymuyoki gidip yaptırmaya ne bilim dısarda yapılmıyomu bu aşı :44::44::44::44::44:
bilmiyorum yapılıyormu keşke doktor randevunun olduğu gün gitseydin doktordan çıkınca
bende de var canım özellikle kasıklarımda batma şeklinde...ama değişik bi batma yürürken penguen gibi yürümeye başladım..
ablamm hoşgeldin yazını kaçırmısım kbakma nasılsın zeynep narinim nasıl tansiyonun düşmüş bence herşey normal o bi anlıktı belki sıcaktan etkilendim ne bilim sen kendini rahat hissetsende rahat deildin belki ondan yüksek çıkmıştır tahlillerinde tertemiz çıkıcak allahın izni ile hiç sıkma canını
kuzu saatlerim uymuyoki gidip yaptırmaya ne bilim dısarda yapılmıyomu bu aşı :44::44::44::44::44:
teşekkür ederim ablacım çok saolasın büyüyor tosun paşa
senin tansiyonun düşmesine çok sevindim inşallah doğuma kadar ii gider değerlerin
telefon numarası vermediler mi canım bir alo de o zaman...
gidicektim ama cuma günü ben sabah gittim hastaneye 1 de çıktım doktordan öyle yoğunduki birde acil müdahaleler geldi çok bekledik ofisten de habire aradılar gidemedik
hoş geldin ablacım. tansiyonunun düşmesine sevindim. inşallah hamişlik boyunca da hep normal gider, tahlilerin de temiz çıkar. haberdar et bizi de. Zeynep narin büyüdü annesi artık yavaş yavaş ağrılara başlar, dr. kalsiyum veya magnezyum takviyesine başladı mı sana...
kızlar son 3-4 gündür bi şey hissediyom.
özellikle geceleri sırtüstü yattığımda karnım rahmimin olduğu yer adet olcakmışım gibi ağrıyo, ama sağa veya sola dönünce ve bu pozisyonda yatınca ağrı geçiyo. sırtüztü yatamıyom yani . normal mi bu haftalarda bu.
Sağol canımmm. Kan değerlerim iyiydi de, bu test gebelik zehirlenmesi var mı yok mu onun için. Akşama çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum:18:
Hayır canım, bende kalsiyum ve magnezyuma gerek görmedi. Omega 3 ve decavite devam et yeter dedi. Karnımda hiç kasılma olmadı ama bacakalrda ve kaburgalarda başladı. Bir ilaç daha çekemem diye doktora söylemedim ama cuma günü söyleyeceğim sanırım.
Bu gece Zeynoyu emziriyordum rüyamda. Bembeyaz süt yanakalrından akıyor, sıpa emmemek için diretiyordu. Sonunda diğerlerine yaptığım şey geldi aklıma, uyudukdan sonra verdim memeyi çeke çeke emdi:)) Rüyası bile güzel ya...Kaçıncı olursa olsun, insan hep bambaşka oluyor...Bu arada üçlü testimin sonuçları da çıkmış ama korkudan gidip alamıyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?